• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Knife #1 / Ruzenka (Maybe KOFOLA?)
file:///D:/steam/steamapps/common/half-life/cstrike/motd_temp.html
http://leteckaposta.cz/153612249
Zdravim,
mnooo nechce se mi tu vubec rozepisovat za 1. nemam na to cas za 2. je to stejne zbytecne,
proste BAN za SK na 100 hp, na demu uvidite maximalne vyuzivani VIP vyhod.
S pozdravem knifer Wolfik
http://leteckaposta.cz/153612249
Zdravim,
mnooo nechce se mi tu vubec rozepisovat za 1. nemam na to cas za 2. je to stejne zbytecne,
proste BAN za SK na 100 hp, na demu uvidite maximalne vyuzivani VIP vyhod.
S pozdravem knifer Wolfik
-
Wolfik - Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Knife #1 / Ruzenka (Maybe KOFOLA?)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife #1 / Ruzenka (Maybe KOFOLA?)
Ahoj, jak už jsem ti vysvětlil na steamu vysvětlím ti i zde.
Ano natočil jsem tě na 100hp mapě.
Ne, nedostal jsi ban za používání super knifu, který patří k tvým VIP výhodám.
Ano, dostal jsi ban za cheating, který je na demech vidět a ten určitě k tvým VIP výhodám nepatří.
http://leteckaposta.cz/576590302 - Zde jsou uložená 2 krátká dema, které mi tentokrát bohatě stačili k tomu abych si udělal zcela jasný obrázek.
Na dema se podívají 2 knife admini, Frisko a Maxwell a ti tady napíšou verdikt, jak to vidí oni.
A nezoufej, nic není zbytečné, pokud budou dema čisté, tak samozřejmě dostaneš UB jako každý jiný.
Ano natočil jsem tě na 100hp mapě.
Ne, nedostal jsi ban za používání super knifu, který patří k tvým VIP výhodám.
Ano, dostal jsi ban za cheating, který je na demech vidět a ten určitě k tvým VIP výhodám nepatří.
http://leteckaposta.cz/576590302 - Zde jsou uložená 2 krátká dema, které mi tentokrát bohatě stačili k tomu abych si udělal zcela jasný obrázek.
Na dema se podívají 2 knife admini, Frisko a Maxwell a ti tady napíšou verdikt, jak to vidí oni.
A nezoufej, nic není zbytečné, pokud budou dema čisté, tak samozřejmě dostaneš UB jako každý jiný.

-
KOFOLA - Spamer
Nevím proč bych toto měl řešit já. Já dělám CHH, ale především pro public sekci. Toto bych rád přenechal Excisionovi a bohužel nikdo jiný na to mrknout nemůže. V případě, že budete toužit po mém verdiktu, což pochybuji, tak vám rád řeknu i svůj názor.
e. Maxwell : I když jsem pár případů vyřešil, tak především ty evidentnější. Když se jedná o složitější případ, tak uznám, že to vážně nedokáži 100% rozpoznat. Děkuji za pochopení.
Každopádně platí výše zmíněné.
e. Maxwell : I když jsem pár případů vyřešil, tak především ty evidentnější. Když se jedná o složitější případ, tak uznám, že to vážně nedokáži 100% rozpoznat. Děkuji za pochopení.

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
sorka dneska jsem přijel po 4 dnech domů mrknu se na to zítra večíír, zatím máš ub
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Ban obnoven, na demech cheaty.
Tvoje možnosti
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
V následujících 48 hodinách máš možnost se vyjádřit, poté se téma popř. uzamkne.
Nevhodné chování = okamžité uzamčení tématu.
Tvoje možnosti

V následujících 48 hodinách máš možnost se vyjádřit, poté se téma popř. uzamkne.
Nevhodné chování = okamžité uzamčení tématu.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
prosim o prezkoumani dema a nejake rozumne vysvetleni, nesouhlasim s verdiktem z duvodu nepravdiveho obvineni
-
Wolfik - Kolemjdoucí
Koukali jsme na to s angelem a máme stejný názor, tvoje možnosti tu máš.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno]Knife #1 / Ruzenka (Maybe KOFOLA?)
nic ve zlem, ale neni preci akceptovatelne nekoho falesne obvinit navic bez padnych dukazu, jedinym "dukazem" ma byt demo, kde zabijim na 100hp na 1 ranu, to opravdu neni padny dukaz a je to velice zavadejici.
Mela by tu byt urcita spravedlnost a kdyz uz je nekdo tak genialni, a dokaze nekoho nepravdive obvinit, tak uz by ten dotycny mohl aspon jmenovat nejaky ten nazev udajneho pouziteho programu, od ceho je asi cheathuner
Velice me prekvapuje, kolik lidi je ovlivnitelnych a necha se strhnout zaujatym nazorem 1 cloveka, navic takto banovat plne cisty mnohalety STEAM bez jedineho VACU nebo obdobneho BANu jinde je preci naprosto nelogicke. Kdo je asi na rade priste, koho se bude chtit ten 1 dotycny clovek zase zbavit a vymysli si na nej takovyto komplot
zadny padny dukaz na me neni, naopak ja mam X dukazu obhajujicich me,,, presto je to jedno, protoze se me chce "nekdo" zbavit a otravovat mi zivot...
Mela by tu byt urcita spravedlnost a kdyz uz je nekdo tak genialni, a dokaze nekoho nepravdive obvinit, tak uz by ten dotycny mohl aspon jmenovat nejaky ten nazev udajneho pouziteho programu, od ceho je asi cheathuner

Velice me prekvapuje, kolik lidi je ovlivnitelnych a necha se strhnout zaujatym nazorem 1 cloveka, navic takto banovat plne cisty mnohalety STEAM bez jedineho VACU nebo obdobneho BANu jinde je preci naprosto nelogicke. Kdo je asi na rade priste, koho se bude chtit ten 1 dotycny clovek zase zbavit a vymysli si na nej takovyto komplot

-
Wolfik - Kolemjdoucí
Re: [Vyřešeno]Knife #1 / Ruzenka (Maybe KOFOLA?)
Ty jsi opravdu mimo... Opakuji ti že nemáš ban za to, že zabíjíš na jednu ránu ale jakým způsobem zabíjíš
S tebou je zbytečné se bavit, protože pořád jedeš svoje, ale já to chápu, já už za ty roky vím, že jsi hloupý.
Čistý steam? ten steam byl X krát pernamentně zabanován, na dalších steamech ty VACy máš, vždy to musíš přece někde vyzkoušet a sprovoznit tak, aby to VAC neodhalil
Papa, tvůj zaujatý, KOFOLA, který udělal komplot na tebe, aby se tě zbavil i když už knife dávno nehraje.

S tebou je zbytečné se bavit, protože pořád jedeš svoje, ale já to chápu, já už za ty roky vím, že jsi hloupý.
Čistý steam? ten steam byl X krát pernamentně zabanován, na dalších steamech ty VACy máš, vždy to musíš přece někde vyzkoušet a sprovoznit tak, aby to VAC neodhalil

Papa, tvůj zaujatý, KOFOLA, který udělal komplot na tebe, aby se tě zbavil i když už knife dávno nehraje.

-
KOFOLA - Spamer
• Stránka 1 z 1