• Stránka 1 z 1
[Steam]STEAM GUARD
Ahoj tady unicornzz^;...Mnel sem mobil ktorý se mi pokazil a je v oprave..A mnel sem na nem Steam GUARD a mnel sem v nim Kody,atd
No a zapnul sem PC a ukázalo se mi že se musím príhlásit tak sem se prihlásem a BUM napsalo mi to že musim zadát KOD a ten mám v mobilu
Nemohli by ste mi poradiť ?
No a zapnul sem PC a ukázalo se mi že se musím príhlásit tak sem se prihlásem a BUM napsalo mi to že musim zadát KOD a ten mám v mobilu
Nemohli by ste mi poradiť ?
Ďakujem za pozornosť
S pozdravem
unicornzz^; :*
S pozdravem
-

unicornzzYT - Pokročilý

[Steam]STEAM GUARD
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: STEAM GUARD
Jestli nemáš ani SIM kartu z toho mobilu, tak si ji pořiď, protože ji budeš potřebovat.
Nejdřív si dáš přihlásit na internetovém prohlížeči, třeba googlu, zapneš https://steamcommunity.com/, dáš si přihlásit, tam se tě to zeptá na ten kód steamu guardu, a ty tam dáš, že bohužel už ho nemáš, napíše ti to tam, Máte kód R2400 (Random číslo) nebo chcete odebrat autentifikátor, ty dáš odebrat a přijde ti na mobil smskou kód, to tam zadáš a bum, odemknuto.
Nejdřív si dáš přihlásit na internetovém prohlížeči, třeba googlu, zapneš https://steamcommunity.com/, dáš si přihlásit, tam se tě to zeptá na ten kód steamu guardu, a ty tam dáš, že bohužel už ho nemáš, napíše ti to tam, Máte kód R2400 (Random číslo) nebo chcete odebrat autentifikátor, ty dáš odebrat a přijde ti na mobil smskou kód, to tam zadáš a bum, odemknuto.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-

iDeviLeKKK - Spamerův sluha

OK...A ten mobil neprišel s Opravovny
Ďakujem za pozornosť
S pozdravem
S pozdravem
-

unicornzzYT - Pokročilý

Tak jestli nepřišel, a ty nebudeš mít SIMku, jdi si koupit / vzít novou. Třeba já mám od Vodafonu SIM kartu, ztratil jsem ji, šel jsem do Vodafone obchodu (nebo nějak tak
). Tam mi dali zadarmo novou SIM kartu, ale chtěli třeba ode mě účet na internetu. (Heslo + ID)
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
-

iDeviLeKKK - Spamerův sluha

A sobotu mám turnaj...tak jak to mám udelat ?? nevíš?
Ďakujem za pozornosť
S pozdravem
S pozdravem
-

unicornzzYT - Pokročilý

Napiš si na Steam support. Dej tam nějaký kod ze hry a myslím, že i recovery kod. Napis jim, že jsi ztratil mobil třeba. Tyhle věci vyřeší dost rychle.
btw. stačí jim napsat, že ho chceš deaktivovat.
PS: Osobní zkušenost.
btw. stačí jim napsat, že ho chceš deaktivovat.
PS: Osobní zkušenost.

-

S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň

S3L3BRYT4K píše:...
Ok právě jsem si všiml, že změnili celý support. A bez Steam guardu se tam nedostaneš.

-

S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň

Ďakujem za pomoc...fakt nemám žádne hry proste bez guard sem stracenej
Ďakujem za pozornosť
S pozdravem
S pozdravem
-

unicornzzYT - Pokročilý

Dostával jsi tzv. Recovery kod který jsi si mohl kamkoliv zapsat a použít ho kdyby se stalo že ztratíš mobil apod. v tomhle případě by jsi to mohl zkusit prorazit tím že to uděláš jako když ti ukradnou účet : Fotky Paysafe co jsi použil nebo CD klíče vyfocené z her které jsi tam dal apod.
Jiná možnost není.
¨
Až budeš mít mobila tak si stáhni do počítače aplikaci : Bluestacks http://www.bluestacks.com/download.html
je to něco jako mobil v PC takže kdykoliv budeš potřebovat zadat Steam guard kod tak ho budeš mít furt v PC a mobil nebudeš muset ani otevřít.
Jiná možnost není.
¨
Až budeš mít mobila tak si stáhni do počítače aplikaci : Bluestacks http://www.bluestacks.com/download.html
je to něco jako mobil v PC takže kdykoliv budeš potřebovat zadat Steam guard kod tak ho budeš mít furt v PC a mobil nebudeš muset ani otevřít.

-

Taygete - Mistr Yoda

• Stránka 1 z 1