• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Otazka o banu.
Ahoj vim, že tady nemam vzor ani screen z konzole, ale muze se k tomu nekdo z adminu vyjadrit prosim ?
prox1m1t1-silverfiska-jailbreak-1-free-kill-t146195.html
prox1m1t1-silverfiska-jailbreak-1-free-kill-t146195.html
EVIP JB4 <3
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
1.Prosince 2016 Cs 1.6 Akademik
5.Února 2017 Cs 1.6 Akademik+
8.Března 2017 Na vlastní žádost zrušený Akademik+
19.Listopadu 2021 Admin
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
19.Listopadu 2021 Admin
-
vitt - Drbna
[Vyřešeno] Otazka o banu.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Otazka o banu.
Čauko. Začal si hru na Simona, dal si zákazy a väzni mali doplniť bližšie k zbrojke. Potom si povedal, že: Simon hovorí na slovíčko štart prebehnete z čiary na blok, tak štart. Hráč, ktorý tam išiel to splnil správne, no ty si ho zabil a tým pádom si mu dal FK. Ten topic, čo si sem hodil, sám si sa obhajoval, že Simon musí povedať - Simon hovorí štart, to sme si vyjasnili aj v SZ na webe. Uvidíme ako to posúdi HLSA.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Ahoj nechci dělat problémy, mě jenom zajímá odkdy tohle platí vždycky to platilo, všichni to říkali byl to dobrej chyták a najednou dostanu bann ? mě ten bann nevadí popravdě, ale zajímá mě názor ostatních a proč zrovna tohle neplatí a tak.
Protože ok když definuju slovo start a pak řeknu start tak jako what ? a jěště na 4h že jsem dal FK o kterém v podstatě ani nevim ?
Nechápu ty pravidla ohledně tohodle.
Protože ok když definuju slovo start a pak řeknu start tak jako what ? a jěště na 4h že jsem dal FK o kterém v podstatě ani nevim ?
Nechápu ty pravidla ohledně tohodle.
EVIP JB4 <3
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
19.Listopadu 2021 Admin
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
19.Listopadu 2021 Admin
-
vitt - Drbna
Stačí používat selský rozum, nemusíš ve všem hledat vědu, jednoduše Simon řekne: " Simon říká, že na slovíčko start přeběhnete z čáry na blok." Touto větou jsi v podstatě nadefinoval, že když zazní slovo "start", tak máme přeběhnout, nevidím žádný důvod, proč by to měl říkat Simon.
-
Niels - Kolemjdoucí
Jelikož jsem ve stížnosti zmíněn. Tak se taky vyjádřím
Simon rekne: Na moje slovo start skocite. Zahrajeme si na simona simon rika vse plati. Start. Maji skocit je jedno jestli to start rekl simon nebo ne. Vysvetlil hru ze skoci na slovo start pak jen zacal hrat na simona a jelikoz rekl vse plati tak hra na slovo start porad pokracovala a platila..
To samy je kdyz se hraje simon a simon rekne. Simon rika na moje slovo start skocite. Je jedno jestli rekne start nebo simon rika start. Zase tu hru vysvetlil a ta se hraje. Maji skocit
Michani her je kdyz simon rekne na moje slovo start skocite za chvili rekbe na moje slovo start si cupnete. A pak rekne start a zabije vezne za to ze neskocili nebo si necupnuli nebo neskocili v cupe
Simon rekne: Na moje slovo start skocite. Zahrajeme si na simona simon rika vse plati. Start. Maji skocit je jedno jestli to start rekl simon nebo ne. Vysvetlil hru ze skoci na slovo start pak jen zacal hrat na simona a jelikoz rekl vse plati tak hra na slovo start porad pokracovala a platila..
To samy je kdyz se hraje simon a simon rekne. Simon rika na moje slovo start skocite. Je jedno jestli rekne start nebo simon rika start. Zase tu hru vysvetlil a ta se hraje. Maji skocit
Michani her je kdyz simon rekne na moje slovo start skocite za chvili rekbe na moje slovo start si cupnete. A pak rekne start a zabije vezne za to ze neskocili nebo si necupnuli nebo neskocili v cupe
-
byLife - CS:GO Admin
Tak to doopravdy nechápu ? když řeknu simon rika na slovicko start skocite a pak reknu simon rika skocte tak proc nemaji skocit???
EVIP JB4 <3
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
19.Listopadu 2021 Admin
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
19.Listopadu 2021 Admin
-
vitt - Drbna
*simon rika start (ne simon rika skocte)
EVIP JB4 <3
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
19.Listopadu 2021 Admin
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
19.Listopadu 2021 Admin
-
vitt - Drbna
To samy je kdyz se hraje simon a simon rekne. Simon rika na moje slovo start skocite. Je jedno jestli rekne start nebo simon rika start. Zase tu hru vysvetlil a ta se hraje. Maji skocit.
Nikde není napsaný, že skočit nemají. Ba naopak.
Tak ještě jednou.
Hraje se nějaká hra na slovo start. Na slovíčko start skočíte. Potom simon začne hrát na simona, kdy příkazy i zákazy platí. Je potom jedno, jestli simon použije "start" nebo "simon říká start". V obou případech mají vězni splnit příkaz a skočit.
Hraje se simon a simon řekne: Simon říká na moje slovo start skočíte. Zase je jedno, jestli pak řekne "start" nebo "simon říká start". V obou případech mají vězni splnit příkaz a skočit.
Aweeho verze z cca před roka.
Pokud jsi tedy zabil vězně, který tvůj příkaz jít na slovo start na blok splnil, dal jsi mu fk a ban jsi dostal oprávněně.
Vyřešeno.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
vitt píše:Ahoj nechci dělat problémy, mě jenom zajímá odkdy tohle platí vždycky to platilo, všichni to říkali
Tohle platí pořád. To že ty nebo tobě podobní neznáte pravidla je jen váš problém.
Vždycky se najde někdo kdo JB hrát neumí a v momentě když se to prokáže, začne se vymlouvat že mu někdo změnil pravidla protože on si myslel že se to hraje takto..
Demence prostě.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1