• Stránka 1 z 1
[Z] Žiadosť o ADMIN Práva.
Nick na serveru:_eЯЯoЯ
SID: STEAM_1:69203693
Sekce, na které chci práva: [CZ/SK] Sniper War [!knife] 217.11.249.79:27793
Věk: Mám 18 rokov.
Mé HlStats: Nenašiel som svoj profil/nickname :/
Bany, které jsem dostal: áno priznám sa dostal som 2 x krát Mute za (Nadávky) Každý ma svoj deň.
Něco o mně: Volám sa Majo bývam v Žiline mám 18 rokov za pár mesiacov mi to ťahá na 19.
Mám rad Športovanie hrávam Futbal, Futsal, tancoval som aj HIP-HOP, Snowbordovanie je tiež moja veľká obľuba. Chcel by som doštudovať školu a cestovať po svete spoznávať svet a naberať skúsenosti do života však ako sa píšeme žijeme len raz a práve tu a práve teraz tak treba ísť do toho naplno. Skúšal som Box občas chodím do fitka. Rad si zahrám na GAMESITES.CZ serveri lebo trávim tam svoj voľný čas a rad prídem pozrieť na server kamarátov je tam sranda a veľa ľudí mi napísalo či nechcem skúsiť ADMINA tak som zobral silu a odvahu a napísal sem. Myslím si, že je to tak aj v živote keď človek neskúsi nevie.
Proč právě já: Prečo práve ja ? Snažím sa obetovať svoj voľný čas každému hráčovi na serveri rad pomôžem nemám problém komunikovať alebo zahrať si na serveri GAMESITES.CZ. Chcem pomáhať a byť prínosom pre pre HL.ADMIN TEAM. Hlavné je aby sa človek cítil dobré na serveri a bola sranda. Na tom mi záleží najviac a aby bol poriadok a vedel sa každý správať podľa svojho veku. Ako sa píše každý je strojcom svojho vlastného šťastia.
Zkušenosti s CS:GO: Celkovo moje skúsenosti cs 1.6 / cs: go sú veľké hrávam cca 5 rokov CSKO. Moje hodiny na cs:go mám 1,475 hodín celkom.
Případné poznámky: Ďakujem za šancu to skúsiť a som rad, že som napísal.
S pozdravom: _eЯЯoЯ

SID: STEAM_1:69203693
Sekce, na které chci práva: [CZ/SK] Sniper War [!knife] 217.11.249.79:27793
Věk: Mám 18 rokov.

Mé HlStats: Nenašiel som svoj profil/nickname :/
Bany, které jsem dostal: áno priznám sa dostal som 2 x krát Mute za (Nadávky) Každý ma svoj deň.

Něco o mně: Volám sa Majo bývam v Žiline mám 18 rokov za pár mesiacov mi to ťahá na 19.

Proč právě já: Prečo práve ja ? Snažím sa obetovať svoj voľný čas každému hráčovi na serveri rad pomôžem nemám problém komunikovať alebo zahrať si na serveri GAMESITES.CZ. Chcem pomáhať a byť prínosom pre pre HL.ADMIN TEAM. Hlavné je aby sa človek cítil dobré na serveri a bola sranda. Na tom mi záleží najviac a aby bol poriadok a vedel sa každý správať podľa svojho veku. Ako sa píše každý je strojcom svojho vlastného šťastia.

Zkušenosti s CS:GO: Celkovo moje skúsenosti cs 1.6 / cs: go sú veľké hrávam cca 5 rokov CSKO. Moje hodiny na cs:go mám 1,475 hodín celkom.

Případné poznámky: Ďakujem za šancu to skúsiť a som rad, že som napísal.

S pozdravom: _eЯЯoЯ

-
eRRoR555 - Kolemjdoucí
[Z] Žiadosť o ADMIN Práva.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o ADMIN Práva.
hned pro začátek, profil si nenašel, protože hlstats nejsou spojené se serverem.
pak tu mám připomínky:
1) steam id máš špatně zadané.
2) nesplňuješ podmínku pro přijetí, konkrétně nahlášení hráčů do porušení pravidel
Shrnutí - dávám ti nějaký rozumný čas, abys splnil podmínku 3 nahlášení do porušení pravidel.
pak tu mám připomínky:
1) steam id máš špatně zadané.
2) nesplňuješ podmínku pro přijetí, konkrétně nahlášení hráčů do porušení pravidel
Shrnutí - dávám ti nějaký rozumný čas, abys splnil podmínku 3 nahlášení do porušení pravidel.
- Worth: 3874€ (988€ with sales)
- Games owned: 291
- Games played: 137 (47%)
- Hours on record: 6,823.6h
-
RazyCZ - Mistr
Re: [Podm] Žiadosť o ADMIN Práva.
Oprava
SID: STEAM_1:0:69203693

SID: STEAM_1:0:69203693
-
eRRoR555 - Kolemjdoucí
Re: [Podm] Žiadosť o ADMIN Práva.
Ještě, že jsi to SID dodal. Ačkoliv je žádost na úrovni a PP minimálně z pohledu počtu topiců si doplnil ale...
Tvé předchozí nicky na steamu jsou moc pěkné, zjistil jsem si pořádně co jsi zač, takže jednoznačně zamítam.
Můžeš to zkusit znovu přes akademii, jinak to nepůjde.
Tvé předchozí nicky na steamu jsou moc pěkné, zjistil jsem si pořádně co jsi zač, takže jednoznačně zamítam.
Můžeš to zkusit znovu přes akademii, jinak to nepůjde.
- Worth: 3874€ (988€ with sales)
- Games owned: 291
- Games played: 137 (47%)
- Hours on record: 6,823.6h
-
RazyCZ - Mistr
Re: [Z] Žiadosť o ADMIN Práva.
To ako Vážne ?
to, že si človek urobí srandu. A odkiaľ máš dôkaz, že to bolo myslene na Vás ? alebo ,a Váš, server GAMESITES.CZ Ale aspoň som to skúsil aj keď som vedel, že zbytočne lebo každý čo tu bol za ADMINA vie ako to tu bežalo chlapci a skoro každý išiel preč lebo nemal na to nervy. A veľa iných dôvod tu bolo ale to už nechcem písať sem.
) to si nechám pre seba
PS: Neberte to tak Vážne lebo Vás nebude baviť život potom. Chcel som zmeniť a upraviť server aby tu bolo viac hráčov lepšia komunikácia a veľa veľa ďalších veci lebo vidím čo ľudia píšu počúvam ich a viem čo chcú zmeniť. Ale prajem veľa šťastia

PS: Neberte to tak Vážne lebo Vás nebude baviť život potom. Chcel som zmeniť a upraviť server aby tu bolo viac hráčov lepšia komunikácia a veľa veľa ďalších veci lebo vidím čo ľudia píšu počúvam ich a viem čo chcú zmeniť. Ale prajem veľa šťastia

-
eRRoR555 - Kolemjdoucí
Re: [Z] Žiadosť o ADMIN Práva.
Tobě přijde jako sranda psát adminům, kteří se tam snaží udržet pořádek a plynulý chod, to co jsi psal? Mně to moc sranda teda nepřišla když jsem tam měl řešit nějaké lidi a ty sis dával do nicku "DECKÝ SERVERIK OOO ADMINKO, MÁM GULE ! TO NAPÍSAŤ, JA VIEM, ADMIN JE PIČKA AJ VIP, Error sa ľúči ČAUTE !, tento server stojí za hovno". A teď mě asi nejvíc rozesmála věta, kterou jsi napsal sám ty a to konkrétně
...svým chováním si popřel oba dva tyto body a na závěr opět nějaká ta citace
eRRoR555 píše:aby bol poriadok a vedel sa každý správať podľa svojho veku
...svým chováním si popřel oba dva tyto body a na závěr opět nějaká ta citace
eRRoR555 píše:Ako sa píše každý je strojcom svojho vlastného šťastia.
CS:GO -All Jumps [12.1.2016]
CS:GO JUMP - Turnajový admin [8.5.2016]
CS:GO Server Admin [24.6.2016] - [31.7.2016]
CS:GO Mapper [25.6.2016]
CS:GO Hlavní Mapper [12.8.2016]
CS:GO HLSA [21.9.2016]
300 příspěvků [28.6.2016]
CS:GO JUMP - Turnajový admin [8.5.2016]
CS:GO Server Admin [24.6.2016] - [31.7.2016]
CS:GO Mapper [25.6.2016]
CS:GO Hlavní Mapper [12.8.2016]
CS:GO HLSA [21.9.2016]