• Stránka 1 z 1
Stížnost na akademika
Pěkný večer všem co toto čtou,
Chtěl bych si stěžovat na nevhodné chování jednoho akademika a jeho velmi nevhodný a nevyspělý přístup, na fóru vystupuje pod jménem "vitt" a ve hře pod jménem "/ProX1m1T1/:./SilverFiska/:.". Pokud vím, tak akademik má jít příkladem všem hráčům, což tento akademik, jak znám z vlastních zkušeností ze serveru, určitě nedělá.
Ale pojďme si raději shrnout věci, které mohu nějak prokázat:
Nejen, že se vyjadřuje více, než by měl a také jinak než by měl, ale vysvětlete mi, co má znamenat toto, nesmyslné spamování, a v topicu, z něhož tento screen pochází jsou také dost neprofesionální a dětinské narážky jako třeba:
Dobře, bylo by mi to tak nějak fuk a nestaral bych se do něj, ovšem to vypadá, že on se začal starat o mě. Nejspíš kvůli tomu, že dostal kvůli mě ban, ale tak jako akademik má pravidla ovládat a né přesvědčovat ostatní svým arogantním vystupováním o svých vymyšlených pravidlech a blbnout jim hlavy.
To co mě donutilo podat na dotyčného stížnost, je toto. Bezdůvodné útočení na mou osobu ve veřejném chatu na GS webu, tomu říkám teda odvaha. Určitě nám všem dojde, že to co zde akademik napsal mělo znamenat "Nielsi naser si".
Myslím to dobře pro portál, určitě by nebylo dobré aby někdo s takovým vystupováním a přístupem reprezentoval Gamesites, ale
lidé se dokážou změnit, možná by stačilo napomenutí, možná ne, možná mi tuto stížnost zamítnete, i to se může stát. Jak s tím naložíte nechám už na vás, ode mě je to vše.
Děkuji za pozornost věnovanou mému článku
Chtěl bych si stěžovat na nevhodné chování jednoho akademika a jeho velmi nevhodný a nevyspělý přístup, na fóru vystupuje pod jménem "vitt" a ve hře pod jménem "/ProX1m1T1/:./SilverFiska/:.". Pokud vím, tak akademik má jít příkladem všem hráčům, což tento akademik, jak znám z vlastních zkušeností ze serveru, určitě nedělá.
Ale pojďme si raději shrnout věci, které mohu nějak prokázat:
Nejen, že se vyjadřuje více, než by měl a také jinak než by měl, ale vysvětlete mi, co má znamenat toto, nesmyslné spamování, a v topicu, z něhož tento screen pochází jsou také dost neprofesionální a dětinské narážky jako třeba:
psal tam teda o jiné věci než co jsem udělal a používá se temhle chyták hodně a všichni to pochopili jenom ty musíš nahlašovat tohle.
Dobře, bylo by mi to tak nějak fuk a nestaral bych se do něj, ovšem to vypadá, že on se začal starat o mě. Nejspíš kvůli tomu, že dostal kvůli mě ban, ale tak jako akademik má pravidla ovládat a né přesvědčovat ostatní svým arogantním vystupováním o svých vymyšlených pravidlech a blbnout jim hlavy.
To co mě donutilo podat na dotyčného stížnost, je toto. Bezdůvodné útočení na mou osobu ve veřejném chatu na GS webu, tomu říkám teda odvaha. Určitě nám všem dojde, že to co zde akademik napsal mělo znamenat "Nielsi naser si".
Myslím to dobře pro portál, určitě by nebylo dobré aby někdo s takovým vystupováním a přístupem reprezentoval Gamesites, ale
lidé se dokážou změnit, možná by stačilo napomenutí, možná ne, možná mi tuto stížnost zamítnete, i to se může stát. Jak s tím naložíte nechám už na vás, ode mě je to vše.
Děkuji za pozornost věnovanou mému článku
-
Niels - Kolemjdoucí
Stížnost na akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na akademika
Neboj, ještě jedna blbost od daného hráče a další jeho postup budeme jednat 
Omlouváme se za komplikace...

Omlouváme se za komplikace...
-
Diaz - CS 1.6 Admin
Však v pořádku, já to myslím dobře pro server, mě ty dnešní děti, které si myslejí, že jim leží u nohou celý svět neurazí. 

-
Niels - Kolemjdoucí
Niels píše:Pokud vím, tak akademik má jít příkladem všem hráčům
reprezentoval Gamesites
To je blbost. Akademik není za portál, ale sám za sebe. Není členem GS, nemá žádné pravomoce a proto se nezpovídá pravidlům která platí pro adminy. Je to obyčejný hráč, který chtěl mít povinnost nahlašovat problémové hráče.
"Naser si", ti napíše každej druhej hráč a nijak ho za to netrestáme. Jsou daleko těžší případy.
Akademik tě klidně může poslat do prdele, pokud bude řádně plnit své povinnosti v akademii.
Může být zrušen ze závažných důvodů, nebo poškozování portálu.
Každé nevhodné chování akademika se však promítne při žádosti o práva po jejím dokončení. Všechny takové případy sledujeme a práva jim poté zamítneme.
Stížnost se zamítá, protože nemáš pravdu v tom co píšeš a o čem se nás snažíš přesvědčit.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Tak Awee mi vše vysvětlil v SZ, takže můžete Lock, děkuji. 

-
Niels - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1