Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

BB1

Příspěvekod Anyrose » 14 pro 2016, 17:33

Trest od admina: Caps(G)lock
Byl udelen hraci: Emma Watson
S hernim ID: STEAM_0:0:190689378
Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
S duvodem: Pravidla [Odpojeni pred smrti]
Delka banu: 30 minut

Ahoj , dnes jsem dostal ban za odajné odpojení před smrtí , začlo kolo za CT , zabil jsem pár ZM a jelikož jsem neměl nákup tak sem prostě leavnul hru , v tunelu žádné ZM nebylo .
Rád bych viděl demo od banujícího admina kde jsem se odpojil před smrtí .
Díky přeji hezký zbytek dne
Anyrose
Pokročilý
Pokročilý

BB1

od Rumcajz » 14 pro 2016, 17:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BB1

Příspěvekod CapsGlock » 14 pro 2016, 18:01 VIP

Ahoj...

1. si problémový hráč
2. to co tu píšeš že si leavnul kolo když si tam nemal ZM ak to tak není co vím já do buildu ti šel ZM tys ho zabil jen tak tak a leavol si v tu dobu ti ale lezlo už další ZM do Anti-Bhopu to ZM které ti tam lezlo byl zrovna admin který mi napsal že si se mu odpojil a že nemá demo já ho ale měl a stál jsem před tvým kempem a sam sem to viděl...
3. pokud si leavnul proto že si nemal nákup proč si se hned po leavnutí napojil ??

4. Po vyčasování ti sem hodím demo do editu měj strpení a nepiš další topicky po dodání dema se můžeš vyjádřit a počkat na verdikt vyšších..

Pokud jsem se zmýlil tak se předem omlouvám...

e. by Caps: Dodávám ti demo - Demo

časy - 58:00:00 - 62:00:00 počase 62:00:00 uvidíte opětovné napojení hráče a v admin chetu co mi tam píše admin splisijak

Popis: Na demu jsem byl ZM. Po vypuštění ZM jsem se koukl kdo kde je a zabil admina (Spisijaka) postavil jsem se na kemp a odepsal v admin chatu a díval se k tobě do kempu a šel ti tam hráč vlezl ti tam já seběhl dole a a šel jsem taky před mnou šel ale však ještě daný admin (Splisijak) a už bol v tvém anti-Bhopu ty si zabil hráče před ním a odpojil se v tu dobu si měl ale v Anti-Bhopu už ZM a odpojil si se před ním.

"Slisijaku" - promiň ale nevím jak se tvůj nick píše omlouvám se.

Tak teď se můžeš vyjádřit (Nespamovat ten to topick posty) a počkat na vyjádření Vyšších...
Každý někdy udělá chybu důležité je to nevzdat - NEVER BACK DOWN

Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů

Sponzor herního portálu Gamesites.cz
CapsGlock
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Anyrose » 14 pro 2016, 21:21

150mb demo stahovat nebudu , za tím co jsem napsal si stojím , zabil sem ZM a pár sec když mi nikdo nešel jsem se prostě odpojil , odpojil sem ve ve chvíli kdy žádné ZM v kempu nebylo .

e. by Caps: Nechceš-li stahovat demo neva nemusíš ale na demu je vidno že si se odpojil po zabití ZM co u tebe bylo a na začátku anti-Bhopu si měl další ZM a za ním sem byl já a výmluva že si se odpojil protože si neměl nákup neni výmluva když si se po 5vteřinách znovu připojil na demu je vše vidno...

No nic počkej na vyjádření vyšších a vyvaruj se spamování...
Anyrose
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Roxtedy » 15 pro 2016, 00:38 VIP

Zajtra sa k tomu vyjadrim.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Příspěvekod Spisiak1 » 15 pro 2016, 07:07 VIP

Dobré ráno,

Demo momentálne nestahujem ani ja, možno keď sa vyspím a stihnem to pred nočnou na občerstvenie pamäte...
Ale ak si na situáciu dobré spomínam, tak som chvílku stál pred kempu keď tam vliezol ZM šiel som za ním, zabil si ho a začal si prebíjať, v tom si mi zmizol pred očami, čo som napísal do admin chatu aj s tým ako už bolo spomenuté že nemám dôkaz, ďalej som to neriešil a za pár min som šiel preč.

Pokiaľ viem v tuneli som už bol, a aj to že si sa hneď prihlásil späť môžem potvrdiť + niekto ešte písal do chatu že si sa odpojil, ale to už neviem či niekto liezol za mnou, alebo nie.
Z mojej strany všetko...

(PS: dik za zkomolenie nick-u :D)

e. by Caps: Jak říkám omlouvám se za ten nick, a jenom ZM co bolo za tebou som bol já...
Spisiak1
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Anyrose » 15 pro 2016, 15:39

Jak jsem psal , pokud na demu je že u mě bylo zm ban byl oprávněný a můžete lock , já dával DC s tím že sem v tunelu žádné ZM neměl .
Anyrose
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Roxtedy » 16 pro 2016, 00:12 VIP

Nabuduce si prosim ta davaj vacsi pozor ked sa chces odpojit.

Ban opravneny, UB sa zamieta.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Zpět na Unban Žádost