• Stránka 1 z 1
Ping dropy
Ahoj, byl bych rád, kdyby mi někdo dokázal pomoct, i když v to moc nedoufám, nejspíš to bude wi-finou, ale přijde mi to divné když ji mam skoro plnou.
Každou chvíli mi v csku dropuje ping a hází mi to "cl_flushentitypacket", zkoušel jsem různé příkazy jako třeba:
Ty čísla u ratů jsem také zkoušel měnit, ale nepomohlo mi to, tak pokud víte, jak to fixnout, budu jedině rád.
Každou chvíli mi v csku dropuje ping a hází mi to "cl_flushentitypacket", zkoušel jsem různé příkazy jako třeba:
- rate "20000"
fps_override "1"
cl_cmdrate "105"
cl_cmdbackup "0"
cl_updaterate "100"
cl_dlmax "16384"
ex_interp 0.01
Ty čísla u ratů jsem také zkoušel měnit, ale nepomohlo mi to, tak pokud víte, jak to fixnout, budu jedině rád.
-

Niels - Kolemjdoucí

Ping dropy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Ping dropy
Bydlíš v panelovém domě nebo v domě?
Neseeduješ torrenty nebo neodesíláš nějaké data?(nebo někdo kdo je připojen na tuto síť)
V paneláku je dosti velký problém s wifi, protože tam to má každý mamlas nastavený kanal, jak se mu zachce. (u 2,5 GHz .)
A ještě jakou máš rychlost up/down?
Neseeduješ torrenty nebo neodesíláš nějaké data?(nebo někdo kdo je připojen na tuto síť)
V paneláku je dosti velký problém s wifi, protože tam to má každý mamlas nastavený kanal, jak se mu zachce. (u 2,5 GHz .)
A ještě jakou máš rychlost up/down?

-

S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň

No hele, dnes jsem byl sám doma a jediný, kdo na wi-fi byl a stejně to dělalo. Csko byla jediná služba na mym PC, která využívala internet. Co se týče těch údajů, tak mi to hodilo tohle:

-

Niels - Kolemjdoucí

Ešte by si mohol skontrolovať ako máš nastavený QoS či už na PC alebo priamo na router-y.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-

zima - Mistr Yoda

Můžeš zkusit nastavit QoS, jak píše zima, ale musí to umět tvůj router. Dále máš velmi malý upload cca 0,4 MB. To je podle me velmi malo na to ze mas UPC. Možná by pomohl příkaz cmduprate (nebo jak se to píše). A u online her ti to bude dělat vždy, protože mas dosti maly upload, download taky není nějak velký, ale dostačuje. Sice není vhodný pro online hraní, ale to bys musel vyřešiti u IPS

-

S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň

• Stránka 1 z 1