• Stránka 1 z 1
[prijaty]žádost o práva knife#1
Ahoj, tímto tématem bych chtěl požádat o admin práva na Knife serverch.
Nick v hře(pod tímto jménem mě můžou ostatní vidět ve hře.) : Nadirr87
Nick na fóru : Nadirr87
Profil na fóru : Klikněte na můj nick
Věk : 15
Steam nick : •Goodie•
Steam ID :
HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... yer=435017
Nějaké bany jsem měl za malé blbosti například vlak, ale to je už dávno. Jinak jsem slušný a zatím jsem žádný velký problém neměl. Z banů jsem se již poučil.
Něco o sobě : Ahoj, Jmenuji se Martin mám 15let, csku se věnuji už dost dlouho, cca 4roky. Vím jak všechno chodí. Bohužel nemám 20 hodin na steamu (mám jen 17 zatím, jelikož jsem si koupil novej steam + csko takže to hraju od znovu.) jinak dále rád hraji counter strike global offensive.
proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Chci udržovat server v pořádku, pomáhat, určitě radit všem co něco neví.
Děkuji za čas, který jste s tímto strávili, a věřím v kladnou odpověd.
Nick v hře(pod tímto jménem mě můžou ostatní vidět ve hře.) : Nadirr87
Nick na fóru : Nadirr87
Profil na fóru : Klikněte na můj nick
Věk : 15
Steam nick : •Goodie•
Steam ID :
HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... yer=435017
Nějaké bany jsem měl za malé blbosti například vlak, ale to je už dávno. Jinak jsem slušný a zatím jsem žádný velký problém neměl. Z banů jsem se již poučil.
Něco o sobě : Ahoj, Jmenuji se Martin mám 15let, csku se věnuji už dost dlouho, cca 4roky. Vím jak všechno chodí. Bohužel nemám 20 hodin na steamu (mám jen 17 zatím, jelikož jsem si koupil novej steam + csko takže to hraju od znovu.) jinak dále rád hraji counter strike global offensive.
proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Chci udržovat server v pořádku, pomáhat, určitě radit všem co něco neví.
Děkuji za čas, který jste s tímto strávili, a věřím v kladnou odpověd.
-
nadirr87 - Amatér
[prijaty]žádost o práva knife#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žádost o práva knife#1
Ze serveru tě znám a vím, že knife nehraješ týden.
Nahlašuj do PP, dohraj aktivitu a zlepši slovník za týden až dva se na žádost podívám znovu a dám verdikt jak budeme pokračovat.
e. Maxwell : Pro všechny HLSA, hráč se chová vcelku v pohodě a myslím si, že se nám tam někdo do týmu hodí, dal bych mu šanci u pohovoru. Každopádně pořádně proklepnout...
Nahlašuj do PP, dohraj aktivitu a zlepši slovník za týden až dva se na žádost podívám znovu a dám verdikt jak budeme pokračovat.
e. Maxwell : Pro všechny HLSA, hráč se chová vcelku v pohodě a myslím si, že se nám tam někdo do týmu hodí, dal bych mu šanci u pohovoru. Každopádně pořádně proklepnout...

Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Děkuji, velice si toho vážím.
BTW: Už vše splňuji, (slovník, dohrál jsem chybějící hodiny, na PP se už pracuje (mám jich 7tuším) dám do toho všechno!
Nadirr87
BTW: Už vše splňuji, (slovník, dohrál jsem chybějící hodiny, na PP se už pracuje (mám jich 7tuším) dám do toho všechno!

Nadirr87
-
nadirr87 - Amatér
My jsme domluveni
prozatím zamítnuto

-
Forst - Vítěz Tipovačky
Re: [pohovor]žádost o práva knife#1
Uživatel si sehnal nový steam, jelikož předešlý mu byl odcizen.
jeho nové ID: STEAM_0:1:184780283
Steam má od jiného uživatele, se kterým nemá nic společného.
Na pohovoru jsme domluveni, po pohovoru uvidíme jak budeme postupovat nadále. Vše mi bylo od Nardira vysvětleno, pokud budou na uživatele jakékoli otázky můžete mě kontaktovat.
jeho nové ID: STEAM_0:1:184780283
Steam má od jiného uživatele, se kterým nemá nic společného.
Na pohovoru jsme domluveni, po pohovoru uvidíme jak budeme postupovat nadále. Vše mi bylo od Nardira vysvětleno, pokud budou na uživatele jakékoli otázky můžete mě kontaktovat.
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1