• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Prosím Poradit s PC
dostal sem do PC Malwaru
Nevíte někdo jak to mam dat přič když sem se Přihlásil na FB tak mi to napsalo že to sem dostal ten Vir a tak jak si stahnu
nakou Aplikaci tak sem to Stahl a už se mi ten Vir začal davat přič nebo jak to mam řic ale furt tam má 47 Procent a furt nemam tich 100 Procent nevím co mam dělat Prosím Napište mi díky :/
Nevíte někdo jak to mam dat přič když sem se Přihlásil na FB tak mi to napsalo že to sem dostal ten Vir a tak jak si stahnu
nakou Aplikaci tak sem to Stahl a už se mi ten Vir začal davat přič nebo jak to mam řic ale furt tam má 47 Procent a furt nemam tich 100 Procent nevím co mam dělat Prosím Napište mi díky :/
-
dunis - Kolemjdoucí
[vyřešeno] Prosím Poradit s PC
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Prosím Poradit s PC
Ahoj...
Jestli si dostal do PC vir ve tvaru malware ta stín ti v sekci CS 1.6 hod to do sekce co je níže na foru s nazvem poradna a tam ti poradí PC supporti ale z mého pohledu jak předejít tomu to viru -> mít kvalitní antivir co by ti měl oznámit že ti něco takového že ti takový vir vstoupil do PC
Špatná SEKCE...
Váš Caps(G)ločík...
Jestli si dostal do PC vir ve tvaru malware ta stín ti v sekci CS 1.6 hod to do sekce co je níže na foru s nazvem poradna a tam ti poradí PC supporti ale z mého pohledu jak předejít tomu to viru -> mít kvalitní antivir co by ti měl oznámit že ti něco takového že ti takový vir vstoupil do PC
Špatná SEKCE...
Váš Caps(G)ločík...
Každý někdy udělá chybu důležité je to nevzdat - NEVER BACK DOWN
Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů
Sponzor herního portálu Gamesites.cz
Hlavní tajemník BaseBuilder a ALL Zombie Serverů a COD#MW Serverů
Sponzor herního portálu Gamesites.cz
-
CapsGlock - Sponzor
Re: Prosím Poradit s PC
12. 03. 2018 - MC ADMIN
-