• Stránka 1 z 1
[V.] stiznost na admina nemam steny frajerina a kickovani ct
dobry den davam sem svoji prvni stiznost obvykle na forko nic nedavam protoze nemam rad bonzovani ale tenhle admin mi opravdu pohl zkluci jak uz tu rekl v poslednim prispevku lukas1111 tenhle admin proste bezduvodne kickoval ct ze to nezvladaj pritom vsichni do jednoho si davali pozor protoze vedeli ze tam je admin na serveru takze hlidali simona a okazde co bylo vd tak jeden sel s nim pote co sem hrac jmenem qwell s vd tak ho admin nemam steny okamzite presunul k t a na zadost o vysvetleni asi 5 hracu se ani nenamahal objasnit svuj kick a radsi nam vsem zacal davat bany na chat to by me ani nenastvalo ale udelal to tak 5 hracum dokonce jeden z nich mel mikrofon byl tam teprve ani ne kolo a pritom jak hlidal simona tak dostal z nicehonic kick taky chtel opodstatneni k kteremu se ovsem nedozadal dozadal se sis o ban na chat zase za spam chatu myslim ze hraci kteri dneska hrali okolo 19 hodiny na serveru jailbreak 4 vam to vse potvrdi jak hrac qwell tak i dalsi napr. styx myslim ze se tak jmenuje chtel bych abyste tomuto adminovi razne promluvili do duse bo co dneska predvedl a jeste ze nam napise ze on muze a ze mame byt ticho to si myslim ze je neunosne a jeste mi za zpochybnovani jeho adminskych schopnosti a zpochybneni jeho dovednosti zvladat stresove situace dostal ban do hry na pul hodiny prosiim zamerte se na tohoto admina a ponevadz demo neumim nahrat ale prispevek podemnou od lukase1111 by vas mel presvedcit ze si nevymyslim ale opravdu rikam pravdu a vse co tenhle musim rict pomateny admin udelal je pravda a e to do nebe volajici dekuji za provereni tohoto admina dekuji (podle me by taly namachrovqany typek vubec adminem byt nemel) dekuji za spracovani a brani meho prispevku vazne
- majstrokratas
- Kolemjdoucí
[V.] stiznost na admina nemam steny frajerina a kickovani ct
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: stiznost na admina nemam steny frajerina a kickovani ct
Prosím dodej důkazy. Rádi bychom stížnost brali vážně, k tomu však potřebujeme aby si řádně plnil své povinnosti stěžovatele. Takto stížnost nemá žádnou hodnotu a bude zamítnuta.
Děkujeme
Děkujeme
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
A další adept, co na serveru píše hovadiny:
To máme ten tvůj ban 10min po kterém sis začal dávat jména, které sem ti měnil
+ si mi psal
no tak si dostal tech 30min do hry za provokaci.
A co se týče toho přehozu dalšího hráče u kterého si myslím ani nebyl, tak to bylo proto že hlídal vd s flashem v ruce a jen je na něj házel. Proto sem po té co se nechal od něj zabít usoudil, že taky nezvládne být u ct a přesunul sem ho.
2016-12-08 19:51:15 ja taky ja ti dam jen tak kickovat ct. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_andaman
2016-12-08 19:50:46 nemam steny priprav se ze napisu stiznsti vsem adminum kamo na tebe a myslim ze nebudu sam. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_andaman
2016-12-08 19:48:50 tak blbe ho admina sem jeste nevidel. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_andaman
2016-12-08 19:48:29 jj pak se podivam. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_andaman
2016-12-08 19:48:22 jj tak si udelal dobre. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_andaman
2016-12-08 19:48:04 jo to je tak na forko on kickoval ct uplne za nic stretnut ho dam mu facky konine. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_andaman
2016-12-08 19:47:22 nwm byl to fakt idi ot. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_andaman
2016-12-08 19:47:11 co. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_andaman
2016-12-08 19:35:35 odkud tzebe vyhrabali to netusim. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_justice_brgames
2016-12-08 19:35:24 jak to muzes vedet bl becku ze by to nezvladl byl snad simon??? ty si fakt nejaky hnu p. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_justice_brgames
2016-12-08 19:34:57 proc by to nezvladal ty si nejaky frajer ne?. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_justice_brgames
2016-12-08 19:32:21 to sem chtel vedet jdu k t. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_justice_brgames
2016-12-08 19:28:59 a dej mi ban za nazor. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_justice_brgames
2016-12-08 19:28:39 admin ktery stoji za h**** bany davat umi ale vysvetlit je to uz ne moc velky frajer ktery v realnem sve. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_justice_brgames
2016-12-08 19:27:43 to by me zajimalo. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_justice_brgames
2016-12-08 19:27:25 nemam steny proc si presunul qwella?????. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_justice_brgames
2016-12-08 19:25:50 a taky bych chtel vysvetleni. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_justice_brgames
2016-12-08 19:25:39 nemam steny je admin. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_justice_brgames
To máme ten tvůj ban 10min po kterém sis začal dávat jména, které sem ti měnil
*majstro*/nemam steny je blb
3 nick
4 Gamesites
5 *majstro*/nemam stenyx je blb
+ si mi psal
2016-12-08 19:51:53 a muzes me prejmenovavat ja se vzdy prejmenuju zpet. Gamesites.cz ^JailBreak #4 jail_andaman
no tak si dostal tech 30min do hry za provokaci.
A co se týče toho přehozu dalšího hráče u kterého si myslím ani nebyl, tak to bylo proto že hlídal vd s flashem v ruce a jen je na něj házel. Proto sem po té co se nechal od něj zabít usoudil, že taky nezvládne být u ct a přesunul sem ho.

- howgh [haug] = dohovořil jsem
https://cs.wikipedia.org/wiki/Howgh
-
Pepik89 - Drbna
Aby ti to tedy nebylo líto, dostáváš stejný trest (mute ban) jako Qwell.
Nemůžeme dovolit, aby kdejaký jouda pomlouval portál a jeho členy svými vymyšlenými příběhy.
Prosím, zamysli se nad sebou během těch pár dní a zkus změnit svůj přístup.
Stížnost zamítnuta.
Nemůžeme dovolit, aby kdejaký jouda pomlouval portál a jeho členy svými vymyšlenými příběhy.
Prosím, zamysli se nad sebou během těch pár dní a zkus změnit svůj přístup.
Stížnost zamítnuta.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
ale to ze si mi ani nikomu jinemu stejne neodpovedel na nase otazky tos tam samozrejme nenapsal ze
hah trapne a pak se nediv ze nadavam kdyz takhle jednas a svoje komentare tam ani nenapsal co psal hah kaslu na to a pro priste jak nahraju demo prosim vas poradte p.s. je pekne napsat co sem psal ja a nenapsat cos psal a nepsal ty cau as nezapomen tu dat chat bez nekterych tvych odpovedi

- majstrokratas
- Kolemjdoucí
majstrokratas píše:ale to ze si mi ani nikomu jinemu stejne neodpovedel na nase otazky tos tam samozrejme nenapsal ze
No tak já se to tedy pokusím napsat tak, aby si to pochopil.
Po přehození qwella konverzace na serveru ZDE, potom sem přesunul nějaké ty hráče (no mic) tak jednoho či dva
a nakonec ještě přesun toho proxy, který s flashem v ruce hlídal vd (qwella) a nechal se zabít CHAT.

e. Jo a jak natáčet dema se dozvíš tady.

- howgh [haug] = dohovořil jsem
https://cs.wikipedia.org/wiki/Howgh
-
Pepik89 - Drbna
oka nebudu se hadat ja vim svoje dej vyreseno a dobre
- majstrokratas
- Kolemjdoucí
kdyz si taky frajeris schovany za kompem ve svem svete 

- majstrokratas
- Kolemjdoucí
kaslu na to dej mi fotku sebe bo vidim ze si taky z ostravy tak asi jak te optkam tak ti to reknu osobne jak to teda bylo (pokud ovsem vylizas taky nekdy ven) a uz to neresme co? 

- majstrokratas
- Kolemjdoucí
joudo hah
nejsem zadny blbec chapes jen me stve ta nespravedlnost

- majstrokratas
- Kolemjdoucí
Kraťas ty seš vůl.
e. by Pepik: no vidím že "Kraj- OLK, Okres SU" na mém profilu lidi mátl a dělali ze mně ostraváka tak sem to rači upřesnil
e. by Pepik: no vidím že "Kraj- OLK, Okres SU" na mém profilu lidi mátl a dělali ze mně ostraváka tak sem to rači upřesnil

-
• Stránka 1 z 1