Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] Nadávky/Public Server #1

Příspěvekod bacca » 08 pro 2016, 11:53

Server: Public Server #1
Nickname porušujícího: PiNkO
Důkaz: http://imgur.com/a/syp29
SteamID: STEAM_0:1:71389967
Váš pohled na situaci: Hráč neustále nadával keď zomrel, je to podľa mňa dôvod pre prehrešok.
Obrázek

Admin CS 1.6
Pýtaj sa, rád pomôžem. :)
bacca
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] Nadávky/Public Server #1

od Rumcajz » 08 pro 2016, 11:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nadávky/Public Server #1

Příspěvekod Bluetooth » 08 pro 2016, 17:19

To, co jsi nahlásil na ban rozhodně není. Kdybychom měli banovat takovéto hráče, tak by nemohl hrát skoro nikdo.
Příště nahlašuj jenom hráče, kteří neustále spamují v chatu nadávkama na ostatní, případně neváhají nadávat do rodiny.
Nicméně děkujeme za snahu. ;)
Bluetooth
Zkušený
Zkušený

Re: [Vyřešeno] Nadávky/Public Server #1

Příspěvekod Izmael » 08 pro 2016, 19:55 VIP

Zdravím,

kolega si asi nevšiml, že na jedné stránce bylo více screenů, nikoliv pouze jeden, ale je pravda, že je to takové zamaskované.. :)
Každopádně hráč zabanován.

Děkujeme za nahlášení! ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Pinko » 17 pro 2016, 13:59

Joj keby si si lepšie všimol, videl by si že to nebolo neustále nadávanie a ani nadávky na rodinu ale v poriadku, je dobré že sa akadamici snažia ale je to celkom zbytočné, sú tam hráči, ktorých keď zabiješ, napíšu ti aká je tvoja matka ku**a a pod veci, radšej keby sledovali to a nie takéto prkotiny, ani som nevedel že som BAN dostal, až teraz som si všimol, 10 dní potom. Dokonca je tam na tých screenoch vidieť, že nadávam na seba a na svoju nešikovnosť a nie na konkrétneho hráča, zbytočne mi takýto BAN len kazí meno.
Každopádne BLUETOOTH, tebe ďakujem za ľudský prístup a zastal si si ma, stále sú ľudia, ktorý potvrdzujú, že sú aj normálni admini. Nech sa ti darí! :-)
Pinko
Amatér
Amatér

Příspěvekod Izmael » 17 pro 2016, 23:47 VIP

Pinko, když ti někdo nadává, tak ho máš nahlásit stejně tak, jako to udělal tento hráč.
Je úplně jedno jestli nadáváš někomu nebo sobě, prostě vulgární výlevy jsou zakázány, tudíž i trestány, o tom snad ani nemusíme diskutovat. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Pinko » 18 pro 2016, 00:22

Nie je mi to jasné ale príde mi to ako demencia trošku nemám nič proti jasné, zaslúžil som si to len škoda že ani neviem kto je akademik, ide o to že by mali trošku plniť úlohu adminov a nielen bonzovať, ale snažiť sa hráčov upokojiť, nie som admin na serveroch GS, ale mám toľko rozumu, že nadávajúcich nedávam na forko, ale snažím sa im napísať aby nenadávali a pod., trošku ich ukľudniť a obrátiť to do srandy. Takéto bonzovanie mi príde detinské, ani len neviem a zrazu som na fórku... :-D
Pinko
Amatér
Amatér

Příspěvekod Izmael » 18 pro 2016, 00:56 VIP

Očividně nevíš, co je úlohou akademika, on právě musí "práskat", aby dokončil akademii a pak se mohl stát adminem, pokud máš ještě dotazy, napiš mi pmku, není třeba tu spamovat.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Public Servery