• Stránka 1 z 1
[Přijat]Přihláška na Akademika - Baldaman
Nick na servery: Baldaman
Vek: 16
Prečo chceš byť akademikom: Chtěl bych se stát adminem na serveru "Survival" protože na něm hraji dost často zhruba moje aktiviva byla před týdnem 50 hodin za 7 dní. Server mě baví a rád bych mu pomohl.
Niečo o sebe: Minecraft mám zakoupený zhruba 5 let aktivně jsem ho hrál 3 roky byl jsem na vyšších pozicích jakožto je třeba Plugin Master, Builder a Hl. Admin. Mám rád komunikaci s lidmi tudíž mě baví i lidem pomáhat. Také mě baví adminovat, starat se o server. Jsem objektivní, nejsem mstiví, mám rád humor ve velkém měřítku. Ale zase odsud podsud.
Tvoje prehrešky na gamesites: Žádné
Vlastníte originálnu hru minecraftu: ANO
Vek: 16
Prečo chceš byť akademikom: Chtěl bych se stát adminem na serveru "Survival" protože na něm hraji dost často zhruba moje aktiviva byla před týdnem 50 hodin za 7 dní. Server mě baví a rád bych mu pomohl.
Niečo o sebe: Minecraft mám zakoupený zhruba 5 let aktivně jsem ho hrál 3 roky byl jsem na vyšších pozicích jakožto je třeba Plugin Master, Builder a Hl. Admin. Mám rád komunikaci s lidmi tudíž mě baví i lidem pomáhat. Také mě baví adminovat, starat se o server. Jsem objektivní, nejsem mstiví, mám rád humor ve velkém měřítku. Ale zase odsud podsud.
Tvoje prehrešky na gamesites: Žádné
Vlastníte originálnu hru minecraftu: ANO
„Veselý člověk je mistrem své duše.“
– William Shakespeare
„Závist je, když neradi vidíme, že slunce svítí i jiným lidem.“
- Josef Poláček

– William Shakespeare
„Závist je, když neradi vidíme, že slunce svítí i jiným lidem.“
- Josef Poláček

-
Baldaman - Amatér
[Přijat]Přihláška na Akademika - Baldaman
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Přihláška na Akademika - Baldaman
Přijat, napíš mi na TS a dohodneme se na detailech.
-
TheRsM1 - Profesionál
• Stránka 1 z 1