• Stránka 1 z 1
[V]nY..
Server: JailBreak 5
Popis situácie/ prehrešky admina: Admin nY jako CT něco mluvil a já psal něco ve smyslu že " Nicko má svoje vlastní pravidla" a dostal jsem ban k CT a mute do chatu na 10 min za provokaci, nevím ale nepřijde mi to jako moc velká provokace. Proto si na něj chci stěžovat.
Dôkazy: Bohužel jsem nestihl udělaj screenshoty, byl konec mapy ale vy si to můžete najít v chatu myslím.
Popis situácie/ prehrešky admina: Admin nY jako CT něco mluvil a já psal něco ve smyslu že " Nicko má svoje vlastní pravidla" a dostal jsem ban k CT a mute do chatu na 10 min za provokaci, nevím ale nepřijde mi to jako moc velká provokace. Proto si na něj chci stěžovat.
Dôkazy: Bohužel jsem nestihl udělaj screenshoty, byl konec mapy ale vy si to můžete najít v chatu myslím.
Řízek.
-
Rizek - Zkušený
Re: nY..
Stížnost bez důkazů.
Pokud ti admin vysvětlí proč tě zabil a ty na serveru řekneš že on má vlastní pravidla, tak tím mu shodíš autoritu a provokuješ ho. Takto jsi dostal ban na 10 minut aby jsi si uvědomil jak se máš chovat.
Pokud ti admin vysvětlí proč tě zabil a ty na serveru řekneš že on má vlastní pravidla, tak tím mu shodíš autoritu a provokuješ ho. Takto jsi dostal ban na 10 minut aby jsi si uvědomil jak se máš chovat.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
Ny
D Ach jo, jenom mi řekni co na větě " Nicko má asi vlastní pravidla " vidíš jako nějakou velkou provokaci když jsem to ještě myslel ironicky když tam je hozenej smajlík.. Některé věci fakt na JB nechápu.

Řízek.
-
Rizek - Zkušený
Co na tom nechapes?
Nema cenu riesit...pekny vecer
Pokud ti admin vysvětlí proč tě zabil a ty na serveru řekneš že on má vlastní pravidla, tak tím mu shodíš autoritu a provokuješ ho.
Nema cenu riesit...pekny vecer
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
Cenu to má řešit, ale jen ty to nechceš, chceš mít všechno podle sebe, to si myslím a taky co jsem dneska viděl na serveru to mě ještě víc pobavilo, přijdeš kickneš simona za nadržování a né že by jsi mu něco řekl a přehodíš sebe za to CT k CT a pak tam jenom chodíš a hraješ.. To je příklad admina jak má být (y) a klidně se hádej, já mám výdrže a trpělivosti dost. Měj se Nicko :--)
Řízek.
-
Rizek - Zkušený
Ahoj, když už já jako mnoho dalších jsem mohl viděl co se stalo na vlatní oči, tak zatím můžu jen souhlasit s Řízkem. Přijít a bez sebemenšího upozornění 'move' Simona uprostřed věty, jen kvůli tomu, že HoHoHo já jsem admin a zachtělo se mi k Ct je věc první. Věc druhá je již zmíněný ban... Důvod?! Napsání již zmíněné věty?:D Asi si to pan nY bere moc osobně (btw. z doslechu to není první takováto situace), jestliže člověk nemá tu sílu čelit náporu, nést zodpovšdnost atd. neměl by být na vyšší funkci, v tomto případě admin:D Bylo by to pochopeno z důvodu nějaké větší urážky, narážky na rodinu či podobné ale ironie? Tak to už je na tom hodně špatně:D
Říkat někomu na co má a nemá (že Řízek nemá na to se stát adminem), na to nemáš sebemenší právo, hlavně když jsi se dostal do téhle pozice nY:D Řízek je z mého pohledu jeden z možných kandidátů, jen by proti němu nesměl stát skoro celý A-team..
->Zrovna jsem i připojím svůj názor na chudost pravidel. Když někdo přijde z adminů a neustále opakuje Simonům, že by neměli říkat 'Rameno na rameno' .. asi by se to do těch pravidel už sakra mělo napsat? Tohle byl jen malý příklad toho, co jsem měl na mysli.
PS. V této zprávě nebylo vyřčeno vše, jen malý výtah. Určitě se budu dále učastnit této diskuze protože by mohla být zajímavá. Za nějaké ty malé chybky se omlouvám, ale psát dlouhy text dá práci a člověk se v tom ztratí.
Duchy
Říkat někomu na co má a nemá (že Řízek nemá na to se stát adminem), na to nemáš sebemenší právo, hlavně když jsi se dostal do téhle pozice nY:D Řízek je z mého pohledu jeden z možných kandidátů, jen by proti němu nesměl stát skoro celý A-team..
->Zrovna jsem i připojím svůj názor na chudost pravidel. Když někdo přijde z adminů a neustále opakuje Simonům, že by neměli říkat 'Rameno na rameno' .. asi by se to do těch pravidel už sakra mělo napsat? Tohle byl jen malý příklad toho, co jsem měl na mysli.
PS. V této zprávě nebylo vyřčeno vše, jen malý výtah. Určitě se budu dále učastnit této diskuze protože by mohla být zajímavá. Za nějaké ty malé chybky se omlouvám, ale psát dlouhy text dá práci a člověk se v tom ztratí.
Duchy
„Celý lidský život není nic jiného než cesta k smrti.“
– Seneca

– Seneca

-
Duchynek - Amatér
2016-12-19 20:43:55 ?. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #5 jb_fortify_v2-2
2016-12-19 20:43:44 preoc nadrzujes tym co sa priblizili?. [CZ/SK] Gamesites.cz ^JailBreak #5 jb_fortify_v2-2
2016-12-19 20:43:44 Team I joined team "TERRORIST" (Terrorist).
Ano len tak for fun som si ho presunul

takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1