Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Žiadosť o A-Práva na JB

Příspěvekod grieeltv » 20 pro 2016, 19:37

Nick na serveru: Kolibrík
SID: STEAM_0:1:193838639
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Vek: 17
Moje HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=3791
Na mojom konte som obdržal celkovo 0 BANov
Niečo o mne : Volám sa Kubo(mával som prezývku grieel než som dostal VAC za skin changer..), za toho účtu som hrával na GameSites hlavne na JB 9 mini. Študujem SPŠE v Bratislave, keď prídem zo školy, zapínam CS:GO a idem hrať JailBreak. Keď nehrám JailBreak tak chodím von s kamarátmi alebo s priateľkou.
Prečo práve ja?: Viem prispieť aktivitou, schopnosťami, pomáhaním neskúseným a dobrým priateľským správaním na serveroch. Príkazy za Simona poznám na 1**, skúsenosť so SourceModom mám aj keď typujem že tam máte nastavené Admin Menu. Rád spoznávam nových ľudí a GS team nie je samozrejme výnimkou. Rád by som udržiaval poriadok na JB serveroch, každý deň čo tam hrám, tak sa vyskytne zopár situácii, kde by som rád upozornil/dal BAN hráčom, ktorý porušujú permanentne pravidlá.
Skúsenosti s CSGO: Po mojich všetkých účtoch čo mám a čo som mal, mám nahratých na CS:GO niečo cez 1,500 hodín a asi 200 hodín na JB. Môj terajší rank na CS:GO je bohužial MG1 z dôvodu nového účtu, na starom účte som mal SMFC, takže nehrám jak nejaký ten silverík :D.
Obrázek
Obrázek
grieeltv
Amatér
Amatér

[Z] Žiadosť o A-Práva na JB

od Rumcajz » 20 pro 2016, 19:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o A-Práva na JB

Příspěvekod Karl0s » 20 pro 2016, 20:36

Zdravím,

Koukám že nesplňuješ hned pár podmínek což je aktivita (min 20h), dále příspěvky a nahlášení do PP.

Hned ze začátku tě poprosím pošli mi odkaz na tvůj starý steam kde máš VAC. Pokud chceš práva tak je potřeba splnit tyto podmínky, protože mni přijde že si z toho každý dělá holubník a kašle na ně. + Tvoje vystupování v chatu není vůbec dobré, spamuješ kvůli kravinám, takže i tento zlozvyk naprav.

Zamítám, pokud splníš podmínky za měsíc to zkus znovu. Jde mi hlavně o aktivitu a nahlášení PP.
Karl0s
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Nábory Adminů