• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] monster/pub1
Server: Public1
Admin: yuri
Hrala sa mapa de_inferno hráč mal bombu a bol afk tak som čakal na spawne či pojde alebo mu admin dá slay a zoberiem bombu ja...no slay dal mne a hráča s bombou afk nechal žit...nechápem toto rozhodnutie admina
Dukaz: http://leteckaposta.cz/479785661 (20:28...)
Hrala sa mapa de_inferno hráč mal bombu a bol afk tak som čakal na spawne či pojde alebo mu admin dá slay a zoberiem bombu ja...no slay dal mne a hráča s bombou afk nechal žit...nechápem toto rozhodnutie admina
-
Kukura - Amatér
[Vyřešeno] monster/pub1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: monster/pub1
Zdravím,
poprosím admina o vyjádření se k této situaci, pak sem dodám verdikt i já..
Tebe požádám o strpení, děkuji.
poprosím admina o vyjádření se k této situaci, pak sem dodám verdikt i já..

Tebe požádám o strpení, děkuji.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
zdravim shrneme to takto Monster sa ze spawnu malo kdy pohne to uz je znama trida slay jsem mu dal za to že nehral bol na spawne hybal sa tam ke konci kola on by bombu sobral ale urcite by neisel s nou na plant navíc mi vcera vyhrozoval nadaval varoval sem ho ze si na nej dam vetsiho majzla ale neponaucil se, inak hrac s bombu v inych kolach, mapach sa hybal bol afk chvili ale pak normalne hral tak som ho nechal prve kolo ci sa pohne dalsi kolo bysom mu dal slay tak som pockal jedno kolo estli nakonec este sa probere ale nič vždy je třeba dat jednu šancu jak si ju někto neveme k srdcu tak pak je treba resit problemy, ale monster ten spawn zna viac ako celu mapu
-
ezzkatka - Amatér
Kukura píše:Server: Public1
btw monsterko to ze sem te nevzal na 5v5 turnaj to budes ted hledat jakykoliv problem na mně co to je smutny časem se člověk dozvida co je ten druhy zač.)
-
ezzkatka - Amatér
Zdravim,
na p1 jsem admin a hrace Monster znam. Dnes napr dostal ban ode mne za nadavky na admina - velmi sproste - jen protoze jsem ho dal.
Jeho chovani neni vhodne dlohodobe, tak bych se ani nedivil, pokud by o tahle stiznost byla neopravneena. Admin Yuri zatim plni sve povinnosti dobre, tzn tam bych videl problem spis na strane hrace.
newwave
na p1 jsem admin a hrace Monster znam. Dnes napr dostal ban ode mne za nadavky na admina - velmi sproste - jen protoze jsem ho dal.
Jeho chovani neni vhodne dlohodobe, tak bych se ani nedivil, pokud by o tahle stiznost byla neopravneena. Admin Yuri zatim plni sve povinnosti dobre, tzn tam bych videl problem spis na strane hrace.
newwave
-
newwave - Kolemjdoucí
Zdravím,
jsi strašně problémový hráč, neustále kempíš a neplníš povinnosti hry, to vidíš v celém tom demu. Já jsem s tebou měl několikrát tu "čest" hrát a musel jsem tě i upozorňovat za kempení. V tomto případě jsi měl jít hrát jako ostatní, rushovat, případně napsat adminovi, aby slaynul hráče s bombou, ale nekempit a nečekat, pro bombu se vždy pak někdo může vrátit...
Chci tě jen upozornit (klidně to ber jako vyhrožování), že pokud nepřestaneš porušovat pravidla hry a nezačneš hrát tak, jak máš, tak budeš dostávat mnohem delší bany.
Stížnost zamítám a admin si dá pozor a bude příště slayovat předem afk hráče s bombou..
jsi strašně problémový hráč, neustále kempíš a neplníš povinnosti hry, to vidíš v celém tom demu. Já jsem s tebou měl několikrát tu "čest" hrát a musel jsem tě i upozorňovat za kempení. V tomto případě jsi měl jít hrát jako ostatní, rushovat, případně napsat adminovi, aby slaynul hráče s bombou, ale nekempit a nečekat, pro bombu se vždy pak někdo může vrátit...

Chci tě jen upozornit (klidně to ber jako vyhrožování), že pokud nepřestaneš porušovat pravidla hry a nezačneš hrát tak, jak máš, tak budeš dostávat mnohem delší bany.
Stížnost zamítám a admin si dá pozor a bude příště slayovat předem afk hráče s bombou..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1