• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] problém ve hře
Ahoj všichni.
Vlastním hru counter strike 1.6 STEAM. Hra mi fungovala bez problému do té doby, než jsem si z internetu stáhnul config profi hráče (Markeloff). Od doby, co jsem si config vložil do hry a nastavil, nedá se vůbec hrát... Zkoušel jsem restart hry, odinstalovat a nainstalovat, potom jsem si dokonce přeinstaloval steam a nic...
Hra je strašně zpomalená, např. přebíjení zbraní je zpomalené, hod granátu trvá déle, když si koupím gunu, chvilku trvá, než se mi načte. Vše to začalo po změně configu, nevím co ted dělat.
BTW. když se chci připojit na jakýkoli gamesites server, napíše mi to "Client World model is NULL". vůbec netuším, o co jde.
děkuji za pomoc.
Vlastním hru counter strike 1.6 STEAM. Hra mi fungovala bez problému do té doby, než jsem si z internetu stáhnul config profi hráče (Markeloff). Od doby, co jsem si config vložil do hry a nastavil, nedá se vůbec hrát... Zkoušel jsem restart hry, odinstalovat a nainstalovat, potom jsem si dokonce přeinstaloval steam a nic...
Hra je strašně zpomalená, např. přebíjení zbraní je zpomalené, hod granátu trvá déle, když si koupím gunu, chvilku trvá, než se mi načte. Vše to začalo po změně configu, nevím co ted dělat.
BTW. když se chci připojit na jakýkoli gamesites server, napíše mi to "Client World model is NULL". vůbec netuším, o co jde.
děkuji za pomoc.
X5HoppeR
Dust2 #2 EVIP[b][/b]
Dust2 #2 EVIP[b][/b]
- Eskoo
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] problém ve hře
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: problém ve hře
Hesh píše:Vymaž config úplně z počítače
Ahoj. udělal jsem, nějak to nepomohlo.
X5HoppeR
Dust2 #2 EVIP[b][/b]
Dust2 #2 EVIP[b][/b]
- Eskoo
- Kolemjdoucí
Běž do Steam/Steamapps/Common/Half-LIfe/cstrike a ve složce cstrike najdi soubory s koncovkou .cfg a ty vymaž pokud nepůjde napiš
28.3.2016
-
Hesh - Drbna
nebo ještě odinstaluj hru a jak ji odinstaluješ tak běž C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Half-Life a tam vymaž zbylé soubory
28.3.2016
-
Hesh - Drbna
Čau, otevři si složku cstrike_downloads a vymaž všechno, co tam je. 

ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1