I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] Nicht | jailbreak

Příspěvekod TESLAJEPAN » 23 pro 2016, 17:32 VIP

Ahojda,

admin Nicht ma bezdvovodne kickuje naposledy to bolo dnes 23.12.2016 okolo 17:08 uplne len tak ma kickol ked som mal okolo 35 bodov dokaz + neopravneny prehoz nemam sice dema ale kedze nicht toci kazdu mapu co je na servery alebo anticheat ked si pozriete jaku mapu chcete kedy je nich u ct nema ani raz simona a ked zobral simona a tak len dal po sebe 3x mod nerobi normalne kola a ma nedostatočny mikrofon aby mohol byt vobec admin na jb lebo mu neni nic poriadne rozumiet tu mam demo kde bolo uplne prve kolo po zmene mapy pisal som tuto ziadost idem sa pozriet na jb ze ci uz skoncilo kolo a ja som u T divím sa ze co sa stalo sak som afkoval mozno minutku ani nie idem pozriet demo a nichtovy zase jebe jak skoniclo HVD nezobral simona ako kazdy normalny clovek ja som afkoval a hned ma prehodil len tak potom odpojil zo servera. pište mi tu že nemam čo afkovať a kadejake blbosti ale zoberte to normalne! jaky iny admin by toto fakt spravil? NIKTO! len nich normalny admin by zobral kolo a tych par veznov co mu ostalo by dokoncil kolo, Poprosim HLSA aby ste admina nichta zrušili z JB lebo to čo on robí je až k smiechu. Tu je demo

ešte taký maličký dodatok na jednej mape som bral ako stale simona a tak som ho raz nezobral som chcel vediet ci som taky rýchli alebo ct nato seru a potvrdilo sa to druhé tak som povedal do voice ze simona si zoberie hrac meno si uz nepamatam lebo tento adminko si dava kazde kolo ine meno lebo je retard :) (ale myslel som Nichta) a admin dominikkriz mi napise ze on prenechava simona ludom co chu brat tak som mu napisal ze ok od teraz uz nikdy nezoberiem simona iba keby ze som posledne ct zive a nechavam, moznost druhým tak je toto normalne ked mi toto napise? naco tam potom ten retard chodí
ObrázekObrázek

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

[Vyriešené] Nicht | jailbreak

od Rumcajz » 23 pro 2016, 17:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nicht | jailbreak

Příspěvekod Nickes22 » 23 pro 2016, 17:57

Podľa mňa ta prehodil zato že si bol Afk či nie? ;)
Nickes22
Amatér
Amatér

Příspěvekod Nahkriin » 23 pro 2016, 18:18 VIP

TeSla69 píše:admin Nicht ma bezdvovodne kickuje naposledy to bolo dnes 23.12.2016 okolo 17:08 uplne len tak ma kickol ked som mal okolo 35 bodov dokaz

Bezdůvodně tě kickuju? Furt si mě bereš do huby a dívíš se, že dostáváš bany/kicky?
2016-12-23 16:27:06 ale nichtovi tu je be na hlavu.
2016-12-23 16:58:16 nepiš :).
2016-12-23 16:59:26 buchta pekne len mody :).
2016-12-23 17:02:02 (Team) to je pičus.
2016-12-23 17:05:08 nicht mas najhorsi mikrak nič ti neni rozumiet chod sa zabit.

Máš na mě furt řeči. Co jsi na serveru, většinou děláš bordel. Nemůžeš se pak divit, že já stebou jednám tak jak jednám.

TeSla69 píše:ked si pozriete jaku mapu chcete kedy je nich u ct nema ani raz simona a ked zobral simona a tak len dal po sebe 3x mod nerobi normalne kola

To, že jsem dal pár módů, bylo z důvodu, že jsem s Focusem sledoval cheatera. Pak jsem i vzal Simona a dal normální kolo.
Nechodím jen na JB1 jak ty. Kdybys mě viděl i jinde tak víš, že si někdy vemu Simona.

Čekal jsem, jestli si veme někdo Simona. Přehodil jsem tě, protože si nebral Simona. Nemohl jsem vědět, jestli jsi afk nebo ne.
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod TESLAJEPAN » 23 pro 2016, 18:23 VIP

chcem vidieť dôkaz prečo si ma kickol 17:08 zo servera
ObrázekObrázek

TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

Příspěvekod Nahkriin » 23 pro 2016, 18:30 VIP

2016-12-23 17:05:08 nicht mas najhorsi mikrak nič ti neni rozumiet chod sa zabit.
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod TESLAJEPAN » 23 pro 2016, 18:39 VIP

Nicht píše:
za toto som dokonca dostal ban na 10 minut

Nicht píše:

toto je rovno na ban a ne na kick :roll:

Nicht píše:

toto si ty vidieť nemohol kedže adminko team chat nevidí :)

Nicht píše:

toto je tiež rovno na ban no a trvalo ti 3 minuty nech si ma mohl kicknut za tuto poslednu vec co si videl?

nicht normalne napiš že ti len jebe a to adminovanie ti vstuplo do hlavy
ObrázekObrázek

TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

Příspěvekod Nahkriin » 23 pro 2016, 19:07 VIP

TeSla69 píše:

za toto som dokonca dostal ban na 10 minut

Dostal si to i za tvé výlevy z mapy rats, kde jsem tě upozornil. :arrow:
2016-12-23 14:17:39 admin ma vždy pravdu ale ne nicht.
2016-12-23 14:26:32 jemu to normalne je be nich chod naspat na aim decko.

TeSla69 píše:

toto je tiež rovno na ban no a trvalo ti 3 minuty nech si ma mohl kicknut za tuto poslednu vec co si videl?

nicht normalne napiš že ti len jebe a to adminovanie ti vstuplo do hlavy

Lžeš. Za tu větu jsem tě kickl ihned. Je to vidět i v screenu v konzoli co jsi dodal.
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod VoLdEmOrD » 23 pro 2016, 19:14 VIP

Nicht. Tak ako som písal. Si strašne premotivovaný (stúplo ti to do hlavy). Dnes si dal mne FK... Vraj za nebezpečné priblíženie.
Síce nechapem ako som sa mohol nebezpečné niekde priblížiť keď som tam prvy, stojím a ty tam dobehnes a zabijes ma.
Jediné šťastie máš že hltv zaznamenáva až 23 sekúnd od konca HVD. Už by tu bola sťažnosť aj odomna.
Skús troška komunikovať s ľuďmi a neriešiť hneď veci represivne.
Preto si neni moc obľúbený admin....
Snáď raz dospejes...
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Nahkriin » 23 pro 2016, 19:39 VIP

VoLdEmOrD píše:Nicht. Tak ako som písal. Si strašne premotivovaný (stúplo ti to do hlavy). Dnes si dal mne FK... Vraj za nebezpečné priblíženie.
Síce nechapem ako som sa mohol nebezpečné niekde priblížiť keď som tam prvy, stojím a ty tam dobehnes a zabijes ma.
Jediné šťastie máš že hltv zaznamenáva až 23 sekúnd od konca HVD. Už by tu bola sťažnosť aj odomna.
Skús troška komunikovať s ľuďmi a neriešiť hneď veci represivne.
Preto si neni moc obľúbený admin....
Snáď raz dospejes...

Já vycházel ze zbrojky na CT zónu a ty si mě viděl a i tak si ke mě šel. Mohl sis jít kam chtěl při HVD, ale šel si zrovna ke mě. V tu chvíli jsem to vyhodnotil tak, že jsi mě chtěl napadnout. Nemohl jsem vědět, že se jdeš jenom postavit centimetr od zbrojky. Na serveru jsem ti to vysvětlil, ale ty sis stejně pořád stál za svým..
Nahkriin
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod TESLAJEPAN » 23 pro 2016, 19:47 VIP

FocusMight píše:Jelikož jsem byl v danou chvíli na serveru tak se k tomu taky vyjádřím.
Teslo, opakovaně provokuješ, narážíš na adminy na serveru, dneska to byl Nicht, zítra to bude zase určitě někdo jiný.

s nikým iným nemám problém ani s odysenkom ani s nikym inym adminom este je tu jadberg no ale toho neriešim

FocusMight píše:Všichni víme co jsi zač, radím ti dobře, přestaň s tím.
.

čo som zač xD

FocusMight píše:Myslím že za tu svoji provokaci co jsi dnes předvedl jsi dostal hodně mírný trest.

pozri sa ešte raz na hocijakého iného admina hoci kto je normálny komunikatívny priateľsky mierumilovný človek len nicht je celu mapu ticho pytaš sa ho na niečo neodpoveda alebo povie to o 5 minut neskor raz a konec je neskutočný ignorant ma mik za 10 centy a ked sa pyta niekoho niečo a hraš mu povie že mu nerozumie tak ho hned prehodí proste on neni vhodný na post admina
ObrázekObrázek

TESLAJEPAN
Drbna
Drbna

Příspěvekod VoLdEmOrD » 23 pro 2016, 19:50 VIP

Nicht klameš... Ale nemám dôkaz preto som nezakladal topic... Vieš. Tvoj problém je si nieco priznať.
Ale ako admin môžeš tiež pochybiť... Si človek a si hráč.
Chcel som sa tu vyjadriť len preto aby si sa zamyslel a zmenil postoj k hráčom.
K Tesle sa vyjadrovať nebudem. Je to provokatér...
Nicht taktiež som bol dnes svedkom že Simon si s niečím nevedel poradiť a ty miesto toho aby si vstúpil do hry a poradil mu, tak si mu dal slay a presun.
Buď ohľaduplný a keď urobíš chybu, príznaj si ju. Posilní to tvoje postavenie u hráčov pretože si nebudú myslieť že si arogantny ale profesionálny. Kosso, kvinto, asdf, Fapi by ti mohli byť dobrým príkladom.

Viac k tebe nemám. Prajem pekné sviatky.
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Habs » 23 pro 2016, 20:07 VIP

Situácia č.1 : Tesla, každý vie, že si blbec, ktorý sa snaží škodiť ako hráčom, tak adminom a keď z toho niekto vyvodí dôsledky, prídeš plakať na fórum. Nikto a nič ťa neoprávňuje na niekoho ukazovať prstom. Ak máš problém s adminom, môžme ho riešiť, keď sa zachováš ako človek a nie ako hlupák, od ktorého tu vidím len plno vulgarizmov. Keďže sú Vianoce, bol ti udelený ban za opakované priestupky ktorých sa dopúšťaš. Zajtra po štedrej večeri budeš môcť na serveri písať a pochváliť sa, čo si dostal pod stromček.

Situácia č.2 : Zaujíma ma aj situácia, ktorú hráč Voldemort opisuje ako fk. Preto mi admin Nicht pošle do PM vyčasované demo.

Šťastné a veselé.
Habs
Spamer
Spamer

Re: [Vyriešené] Nicht | jailbreak

Příspěvekod Habs » 23 pro 2016, 21:02 VIP

Na základe poskytnutého dema konštatujem, že situácia nebola vyhodnotená ako fk. Hráč Voldemort bol oprávnene zabitý za nebezpečné priblíženie. K pochybeniu admina však došlo taktiež a to tým, že sa k prichádzajúcim hráčom (zbytočne) priblížil.

Admin bol poučený.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy