• Stránka 1 z 1
Smajlo si něco šlehnul
Dobrý den, na serveru Jailbreak Simple jsem dostal ban na 4H zákaz k CT
Jak se to stalo: Simon dal zákazy begripovat,skákat,čupet,boxovat,a na někom existovat. Šli jsme na bazén když jsem se otočil viděl jsem papalasa na někom stát tak jsem ho zabil následně začal spamovat fk,fk,fk a že ho to tam buglo následně mě bez vyptávání Smajlo švihl o zem a dal mi ban za FK a zákaz k CT na 4h.
Jméno: Pastika
Jak se to stalo: Simon dal zákazy begripovat,skákat,čupet,boxovat,a na někom existovat. Šli jsme na bazén když jsem se otočil viděl jsem papalasa na někom stát tak jsem ho zabil následně začal spamovat fk,fk,fk a že ho to tam buglo následně mě bez vyptávání Smajlo švihl o zem a dal mi ban za FK a zákaz k CT na 4h.
Jméno: Pastika
- Rotten54
- Kolemjdoucí
Smajlo si něco šlehnul
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Smajlo si něco šlehnul
Tak to bolo keď sme boli u bazénu na zadnej stene tak ma to nejak buglo hore na hráčov ja som hneď z nich zišiel dole a ty si ma zabil tým že ste sa minulú mapu správali ako blbci a mapu ďalšiu znova tak si dostal ban.
-
Brano21 - Spamer Veterán
1.Tak proč jsi mi nedal ban už minulou mapu ? pokud jsem to správně pochopil.
2.na minulé mapě (Arizona) jsem byl CT jen 6 min a to pokud vím tak jsem žádnou hovadinu neudělal
3.já jsem to neviděl že by tě to nějak buglo jenom jsem viděl jak si na nich stál tak jsem ti dal hlavu a to že to byl tvůj problém že tě to buglo tak jsem nepsal já (:
2.na minulé mapě (Arizona) jsem byl CT jen 6 min a to pokud vím tak jsem žádnou hovadinu neudělal
3.já jsem to neviděl že by tě to nějak buglo jenom jsem viděl jak si na nich stál tak jsem ti dal hlavu a to že to byl tvůj problém že tě to buglo tak jsem nepsal já (:
- Rotten54
- Kolemjdoucí
hmm... aha tak další odpovědi se asi nedočkám (:
- Rotten54
- Kolemjdoucí
Pokud by si tady dodal demo které potvrzuje tvou verzi že si ten bug neviděl, dalo by se uvažovat o unbanu.
Nicméně hráč sám od sebe na druhého hráče nevyskočí. Hráč vedle něj si musí čupnout aby se na něj dostal. Ty si však zabil jen jednoho a druhého za porušení zákazu si nechal žít.
Nadržování se také trestá banem.
Nicméně hráč sám od sebe na druhého hráče nevyskočí. Hráč vedle něj si musí čupnout aby se na něj dostal. Ty si však zabil jen jednoho a druhého za porušení zákazu si nechal žít.
Nadržování se také trestá banem.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
nahrává se to samo nebo nějak tak abych to potvrdil ? (: protože já to nenatáčím
- Rotten54
- Kolemjdoucí
Podivej se do detailu serveru, na kterem se situace mela odehrat, klikni na video zaznam a podle data a casu si najdi mapu, kde se to cele stalo.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1