[Vyřešeno] GTA V

Příspěvekod ExtremeGamebler » 24 pro 2016, 23:34

Zdravím, mám otázočku ohľadom GTA V. Viete vychádzajú nové updaty a tak no proste.. vraj niektoré znížili alebo znižujú fps.. Stalo sa to niekomu, že po nejakom update mu hra prestala behať plynule a začala sa zasekávať? , bude mi hra bežať aspoň 35-50fps na tejto zostave: Grafika: AMD Radeon HD 5670 1GB, 4gb ram 1000mhz a 4 jadrový procák Intel Core 2 q8400 quad core 2.66/67ghz. Hru hrám na nižšom rozlíšení ako Full HD no a dá sa to celkom prežiť... takže nepíšte názory ako by to šlo vo full hd ale na nižších rozlíšeniach ako 1280x1024, 1024x768 atď. Skúšal som ich ale proste ako to pôjde na najnovšom GTA, pretože GTA mám stiahnuté z Ocean of Games, je tam nejaké extrémne stará verzia?, pretože rozmýšlam o kúpe GTA V (nie na steame) a chcel by som ho hrať, no len či mi to teda nezníši fps kvôli updatom, ďakujem za odpoveď a ak viete napíšte :).
ExtremeGamebler
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] GTA V

od Rumcajz » 24 pro 2016, 23:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: GTA V

Příspěvekod Hesh » 24 pro 2016, 23:43 VIP

Na menší detaily by určo nemělo
28.3.2016
Hesh
Drbna
Drbna

Příspěvekod Taygete » 24 pro 2016, 23:59 VIP

Zdravím.

Jdi na tuto stránku : http://www.systemrequirementslab.com/cy ... to-v/12455
Rozklikni ikonku : Can i run it ?
Otevře se ti nová stránka, stáhni si Detection.exe spust a počkej až se dokončí detekce. (Nezavírej stránku !)
Po dokončení stačí pár sec počkat a ukáže se ti jestli to rozjedeš nebo ne, můj výsledek např.

https://ctrlv.cz/D7Zq

Pokud tam nebudeš mít recommended a budeš to mít červeně přeskrtnuté tak se stačí podívat co máš slabé v PC ale pokud ti to ukáže že to rozjedeš na minimum tak je i možnost že to dáš aj na max ale Nedoporučuje se to.

A pokud máš hru na černo tak si nemůžeš stěžovat že ti tam něco nejde už jen z toho důvodu že jí máš na černo, ale pokud budou nové update tak je určitá šance že se to nějak projeví na výkonu ale né tak drasticky jako u her Ark survival evolved apod. kde musíš mít gtxxxl 007 aby jsi vůbec mohl hrát na medium detaily... takže abych to shrnul lepší bude když si tu hru koupíš máš to mnohem jistější a nemyslím si že by vývojáři udělali nějaký velký update který by se nějak kriticky podepsal na tom co tam ted je, ale jak jistě víš tak GTA V není zrovna hra pro slabší pc.
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod ExtremeGamebler » 25 pro 2016, 00:07

Ďakujem za celkom rýchlu odpoveď, jop tú stranku som poznal ale ďakujem aj tak. Takže nebude to stráta peňazí? Nie je nejaké riziko že na najnovšom GTA nebudú lagy? Pretože na tej verzí z Ocean of Games to ide v pohode, je to gta s updatmi podobne ako toto nové? Díky :)
ExtremeGamebler
Amatér
Amatér

Příspěvekod Taygete » 25 pro 2016, 00:14 VIP

Pokud si koupíš GTA V na steamu tak ho můžeš vrátit ale nesmíš :

Hru hrát déle jak 120min
Vlastnit hru déle jak týden.

Netuším jak je to s opakovaným nakupováním takže pokud by jsi hru náhodou vrátil a chtěl by jsi jí zkusit třeba za půl roku znova koupit tak nevím jestli by šla znova vrátit.
Ale pokud si GTA V koupíš tak ho pořád můžeš vrátit takže nic neztratíš jen nesmíš překročit ty limity co jsem ti psal nahoře.
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod ExtremeGamebler » 25 pro 2016, 11:52

Na Steame si ho nechcem kupovať, pretože online si tam vraj musím kupovať... A keď to nemám od Steamu ale od Rockstaru, že vraj tam mám nejaký kód k onlinu a nemusím nič platiť... tak som to aspoň počul. No práve teraz čítam na nejakých Steam stránkach, že v story móde majú ľudia normálne a prijateľné fps teda okolo tých 40-90, ale v online ím to ide 24 a tak. Tohoto sa obávam, tak či nemáte nejaké rady na túto vec alebo či je to pravda, že niektoré updaty znížili rapidne fps alebo teda v prípade blbnutia ohľadom týchto fps to opraviť, díky :).
ExtremeGamebler
Amatér
Amatér

Příspěvekod zima » 02 led 2017, 15:24

Neviem z ktorého roku si čítal tie príspevky. Viem, že v dobe vydania tá hra trpela rôznymi nedorobkami a celkovo zlým portom na PC. No v priebehu času sa to celkom zlepšilo.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Vyriešené topicy