• Stránka 1 z 1
[Přijat] Admin práva / Biohazard
Zdravím, rád bych se stal znovu adminem.
Server - Dust 2 only 4
Věk - 22
Mé bydliště - Praha/Ml. Boleslav
Nick na fórum - biohazard221
Nick ve hře - b!oH4z4zD
Profil na fórum - https://www.gamesites.cz/forum/ucp.php
Steam ID - STEAM_0:0:125277716
Můj HLstats - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=118
Steam nick - b!oH4z4rD
Moje prohřešky na Gamesites.cz Moje prohřešky jsou minimální když to tak řeknu, ale ban jsem dostal v minulosti cca pred 4 rokama.
Víc bych k tomu dodal buď přes Steam nebo na Ts3 nemám s tímn problém.....
Proč bych měl být adminem?
V minulosti jsem zde na Gamesites působil ja Cs 1.6 support kapitán a byl jsem již adminem na několika serverech, troufám si i říct, že na mě nebyla žádná větší stížnost, pokud nějaká byla tak to bylo jen kvůli NB (neoprávněný ban) který se v bliízké době vyřešíl tím. že jsem dodal SS nebo demo.
Co se týče mé aktivity tak ze 100% jsem na 95% aktivní na serveru, admini semnou nemají žádný problém, někteří mě i poznají a vědí že na serveru je semnou sranda.
Mám nový profil z důvody zapomenutí emailu a přihlašovacích údajů sem na web i na email.
Něco málo o mě.....
Jmenuju se Jarda, mám vstudovanou SŠ sporotovní management, je mi 22 let a nyní čekám rodinu.....
Mezi mé koníčky patří sportovní hry, hraní s přáteli Csko a rodina, pracuji jako Manažer KFC a rad si vyhraji s auty. V minulosti jsem dost sedával u počítače, ale jak šel čas tak jsem pochopil, že sezením celý den u PC je uplně zbytečný a nikam to nevede.
Pokud by vás o mě ještě nějaké informace zajímaly nemám problém cokoli dodat
S hezkým pozdravem a příjemném počtení přeje b!oH4z4rd s rodinou
Server - Dust 2 only 4
Věk - 22
Mé bydliště - Praha/Ml. Boleslav
Nick na fórum - biohazard221
Nick ve hře - b!oH4z4zD
Profil na fórum - https://www.gamesites.cz/forum/ucp.php
Steam ID - STEAM_0:0:125277716
Můj HLstats - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=118
Steam nick - b!oH4z4rD
Moje prohřešky na Gamesites.cz Moje prohřešky jsou minimální když to tak řeknu, ale ban jsem dostal v minulosti cca pred 4 rokama.
Víc bych k tomu dodal buď přes Steam nebo na Ts3 nemám s tímn problém.....
Proč bych měl být adminem?
V minulosti jsem zde na Gamesites působil ja Cs 1.6 support kapitán a byl jsem již adminem na několika serverech, troufám si i říct, že na mě nebyla žádná větší stížnost, pokud nějaká byla tak to bylo jen kvůli NB (neoprávněný ban) který se v bliízké době vyřešíl tím. že jsem dodal SS nebo demo.
Co se týče mé aktivity tak ze 100% jsem na 95% aktivní na serveru, admini semnou nemají žádný problém, někteří mě i poznají a vědí že na serveru je semnou sranda.
Mám nový profil z důvody zapomenutí emailu a přihlašovacích údajů sem na web i na email.
Něco málo o mě.....
Jmenuju se Jarda, mám vstudovanou SŠ sporotovní management, je mi 22 let a nyní čekám rodinu.....
Mezi mé koníčky patří sportovní hry, hraní s přáteli Csko a rodina, pracuji jako Manažer KFC a rad si vyhraji s auty. V minulosti jsem dost sedával u počítače, ale jak šel čas tak jsem pochopil, že sezením celý den u PC je uplně zbytečný a nikam to nevede.
Pokud by vás o mě ještě nějaké informace zajímaly nemám problém cokoli dodat
S hezkým pozdravem a příjemném počtení přeje b!oH4z4rd s rodinou

- biohazard221
- Amatér
[Přijat] Admin práva / Biohazard
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin práva / Biohazard
Zdravím,
nahlaš aspoň 5 hříšníků do PP a pak mi napiš.
V řešení..
nahlaš aspoň 5 hříšníků do PP a pak mi napiš.
V řešení..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [V řešení] Admin práva / Biohazard
Ahoj,chtěl bych říct že je to fajn,když mi kradeš jméno ..

yooK
-
Misha - Pokročilý
Re: [V řešení] Admin práva / Biohazard
Misha píše:Ahoj,chtěl bych říct že je to fajn,když mi kradeš jméno ..
Ahoj,
nikomu nic nekradu.... pod timto nickem hraju uz dost dlouho...... nemyslim si ze bych ti ho kradl.... mam i EVIP na serveru takze ti ho nemuzu krast..... dnes jsem te videl poprve na serveru....
- biohazard221
- Amatér
• Stránka 1 z 1