• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Base Bulder - Som zvedavý
Chcem vidieť žiadosť o unban dal my ho niggas mute za nadavky na +ľ hodin a nechapem že mu nejaky dement napise ze co dela vanish a da my jen tak kick ani sa neuisty a plnim jak blazon a on len ma furt kickuje non stop a kupil som si uz 3 krat veci na CT a furt jen kick
tak nech laskavo vystvetli preco ma jen tak kickuje ked uz bol mudry a dal my mute ..
tak nech laskavo vystvetli preco ma jen tak kickuje ked uz bol mudry a dal my mute ..
-
rudolfvanya - Pokročilý
[Vyřešeno]Base Bulder - Som zvedavý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Base Bulder - Som zvedavý či už toto aspoň budete riešiť
Mužeš to napsat jako človek ?, prd ti z toho rozumím.. + nám sem dej výpis z konzole
-
GrooS - CS 1.6 Admin
2016-12-25 ^vAnIsH^ ----> O.< [!] *Ni[G]aS* Nadavky [Opakovane] 12 Hodin
a robí sa frajerom a píše furt my neco ale nemám mu jak odpisať tak naschval ma kikne a za to že tam ma kámošov tak mu neco napíšu a furt mam kick a ja som sním husi nepásol
e. Angel: Omlouvám se, nebudu tu spamovat forum a vše dodám podle vzoru a počkám na Vaše vyjádření.
Nickname ^vAnIsH^ ----> O.< [!]
Herni ID VALVE_0:0:211561961
SteamCommunity ID 76561198383389650
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID & IP
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Opakovane]
Zabanován dne 25.12.2016 - 16:26:19
Vyprší dne 26.12.2016 - 04:26:19 (9 Hodin 36 Minut zbývá)
Zabanovaný od *Ni[G]aS*
Zabanovaný na Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
Celkem obdržených banů 0
a robí sa frajerom a píše furt my neco ale nemám mu jak odpisať tak naschval ma kikne a za to že tam ma kámošov tak mu neco napíšu a furt mam kick a ja som sním husi nepásol
e. Angel: Omlouvám se, nebudu tu spamovat forum a vše dodám podle vzoru a počkám na Vaše vyjádření.
Nickname ^vAnIsH^ ----> O.< [!]
Herni ID VALVE_0:0:211561961
SteamCommunity ID 76561198383389650
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID & IP
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Opakovane]
Zabanován dne 25.12.2016 - 16:26:19
Vyprší dne 26.12.2016 - 04:26:19 (9 Hodin 36 Minut zbývá)
Zabanovaný od *Ni[G]aS*
Zabanovaný na Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
Celkem obdržených banů 0
-
rudolfvanya - Pokročilý
http://www.imgup.cz/images/2016/12/25/praciprasok0c89e.jpg
Toleroval som ti, ked si nadaval na servery, bez toho, aby som ta čo i len upozornil, kedže niesom z tých, čo to hned hrotí, ale ked si niekto začne brat do huby rodinu ako hlúpe dieta, ktoré vlastne ani nevie čo píše, tak to netolerujem a banujem to bez myhnutia oka. Po mute bane si začal porušovat pravidlá dalším sposobom, a to, že si blokoval ako ZM kempy, poskakoval si tam v kuse bez snahy do toho kempu vliezt, a tým blokoval ostatných. Z kicku si sa nepoučil a robil si to dalej, takže si bol kickovaný opakovane.
Toleroval som ti, ked si nadaval na servery, bez toho, aby som ta čo i len upozornil, kedže niesom z tých, čo to hned hrotí, ale ked si niekto začne brat do huby rodinu ako hlúpe dieta, ktoré vlastne ani nevie čo píše, tak to netolerujem a banujem to bez myhnutia oka. Po mute bane si začal porušovat pravidlá dalším sposobom, a to, že si blokoval ako ZM kempy, poskakoval si tam v kuse bez snahy do toho kempu vliezt, a tým blokoval ostatných. Z kicku si sa nepoučil a robil si to dalej, takže si bol kickovaný opakovane.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Nechápu jak ještě můžeš žádat o UB... Neprovokuj, nenadávej a neporušuj pravidla, nebo budeš dostávat delší bany.
Máš štěstí, že toto je tvůj první ban.
Ban oprávněný
Máš štěstí, že toto je tvůj první ban.
Ban oprávněný
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Niggas píše:http://www.imgup.cz/images/2016/12/25/praciprasok0c89e.jpg
Tak my povedz prečo si vyskakoval a vedel si velmi dobre že ked som nemal ako pisat tak si to vyuzil aj skyffal to iste napisali ti ze som v cudzom kempe a popri tom som bol vo svojom kempe a aj tak si ma nadalej kickoval ked som bol u CT : ) aj ked to nebola pravda a nemal si dokaz aj tak si ma kikol
-
rudolfvanya - Pokročilý
• Stránka 1 z 1