• Stránka 1 z 1
[Prijatý]Admin Survival
Zdravím
Admin
1) Nick na serveru: Mersi96
2) Věk: 20
3) Originální MC: (ANO/NE) = Ano
4) Splněná akademie: (ANO/NE) = Ano v roku 2014 zrejme
ale je mi jasné, že ta už asi neplatí, čiže nie
5) Aktivované VIP: (ANO/NE) = Ano mám VIP aj Evip
6) Denní aktivita: 2-3 hodinky je to zložíté niekedy aj 5-6hodín. Zaleží to podla volného času.
7) Přestupky na Gamesites: Ak si dobre pamätám tak v roku 2013 na warez účte Mersedko17 som dostal po siednim dňoch hrania na Gamesites Ban za x-ray
8) Přestupky mimo Gamesites: Asi v roku 2014 zopár banov ked sme sa ako admini snažili prilákať hráčov na Creative1 od GSMC.
9) Něco o sobě: (minimálně 20 slov) Voláj sa Marian
ani mne sa nepáči to meno
Bývam na strednom Slovensku, momentálne pracujem v Nemecku vo firme dole uvedenej. Moja pozícia je jednoduchá a celkom dobre ohodnotená. Som vyučený kuchár ale nevenujem sa tomu povolaniu. Momentalne som na Slovensku do Marca 2017 na dovolenke.
10) Proč právě ty: (minimálně 40 slov) Adminom by som chcel byť preto, že mám volný čas, prácu mám takú, že keď mám toho veľa nie som tu zopár dní, ale to sa stáva len občas. Myslím si, že som celkom dobrý hráč každému pomôžem ako najlepšie viem a nič za to nechcem veď je to len hra. Na server chodím a hrávam najčastejšie buď ráno alebo aj večer do noci (02:00) ale samozrejme, že aj počas dna.
Tak uvidíme ako sa rozhodnete, každopádne sa nemám prečo hnevať
Admin
1) Nick na serveru: Mersi96
2) Věk: 20
3) Originální MC: (ANO/NE) = Ano
4) Splněná akademie: (ANO/NE) = Ano v roku 2014 zrejme

5) Aktivované VIP: (ANO/NE) = Ano mám VIP aj Evip
6) Denní aktivita: 2-3 hodinky je to zložíté niekedy aj 5-6hodín. Zaleží to podla volného času.
7) Přestupky na Gamesites: Ak si dobre pamätám tak v roku 2013 na warez účte Mersedko17 som dostal po siednim dňoch hrania na Gamesites Ban za x-ray

8) Přestupky mimo Gamesites: Asi v roku 2014 zopár banov ked sme sa ako admini snažili prilákať hráčov na Creative1 od GSMC.
9) Něco o sobě: (minimálně 20 slov) Voláj sa Marian

10) Proč právě ty: (minimálně 40 slov) Adminom by som chcel byť preto, že mám volný čas, prácu mám takú, že keď mám toho veľa nie som tu zopár dní, ale to sa stáva len občas. Myslím si, že som celkom dobrý hráč každému pomôžem ako najlepšie viem a nič za to nechcem veď je to len hra. Na server chodím a hrávam najčastejšie buď ráno alebo aj večer do noci (02:00) ale samozrejme, že aj počas dna.
Tak uvidíme ako sa rozhodnete, každopádne sa nemám prečo hnevať

-
Mersi96 - Mistr Yoda
[Prijatý]Admin Survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin Survival
Servus môj. Vyhladaj si ma vo večerných hodinách na team speaku a pokecáme, že čo ďalej.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
-
Lubou - Profesionál
Ahoj, bol som tam včera, nebol si tam, napisal som ti do SZ, samozrejme chápem sú Vianoce, takže keď budeš mať čas, volno odpíš mi do SZ, u mňa to má čas, ja neponáhlam su sviatky
Vesele Vianoce prajem

Vesele Vianoce prajem

-
Mersi96 - Mistr Yoda
Ahoj ďakujem krásne no a na tsku ma nájdeš zajtra večer alebo potom budúci týždeň mám volno od utorka. Tak potom mi napíš PMku na tsku a ak by som neodpisoval tak kľudne mi aj pospamuj.
-
Lubou - Profesionál
Prijatý
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1