• Stránka 1 z 1
Někdo, kdo by mi vysvětlil maličkosti na JB?
Jailbreak sice hraju už dost dlouho, ale přestal jsem, a teď jsem zase začal, tak bych byl rád, kdyby mi něaká dobrá duše pomohla / vysvětlila tyhle věci, co nechápu.
Když vězni mají určené místo, např.: čára, a Simon řekne: "Vyberte si jedno autíčko" - Vězni mají jít na autíčko, nebo zůstat na čáře?
Když vězeň boxuje na místě, hitne CTčko a CT ho zabije, je to FK nebo ne?
Když se řekne: "Zahrajeme si na Simona, Simon říká všechno platí, Simon přejmenovává Simona na ( Např ) paličku, palička říká všechno platí, tak by vězni měli reagovat na "Simon říká" nebo "Palička říká" + Ještě větší problém. Když se řekne: "Zahrajeme si na Simona, Simon říká všechno platí, Simon přejmenovává Simona na paličku, palička říká všechno platí, palička přejmenovává paličku na tyčinku tyčinka říká všechno platí" - Tak by vězni měli reagovat na "Simon říká", "Palička říká" nebo "Tyčinka říká"?
A poslední: Potřeboval bych něak naznačit blíže, co je to slovíčkaření, z fora to moc nechápu.
Když vězni mají určené místo, např.: čára, a Simon řekne: "Vyberte si jedno autíčko" - Vězni mají jít na autíčko, nebo zůstat na čáře?
Když vězeň boxuje na místě, hitne CTčko a CT ho zabije, je to FK nebo ne?
Když se řekne: "Zahrajeme si na Simona, Simon říká všechno platí, Simon přejmenovává Simona na ( Např ) paličku, palička říká všechno platí, tak by vězni měli reagovat na "Simon říká" nebo "Palička říká" + Ještě větší problém. Když se řekne: "Zahrajeme si na Simona, Simon říká všechno platí, Simon přejmenovává Simona na paličku, palička říká všechno platí, palička přejmenovává paličku na tyčinku tyčinka říká všechno platí" - Tak by vězni měli reagovat na "Simon říká", "Palička říká" nebo "Tyčinka říká"?
A poslední: Potřeboval bych něak naznačit blíže, co je to slovíčkaření, z fora to moc nechápu.
"Music speaks louder than words." - Kousei Arima

-
ReinVanAstrea - Amatér
Někdo, kdo by mi vysvětlil maličkosti na JB?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Někdo, kdo by mi vysvětlil maličkosti na JB?
1. Vězni mají na čáře zůstat a napsat, které autíčko chtějí.
2. Není to FK, napadl CT. CT ale může dostat trest za přibližování se k T.
3.
2. Není to FK, napadl CT. CT ale může dostat trest za přibližování se k T.
3.
- Na "Palička říká"
- Na "Tyčinka říká"
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
• Stránka 1 z 1