• Stránka 1 z 1
Ukdradený VIP účet
Po roce jsem šel zpět na HNS Auto Bhop chtěl jsem si aktivovat VIp a napsalo mi to že účet je chráněný nevím co mám dělat poradte děkuji
- DaliS19
- Kolemjdoucí
Ukdradený VIP účet
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ukdradený VIP účet
Tak jsi si musel VIP aktivovat z jiného účtu.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
pokud ti to napsalo že VIP účet je chráněný tak to je z toho důvodu, že onen VIP kód byl uplatněn na STEAM verzi hry a nedá se aktivovat již na NS
Krev za Krev. Věrnost za Věrnost.
-
Derakh - Pokročilý
DaliS19 píše:Po roce jsem šel zpět na HNS Auto Bhop chtěl jsem si aktivovat VIp a napsalo mi to že účet je chráněný nevím co mám dělat poradte děkuji
To isté sa stalo aj mne ale s tým, že mi to nešlo na avatar battle. Ak si si aktivoval účet cez steam a hráš non-steam tak ti to nepojde. Ak si si aktivoval steam, ale išiel si na druhý počítač, tak v tom ti neviem poradiť lebo teraz mám ten istý problém.
♥ Rodinu si váž, rodinu si stráž- je to to jedine čo máš ♥
-
lokall - Zkušený
lokall píše:DaliS19 píše:Po roce jsem šel zpět na HNS Auto Bhop chtěl jsem si aktivovat VIp a napsalo mi to že účet je chráněný nevím co mám dělat poradte děkuji
To isté sa stalo aj mne ale s tým, že mi to nešlo na avatar battle. Ak si si aktivoval účet cez steam a hráš non-steam tak ti to nepojde. Ak si si aktivoval steam, ale išiel si na druhý počítač, tak v tom ti neviem poradiť lebo teraz mám ten istý problém.
pokud má VIP aktivované na steamu..tak by mu to mělo jít na jakém koliv PC když se na něm připojí do hry ze Steamu

Krev za Krev. Věrnost za Věrnost.
-
Derakh - Pokročilý
• Stránka 1 z 1