• Stránka 1 z 1
[Přijat] Call of duty / Další žádost
Ahoj Tommy, jsem tu opět po 2 Měsících abych Tě požádal, jestli by si mi nedal poslední šanci Akademie.
Nick ve hře : Boure
Nick na forum : petris5
Odkaz na profil : ucp.php
Věk : 16
Steam ID : STEAM_0:0:129177186
Sekce, kde chci být Akademik : Call of duty
Moje HLstats : da.eu/hlxce_66442/hlstats.php?mode=playerinfo&player=644
Proč bych chtěl být Akademikem? : Přišel jsem sem jednak abych požádal Tommyho o konečnou poslední šanci, Fakt prosím Tommy dej mi poslední šanci, taky ses někdy prostě spletl, člověk někdy dělá chyby. Taky jsem si na Steamu nahrál 371 hodin, abych si trénoval trpělivost a Zkušenost.
Moje prohřešky na Gamesites nebo jinde : Dostal jsem od té doby ban na Chat/Voice 1x který byl udělen na Serveru CALL OF DUTY 2 .
Byl jsem už CS 1.6 Akademikem zde na Gamesites? : Ano, byl jsem na COD ale kdybych nebyl hloupej tak by mě Tommy nezrušil, bylo to oprávněné.
PS : Ahoj Tommy, říkal jsi mi že můžu zažádat po dvou Měsících o další Akademii kterou už nikdy nezkazím. Fakt Tě moc prosím Tommy, aby si mi dal tu poslední šanci, Předvčerejšky to bylo přesně 2 měsíce od mého Zamítnutí.
Děkuji Ti Tommy že jsi mi vyslechl moji žádost o Akademika, Moc bych si přál abys mi dal poslední šanci, za kterou se budu rvát.
Nick ve hře : Boure
Nick na forum : petris5
Odkaz na profil : ucp.php
Věk : 16
Steam ID : STEAM_0:0:129177186
Sekce, kde chci být Akademik : Call of duty
Moje HLstats : da.eu/hlxce_66442/hlstats.php?mode=playerinfo&player=644
Proč bych chtěl být Akademikem? : Přišel jsem sem jednak abych požádal Tommyho o konečnou poslední šanci, Fakt prosím Tommy dej mi poslední šanci, taky ses někdy prostě spletl, člověk někdy dělá chyby. Taky jsem si na Steamu nahrál 371 hodin, abych si trénoval trpělivost a Zkušenost.
Moje prohřešky na Gamesites nebo jinde : Dostal jsem od té doby ban na Chat/Voice 1x který byl udělen na Serveru CALL OF DUTY 2 .
Byl jsem už CS 1.6 Akademikem zde na Gamesites? : Ano, byl jsem na COD ale kdybych nebyl hloupej tak by mě Tommy nezrušil, bylo to oprávněné.
PS : Ahoj Tommy, říkal jsi mi že můžu zažádat po dvou Měsících o další Akademii kterou už nikdy nezkazím. Fakt Tě moc prosím Tommy, aby si mi dal tu poslední šanci, Předvčerejšky to bylo přesně 2 měsíce od mého Zamítnutí.
Děkuji Ti Tommy že jsi mi vyslechl moji žádost o Akademika, Moc bych si přál abys mi dal poslední šanci, za kterou se budu rvát.
[url=http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/hlstats.php?mode=playerinfo&player=3251]
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/sig.php?player_id=3251&background=random
-
petris5 - Zkušený
[Přijat] Call of duty / Další žádost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Call of duty / Další žádost
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie s podmínkou.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1