• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešeno] Septim / bb1 / Grow
Trest od admina: Ruzenka
Byl udelen hraci: Grow
S hernim ID: STEAM_0:0:190689378
Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
S duvodem: Vlastni [Blokovanie stavby]
Delka banu: 4 hodin
Hrála se mapa tuším bb_aley , byl jsem první u spawnu , položil jsem tam blok , začal tam stavět jiný hráč , odešel jsem jinam blok sem tam nechal a dál pokračoval v hraní rád bych viděl demo kde blokuji camp , na serveru byl v tu dobu admin Breaker97.
Byl udelen hraci: Grow
S hernim ID: STEAM_0:0:190689378
Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
S duvodem: Vlastni [Blokovanie stavby]
Delka banu: 4 hodin
Hrála se mapa tuším bb_aley , byl jsem první u spawnu , položil jsem tam blok , začal tam stavět jiný hráč , odešel jsem jinam blok sem tam nechal a dál pokračoval v hraní rád bych viděl demo kde blokuji camp , na serveru byl v tu dobu admin Breaker97.
-
Anyrose - Pokročilý
[Vyřešeno] Septim / bb1 / Grow
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Septim / bb1 / Grow
http://leteckaposta.cz/557178106 demo zde ale napisem par viet co sa deje
Myslim ze ovladas pravidla BB
1 pravidlo tam je ze nesmies zabierat viac spawnov lebo tym kazis hru a ty si to robil
Spominal si ze tam bol admin Breaker tak preco si ho nepoprosil aby odstranil bloky Horalky?
Btw breaker hovoril ze si mal iny kemp a tym padom si prezil a Horalka umrela pre tvoje zasluhy si problemovy hrac, ktory si zasluzi aspon mesacny oddych od hier
Myslim ze ovladas pravidla BB
1 pravidlo tam je ze nesmies zabierat viac spawnov lebo tym kazis hru a ty si to robil
Spominal si ze tam bol admin Breaker tak preco si ho nepoprosil aby odstranil bloky Horalky?
Btw breaker hovoril ze si mal iny kemp a tym padom si prezil a Horalka umrela pre tvoje zasluhy si problemovy hrac, ktory si zasluzi aspon mesacny oddych od hier
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Proč ho horalka nepožádal aby mu tedy blok který jsem tam nechal odstranil ? Jakmile bych mu napsat aby dal jeho bloky pryč řekl by že neviděl kdo byl první a s tím souhlasím , to že zrovna stavěl nebo něco chápu.
a k tomu pravidlu které jsi tu zkopíroval nauč se číst tzv. "MEZI ŘÁDKY"
18)Je zakázáno obsadit si více než 1 stavební místo, to znamená, že si nikdo nesmí zarezervovat blokama celý spawn, nebo celou mapu - Bere se to jako kažení hry!
Připadá ti snad že tím jedním blokem jsem zarezervoval celý spawn ? To že jsi tvůj kamarád kolem mého bloku který jsem tam nechal postaví base není ale vůbec můj problem , jen ať se vyjádří někdo z vyšších.
a k tomu pravidlu které jsi tu zkopíroval nauč se číst tzv. "MEZI ŘÁDKY"
18)Je zakázáno obsadit si více než 1 stavební místo, to znamená, že si nikdo nesmí zarezervovat blokama celý spawn, nebo celou mapu - Bere se to jako kažení hry!
Připadá ti snad že tím jedním blokem jsem zarezervoval celý spawn ? To že jsi tvůj kamarád kolem mého bloku který jsem tam nechal postaví base není ale vůbec můj problem , jen ať se vyjádří někdo z vyšších.
-
Anyrose - Pokročilý
Ako píšeš hrala sa mapa alley , videl som že horalka bola prvá na spawne , potom si tam dal ten svoj blok
Horalka ma poprosil aby som ten blok dal preč ale nepozeral som chat lebo som staval čo je moja chyba
+ staval si niekde inde
Horalka ma poprosil aby som ten blok dal preč ale nepozeral som chat lebo som staval čo je moja chyba
+ staval si niekde inde
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
-
HELLzOmbie - Minecraft admin
V tom mám zmatek ,
píšeš že jsi viděl že horalka měl první blok proč jsi mi teda nedal ten blok pryč ? Promiń ale jsem v žádosti o unban , chci vidět nějaké důkazy jak sem někomu blokl kemp , samozřejmě jsem stavěl jinde nebudu se hádat kdo měl první blok když vím že jsem ho měl já a on pryč nepůjde ,
To že on kolem mého bloku udělá camp tak aby tam nešlo není můj problem
píšeš že jsi viděl že horalka měl první blok proč jsi mi teda nedal ten blok pryč ? Promiń ale jsem v žádosti o unban , chci vidět nějaké důkazy jak sem někomu blokl kemp , samozřejmě jsem stavěl jinde nebudu se hádat kdo měl první blok když vím že jsem ho měl já a on pryč nepůjde ,
To že on kolem mého bloku udělá camp tak aby tam nešlo není můj problem

-
Anyrose - Pokročilý
Staval som si kemp a nesledoval som chat , to je moja chyba
ale videl som že tam bol horal 1 , on do chatu písal že nech dám ten blok preč ale ty nie , pretože keby si tam bol prvý tak určite niečo napíšeš ale ty si bol ticho a staval si si inde a ten blok si tam nechal
ale videl som že tam bol horal 1 , on do chatu písal že nech dám ten blok preč ale ty nie , pretože keby si tam bol prvý tak určite niečo napíšeš ale ty si bol ticho a staval si si inde a ten blok si tam nechal
ex-Zombie CS ADMIN
Its the final logdan
-
Takže je snad moje povinnost když zaberu první spawn psát jak ty ostatní ovečky PRVNÍ PRVNÍ PRVNÍ DEJ TO PRYČ PRVNÍ ? Nebudu se snižovat na vaší uroveň a radši si pujdu stavět jinam abych předešel hádkám , píšeš že jsi URČITĚ VIDĚL Horalku jak měl první blok , dávali jsme tam bloky ve stejný čas proč si mě teda hned neřekl že si to mám dát pryč ? proč tu píšeš že nesleduješ chat ?
Proč tu lžeš v tom že horalka psala aŤ ten blok dáš pryč ?
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... lka+%3A333
V chatu sem od něj neviděl jediné slovo kde by něco takového psal , nepište tu ty vaše výplody a dodejte důkazy na základě kterých jsem dostal ban , né to 10s demo jak má uprostřed kempu označený blok který si obestavel .
Proč tu lžeš v tom že horalka psala aŤ ten blok dáš pryč ?
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... lka+%3A333
V chatu sem od něj neviděl jediné slovo kde by něco takového psal , nepište tu ty vaše výplody a dodejte důkazy na základě kterých jsem dostal ban , né to 10s demo jak má uprostřed kempu označený blok který si obestavel .
-
Anyrose - Pokročilý
Aha až teraz keď som pozeral chat history som si všimol že horalka nič nepísal
ex-Zombie CS ADMIN
Its the final logdan
-
Pokud jsi tam byl první, jak ty uvádíš, tak proč jsi tam nezůstal? Pokud ti tam do toho někdo stavil, tak jsi měl na serveru adminy, mohl jsi jim napsat, že ti tam někdo staví. Pokud nedodáš důkaz, že jsi byl na spawnu první a on ti tam začal stavit, tak není co řešit - na demu blok a ban zůstává.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Já žádný demo dodávat nemusím pokud vím jsem v žádosti o unban , proč sem tam nestavěl protože se nebudu s dětma hádat , na demu není vidět kdo měl první blok , to že on obestavil můj blok tak aby dovnitř nešlo jít není můj problém se prober , žádný důkaz že jsem měl druhý blok nic a ban mi zůstane ?

-
Anyrose - Pokročilý
Dodal jsem výpis z hlstatx kde Breaker tvrdil že mu horalka psal ať dá muj blok pryč , nic takového nepsal první lež , na demu je vidět akorát to jak je veprostřed ladderu můj blok s jménem který hráč obestavěl , demo není nahrávané od začátku kola a ty napíšeš kavíku že důkazy mám dodat já ? já jsem snad banující admin ? Dobře teda , stavěl sem tam já , ten blok je můj camp a horalka mi ho bloknul těma blokama který jsou okoli , dostane ted horalka ban na 4h za blokování kempu ?
-
Anyrose - Pokročilý
Anyrose píše:Dodal jsem výpis z hlstatx kde Breaker tvrdil že mu horalka psal ať dá muj blok pryč , nic takového nepsal první lež , na demu je vidět akorát to jak je veprostřed ladderu můj blok s jménem který hráč obestavěl , demo není nahrávané od začátku kola a ty napíšeš kavíku že důkazy mám dodat já ? já jsem snad banující admin ? Dobře teda , stavěl sem tam já , ten blok je můj camp a horalka mi ho bloknul těma blokama který jsou okoli , dostane ted horalka ban na 4h za blokování kempu ?
ak mas demo na horalku ako ti blokuje kemp tak mi to demo mozes dodat a ho zabanujem alebo ho mozes nahlasit do pp

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Ex pomocnik akademie
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
To stejné demo které jsi dodal ty , byl jsem první ten blok uprostřed je můj camp , chtěl sem čupet na něm a on mi ho tou jeho "stavbou" bloknul.
-
Anyrose - Pokročilý
Ano, důkazy má mít admin a ten je dodal. Demo ze začátku by byla tvá ochrana, ale jelikož žádné nemáš a jediným důkazem v tomto případě je demo, které bylo dodáno adminem a je na něm blokace buildu, tak je jasný verdikt. Pro příště toč celou dobu a podobným situacím se můžeš vyvarovat.
Ban oprávněný.
Ban oprávněný.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Re: [Vyřešeno] Septim / bb1 / Grow
Jaká blokace ? říkám ten blok uprostřed byl můj camp , horalka mi ho zastavěl a tím bloknul můj camp .
-
Anyrose - Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2