• Stránka 1 z 1
VIP email
Dobrý den mám takový problém, omylem jsem z emailu vymazal váš email na kterém byl aktivační kod na ExtraVIP, tímto vás chci požádat jestli by jste mi prosím vás neposlali opět ten samý email nebo případně nějaký nový kod.
Děkuji M3TTY
Děkuji M3TTY
-
M3TTY - Kolemjdoucí
Re: VIP email
[quote="M3TTY"]Dobrý den mám takový problém, omylem jsem z emailu vymazal váš email na kterém byl aktivační kod na ExtraVIP,na Basebuilder 2, tímto vás chci požádat jestli by jste mi prosím vás neposlali opět na ten samý email nebo případně nějaký nový kod.
Děkuji M3TTY
Děkuji M3TTY
-
M3TTY - Kolemjdoucí
Můžeš zkusit napsat na email, ale moc si od toho neslibuj. V emailu jsi měl doporučení, ať si ho zálohuješ, pokud jsi to neudělal, tak není chyba na naší straně.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
Prosím vás, nemohl by jste mi znovu poslat ten kod ? moc vás o to prosím. Já vím že to je moje chyba že jsem to vymazal, ale i přes to vás o to žádám.
-
M3TTY - Kolemjdoucí
M3TTY píše:Prosím vás, nemohl by jste mi znovu poslat ten kod ? moc vás o to prosím. Já vím že to je moje chyba že jsem to vymazal, ale i přes to vás o to žádám.
Zdravím, to že sis ten email smazal není náš problém ! jasně máš psáno, že si ten kod máš někam napsat nebo zálohovat ! gamesites na to upozornuje !

Tento e-mail si pečlivě uschovej (zálohuj, vytiskni ...), protože se může stát, že tvoje výhody nebudou fungovat.
V takovém případě je nutné zopakovat postup znovu! Při ztrátě tohoto emailu nebude brán žádný ohled![/color]
-
YamaL - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1