• Stránka 1 z 1
Repost - Reakce na ban
Psal jsem vám tuto zprávu: neopravneny-ban-zadost-o-unban-t146159.html
Nemůžete mi dát unban? Dobře, já si originální hru kupovat nechci.
Chci po vás teda vrátit 600 kč za EVIP na Furienech 4 a VIP na Public serveru 5.
Hraji u vás už hodně dlouho a nevím proč bych za nějakýho ..... měl o ty peníze přijít.
Žádné vaše pravidla jsem neporušil, ty kody vám dám, vy si je můžete deaktivovat, ale chci zpět mé peníze o které jste mě neprávem připravili. Pokud budete mít nějaký problém, pořeším to dále:) Děkuji
Nemůžete mi dát unban? Dobře, já si originální hru kupovat nechci.
Chci po vás teda vrátit 600 kč za EVIP na Furienech 4 a VIP na Public serveru 5.
Hraji u vás už hodně dlouho a nevím proč bych za nějakýho ..... měl o ty peníze přijít.
Žádné vaše pravidla jsem neporušil, ty kody vám dám, vy si je můžete deaktivovat, ale chci zpět mé peníze o které jste mě neprávem připravili. Pokud budete mít nějaký problém, pořeším to dále:) Děkuji
- LeGenDarYMan
- Kolemjdoucí
Repost - Reakce na ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Repost - Reakce na ban
Jde vidět, že sis řádně nepřečetl podmínky před kupováním VIP.
Teď máš slevy na steamu, CS 1.6 koupíš za 2,5€, v přepočtu na český stěží 70 Kč.
11. Uzivatel se predem zrika veskerych naroku na reklamaci, ci vraceni penez
Teď máš slevy na steamu, CS 1.6 koupíš za 2,5€, v přepočtu na český stěží 70 Kč.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Ano, vím to.
Ale jelikož já nijak neporušil pravidla, nic jsem neudělal špatně, nic proti, ale není to tak že vy jste mě o ty peníze "okradli"?:)
Neřeknu kdybych měl ban právem, ale to nemám. Tudiž vy mě nemůžete penalizovat za tohle, nedělej administrátora když nerozumíš problémům.. Děkuju Ti
A trvám na tom dále, neudělal jsem nic proti podmínkám, já jsem necheatoval, tudiž mi ban nenáleží a proto vy jste mi nemohli zakázat přístup k mým VIP výhodám.
Ale jelikož já nijak neporušil pravidla, nic jsem neudělal špatně, nic proti, ale není to tak že vy jste mě o ty peníze "okradli"?:)
Neřeknu kdybych měl ban právem, ale to nemám. Tudiž vy mě nemůžete penalizovat za tohle, nedělej administrátora když nerozumíš problémům.. Děkuju Ti
A trvám na tom dále, neudělal jsem nic proti podmínkám, já jsem necheatoval, tudiž mi ban nenáleží a proto vy jste mi nemohli zakázat přístup k mým VIP výhodám.
- LeGenDarYMan
- Kolemjdoucí
Je jenom tvá chyba, že hraješ na neoriginální hře. Takže to není tak, že bychom tě my jakožto portál okradli, ale je to tak, že tys okradl společnost Valve. Máš warez verzi hry a pak se divíš. 

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Další excelentní názor idiota.
To okráda teda áš portál když nabízí hráčům warez verzi hry na svý stránce, ještě ho máte upravený na styl "Gamesites".
Prosimtě dobře posuď to co píšeš, nejsem nějaký dítě, který se tímhle nechá odradit. Což se u Tebe říci nedá;)
To okráda teda áš portál když nabízí hráčům warez verzi hry na svý stránce, ještě ho máte upravený na styl "Gamesites".
Prosimtě dobře posuď to co píšeš, nejsem nějaký dítě, který se tímhle nechá odradit. Což se u Tebe říci nedá;)
- LeGenDarYMan
- Kolemjdoucí
Vše podstatný ti bylo sděleno. Jaké máš možnosti víš také.
Topic zamykám, pro urážky adminů.
V případě že založíš další topic a budeš pokračovat, bude ti udělen ban na web.
Jdi si stěžovat na národní výbor. Takových tady bylo..
lock
Topic zamykám, pro urážky adminů.
V případě že založíš další topic a budeš pokračovat, bude ti udělen ban na web.
Jdi si stěžovat na národní výbor. Takových tady bylo..
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1