[Zamítnuto] Akademie Furien

Příspěvekod Misha » 27 pro 2016, 21:54

Žádost

Nick ve hře: yooK;

Nick na fóru: Misha

Odkaz na profil: ucp.php

Věk: 17

Steam ID: STEAM_0:0:183056155

Sekce, kde chcete akademika: Furien

Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/hlstats.php?mode=playerinfo&player=1431

Proč chci akademika: Chci se stát akademikem,abych portálu Gamesites pomohla ve vývoji..:) A pomohl také vyčistit server od cheaterů..Vyjadřování lidi (nadávky do rodiny a ostatní).. :)

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ano mám tu jeden prohřešek..Pernamentní BAN.....16.10.2016 jsem byl zabanován za WallHack https://www.gamesites.cz/forum/kilermacka-gamesites-cz-deathmatch-ffa-t141131.html

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano už jsem u byl akademikem :) PS:Důvod zrušení ...Pernamentní BAN za "WH"..

Děkuji předem za kladné/nekladné odpovědi.:)
yooK
Misha
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto] Akademie Furien

od Rumcajz » 27 pro 2016, 21:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Akademie Furien

Příspěvekod Tommy58 » 29 pro 2016, 12:21 VIP

Pokud jsi dostal ban za cheaty, když si byl u mne v akademii, tak ti s lítostí musím oznámit, že ti nic nedám. :)
Zamítnuto.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Misha » 29 pro 2016, 12:33

Za cheaty které nemám? :'D Směšné Tommy ale jako fajn ..Proč né..:/
Nechápu IQ admina "killermacka" proč mi dal BAN ..za ůdajné WH když tam WH nevidí X lidí a zase X lidí vidí..Ale tak i chytří lidí co mají sluchátka to slyší že se narodí je divné že to dělám stále a admin mi ještě nic nedal,nemluvím o adminovy "killermacka"
Jinak díky za "NE" Je to smutný tohle no :/
yooK
Misha
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod killermacka » 29 pro 2016, 18:46

IQ mám dobré o to sa neboj a ešte raz si to dajme do poriadku:
1. Písal si v UB žiadosti keď si si dával že si akademik na furien a prečo si potom hral na NS ?? Ja ti poviem prečo chcel si si prísť zacheatovať každý ti žere to tvoje WH lebo hraješ so siggim na ctf že ? ale u mňa nie
2. Není počuť keď sa hráč to ti poviem na 100 percent
3. To demo bol tak točené ...... ach škoda ti tu niečo písať proste si si prišiel zacheatovať na NS a potom ako som ti dal ban na steam za obchadzanie stále si si išiel svoje ale neriešim to už
4. Keď si si bol taký istý že si wh nemal a písal si si žiadosť o admina prečo si zatajil ten ban ?? hmm
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Misha » 29 pro 2016, 21:24

Jo jde to slyšet a nehádej se ..Ze Sigim? Nehraji :) Jo proč bych měl cheatovat na NS? Já tam hrál jen skrz FPS ..Poté jsem šel hrát FURIEN ale fajn mysli si co chceš..Dělám to neustále to samé klidně mi dej další PERMU ale bude bez důvodná :)
yooK
Misha
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Tommy58 » 29 pro 2016, 21:44 VIP

Tady není volná diskuze. Adminům jsem zakázal se tady vyjadřovat, takže když máš na něj názor, piš mi PM.
Misha, bohužel, když cheatuješ (ať už oprávněně, nebo ne) a je ti to dokázané, máš hold smůlu. A pokud se ti to stalo, když si byl u mne v akademii (což se tak stalo) nejenom, že si byl oprávněně vyhozen, ale taktéž si dostal perma zákaz do akademie.

Toť celé, buď to pochopíš, nebo budeš psát sračky, je to na tobě. Verdikt zůstává stejný.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky