• Stránka 1 z 1
[Neaktívne]CSGO nejde mi rozprávať do VoiceChatu :(
Dobrý ďeň poradili bi ste mi PLS ? ked spustím VoiceChat tak hovorim ako terminator
neviem prečo ale znočoho nič sa mi to urobilo googlil som to ale neviem si stím poraďiť ak niekto vieťe ako tak Prosíííííím vaaas PLS poradíte mi ? PLS PS...ďakujem veľmi pekne 

- Ashuo
- Kolemjdoucí
[Neaktívne]CSGO nejde mi rozprávať do VoiceChatu :(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: CSGO nejde mi rozprávať do VoiceChatu :(
Jestli zníš jak terminátor tak se ujisti že používáš ten správnej mik. Je možný že automaticky používáš vestavěnej v PC.
Případně jestli vůbec máš dobrej mikrofon, jeslti v něm nemáš špínu atd.
Případně jestli vůbec máš dobrej mikrofon, jeslti v něm nemáš špínu atd.

-
stoofik - Zkušený
Ahoj,
hned ze začátku si ověř zdali ten mikrofon, který používáš máš zvolený jako výchozí zařízení pro mluvení.
Potom to může ovlivnit víc věcí jako například zapnutý stereomix nebo druhý zabudovaný mikrofon.
Bohužel měl jsem s tímto také problém.
Případně mě napadá ještě vyzkoušet aktulizaci zvukového softwaru, ale to by byla jedna z posledních možností. Myslím, že bude stačit pořádně nastavit mikrofon, tam kde má být nastaven. Dál taky jej dobře nastavit ve službě steam a problém by měl být teoreticky i prakticky vyřešen.
hned ze začátku si ověř zdali ten mikrofon, který používáš máš zvolený jako výchozí zařízení pro mluvení.
Potom to může ovlivnit víc věcí jako například zapnutý stereomix nebo druhý zabudovaný mikrofon.
Bohužel měl jsem s tímto také problém.
Případně mě napadá ještě vyzkoušet aktulizaci zvukového softwaru, ale to by byla jedna z posledních možností. Myslím, že bude stačit pořádně nastavit mikrofon, tam kde má být nastaven. Dál taky jej dobře nastavit ve službě steam a problém by měl být teoreticky i prakticky vyřešen.
LEGENDA GAMESITES
-
WEYN - Profesionál
Neaktívne
Zámek
Zámek
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1