• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Žádost o práva ZM Evolution | ZRooDY
Zdravím vás, chtěl bych si zažádat o práva na serveru Zombie Evolution, klidně i na jiných serverech ale rád hraji zrovna ZM servery.
Nick ve hře : Woo:Dy
Nick na fóru : ZRooDY
Věk : 18
Steam nick : WooDyCz3Ch
Steam ID : STEAM_0:0:55366539
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=20541
O žádnem banu dosud nevím, snažil jsem se vždy dodržovat pravidla serveru, sem tam se naštvu a něco ze mě vypadne, ale nic za co bych dostal ban.
Něco o mě: Jmenuji se Martin, jsem ze Severních Čech a věnuji se nejčastěji PC takže mám spoustu času pokud zrovna nemám něco do školy nebo brigádu. Na vašich serverech hraji už moc dlouho, na jedné ruce bych to nespočítal. Mám dobrou známost s Hostem (bývalým adminem GS), to on mě navedl na GS asi před 6 roky. V tu dobu jsem začal hrát na ZM Evolution a hrozně mě to chytlo. No dohromady tam budu mít přes 100 hodin ale na hlstats mám teď jen přes 20, je to už přeci nějaký rok zpátky. Ihned jsem si koupil EVIP a jel bomby! O tom že bych tu mohl adminovat mě zase přivedla již zmíněná osoba Host. Tak jsem se vydal touhle cestou. Proč bych chtěl adminovat, na to mám moc důvodů, není to kvůli tomu že mi to řekl můj kamarád, ten mi do toho jen dodalo chuť, je to proto, že když jsem teď odehrával těch požadovaných 20 hodin, tak jsem si všiml toho že lidi a serveru se nechovají tak jak by měli, mezi sebou se urážejí, dělají si naschvál, srandu z někoho jiného... No klasická šikana. Snaha uklidnit je byla marná, další věc byla "nk". Celý server drží pohromadě a když se někdo napojí, tak ho neustále zabíjí ti samý lidé furt dokola. Naštve se a buďto se začne hádat a nebo leavne a už se nevrátí, můj názor je na to, že takhle strácet lidi na serverech je škoda když je takovejch za den třeba 10. Toť můj příběh. To by bylo asi všechno, teď jsem vám vylil své srdíčko a doufám ve vaší přízeň
Děkuji za váš čas.
ZRooDY
Nick ve hře : Woo:Dy
Nick na fóru : ZRooDY
Věk : 18
Steam nick : WooDyCz3Ch
Steam ID : STEAM_0:0:55366539
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=20541
O žádnem banu dosud nevím, snažil jsem se vždy dodržovat pravidla serveru, sem tam se naštvu a něco ze mě vypadne, ale nic za co bych dostal ban.
Něco o mě: Jmenuji se Martin, jsem ze Severních Čech a věnuji se nejčastěji PC takže mám spoustu času pokud zrovna nemám něco do školy nebo brigádu. Na vašich serverech hraji už moc dlouho, na jedné ruce bych to nespočítal. Mám dobrou známost s Hostem (bývalým adminem GS), to on mě navedl na GS asi před 6 roky. V tu dobu jsem začal hrát na ZM Evolution a hrozně mě to chytlo. No dohromady tam budu mít přes 100 hodin ale na hlstats mám teď jen přes 20, je to už přeci nějaký rok zpátky. Ihned jsem si koupil EVIP a jel bomby! O tom že bych tu mohl adminovat mě zase přivedla již zmíněná osoba Host. Tak jsem se vydal touhle cestou. Proč bych chtěl adminovat, na to mám moc důvodů, není to kvůli tomu že mi to řekl můj kamarád, ten mi do toho jen dodalo chuť, je to proto, že když jsem teď odehrával těch požadovaných 20 hodin, tak jsem si všiml toho že lidi a serveru se nechovají tak jak by měli, mezi sebou se urážejí, dělají si naschvál, srandu z někoho jiného... No klasická šikana. Snaha uklidnit je byla marná, další věc byla "nk". Celý server drží pohromadě a když se někdo napojí, tak ho neustále zabíjí ti samý lidé furt dokola. Naštve se a buďto se začne hádat a nebo leavne a už se nevrátí, můj názor je na to, že takhle strácet lidi na serverech je škoda když je takovejch za den třeba 10. Toť můj příběh. To by bylo asi všechno, teď jsem vám vylil své srdíčko a doufám ve vaší přízeň

ZRooDY
-
ZRooDY - Kolemjdoucí
[Zamítnuto]Žádost o práva ZM Evolution | ZRooDY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva ZM Evolution | ZRooDY
A ještě bych dodal jednu věc, na serveru jsem zatím žádného Admina neviděl, takže snad mám šanci 

-
ZRooDY - Kolemjdoucí
Začni tím že si koupíš nový steam, nahraješ tam požadované hodiny a za měsíc nebude problém.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
GrooS píše:Začni tím že si koupíš nový steam, nahraješ tam požadované hodiny a za měsíc nebude problém.
Mám jiný steam s koupeným Counter-Strikem, byla by možnost to brát přes něj a nečekat další měsíc? Děkuji.
ZRooDY
-
ZRooDY - Kolemjdoucí
Re: [Zamítnuto]Žádost o práva ZM Evolution | ZRooDY
Jestli tam máš nahrané hodiny + 20 hodin ze serveru tak nebude problém to zkusit už tedka.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto]Žádost o práva ZM Evolution | ZRooDY
GrooS píše:Jestli tam máš nahrané hodiny + 20 hodin ze serveru tak nebude problém to zkusit už tedka.
Tak to nemám, děkuji tedy za váš čas a za měsíc to tedy zkusím znovu.
ZRooDY
-
ZRooDY - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1