• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika JB 9
Nick v hre : /No_Mercy/ kybercraft
Nick na fóru : kybik
Odkaz na profil : kybik-u53051.html
Vek : 12 rokov
Steam ID: STEAM_0:0:117059641
Sekcia kde chcem akademika : JailBreak
Odkaz na váš HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=18568
Prečo chcem akademika : Veľmi rád by som pomáhal ľudom a zmenšoval šancu na rôzne neprístupné chovanie ľudí ktorý obmedzujú hru ostatným slušným hráčom.
Moje prehrešky na GS alebo inde : Na steame som nebol ešte vôbec banovaný... Na NS asi 3 krát za FK na GS (chyby sa stávajú)
Bol som už CS 1.6 akademik tu na GS? : Nie ešte nebol a veľmi rád by som to skúsil
Nick na fóru : kybik
Odkaz na profil : kybik-u53051.html
Vek : 12 rokov
Steam ID: STEAM_0:0:117059641
Sekcia kde chcem akademika : JailBreak
Odkaz na váš HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=18568
Prečo chcem akademika : Veľmi rád by som pomáhal ľudom a zmenšoval šancu na rôzne neprístupné chovanie ľudí ktorý obmedzujú hru ostatným slušným hráčom.
Moje prehrešky na GS alebo inde : Na steame som nebol ešte vôbec banovaný... Na NS asi 3 krát za FK na GS (chyby sa stávajú)
Bol som už CS 1.6 akademik tu na GS? : Nie ešte nebol a veľmi rád by som to skúsil
Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
[Zamítnuto] Žiadosť o akademika JB 9
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o akademika JB 9
2016-12-29 10:36:16 Keby som mal akadémiu zasebou tak by videl mordor. Gamesites.cz ^JailBreak #9 jail_crime
2016-12-29 17:44:06 Nonsteamáčik neozívaj sa. Gamesites.cz ^JailBreak #9 jail_indiana_v2
2016-12-29 17:42:49 NS neozívať sa. Gamesites.cz ^JailBreak #9 jail_indiana_v2
2016-12-30 19:53:14 Neozívaj sa NOvip/Nosteamáčik. Gamesites.cz ^JailBreak #9 jb_snow
2016-12-31 11:32:34 Keď máš 13......... Gamesites.cz ^JailBreak #9 jb_rush
2016-12-31 11:32:16 Veď to neni decko??. Gamesites.cz ^JailBreak #9 jb_rush
Projel jsem si celý HLstats. No, můžu říci jen děs a hrůza. Tvé chování je neadekvátní. Chováš se jak rozmazlený spratek. Nademnou vidíš ukázku svých výroků. Kdyby si měl za sebou akademii, tak bych momentálně očekával neoprávněný ban. Toť zaprvé. Zadruhé, nevím kdo ti dal právo se navážet do nonsteam a NoVIP hráčů. Taktéž jsou to jen lidi a když nemají prostředky nebo jednoduše nechtějí si zaplatit nějaké výhody, či pořídit originální hru, je to jejich problém a nemůžeš je za to diskriminovat jenom proto, že ty to máš. A zatřetí? Navážet se do někoho, že je děcko, přičemž ty sám máš dvanáct, je ubohé a dětinské.
Zamítnuto.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
Tommy prosím prejdi si jeho hlstats keby si vedel ako sa vyjadroval v voice chatu aj v team chatu tak by si sa síce tak nevijadroval ale určite by si mu nič nepovedal nadával tam každému a porušoval každú sekundu pravidlá to je odvôvodnenie toho čo som napísal... Nabudúce si prosím prejdi aj informácie z druhej strany.... A áno to ako som sa vyjadril k tomu že je "Nonsteamáčik a novipáčik" nebolo to vôbec na strane človeka čo žiada o akademika ale keď sa do skoro každého hráča na servery narážal tak čo by si mu povedal? Nadržoval každému nadával a stále hovoril do voice chatu simonovi... Ďakujem za zamietnutie ospravedlnujem sa. PS: Prosím pozri si aj jeho hlstats 

Those who can't abandon anything, can't change anything.
-
kybik - CS 1.6 HLSA
Já si nemusím nic studovat, stačí mi tvé chování, které mi hold vadí a pokud tě to nějakých způsobem nasírá, tak je mi to docela jedno. Zachování chladné hlavy v každé situaci je věc u budoucích a momentálních adminů velmi ceněná a klade se na ní velký důraz, ať si každý myslí co chce. Jinými slovy, pokud se necháš snadno vyprovokovat, tak bych očekával neoprávněný ban, lhaní v unban žádosti a snažil by ses všemožně pošpinit hráče, abys zamaskoval svou neschopnost. Tímto stylem, když si furt budeš stěžovat na ostatní a nezačneš hledat chyby v sobě, ti nic nedám, ať se ti to líbí, nebo ne. Verdikt zůstává, jen si mi dokázal, že na to nemáš.
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1