I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Gerald/JailBreak 1

Příspěvekod Voobys » 01 led 2017, 12:10

1. mapa jb_rats
Takže simon poslal Tčka do boxu na zadní stěnu, ale v boxu zadní stěna nebyla, tak si tam Tčka běhali po boxu. Pak ale tu zadní stěnu zavřel, tak všichni T šli na zadní stěnu a jeden tam běhal (Gerald), tak jsem ho zabil. Potom jsme si tam chvíli psali, že měl příkaz jít na zadní, neměl atd. Tak nakonec mi dal ban za neschopnost CT na 1 DEN. Tak jsem se ho potom zeptal jestli to myslí vážně, že za FK je ban tak na 4 hodiny. A on mi na to napsal "Za to ze ses dement je ban na den.", tak jsem mu na to napsal, jestli je normální, že mi nemusí hned nadávat a napsal jsem mu, že mu tk neříkám, že je čůr*k.. Ano, přehnal jsem to, ale byl jsem naštvanej.. Tak mi dal ban na 12 h na chat... A další den se ho ptám, proč mi dal ten ban, když mi sám řekl dement.. A on prej, že lžu...

2. Naše 1. komunikace:
-https://ctrlv.cz/sOPW

Ban:
-https://ctrlv.cz/crxi

Jeho lež:
-https://ctrlv.cz/KNOx
Voobys
Zkušený
Zkušený

Gerald/JailBreak 1

od Rumcajz » 01 led 2017, 12:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Gerald/JailBreak 1

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 01 led 2017, 13:02

Simon dal nesplnitelný příkaz (jít na zadní stěnu, kde žádná není), tzn. chyba Simona. Jakmile tam stěnu po chvilce dal, nedostali jsme žádný příkaz, tzn. že jsme nic nemuseli dělat. V tom si mě zabil za to, že jsem neuposlechl něco, co nám nikdo neřekl.

Admin který byl Simon to pochopil, tvůj mozeček to nebyl sto pobrat a pořád sis jel to své i přes vysvětlení co bylo špatně.
Kód: Vybrat vše
2016-12-31 17:28:45   Ne, měl si jít na stěnu.
2016-12-31 17:28:45   už tam byla.
2016-12-31 17:29:08   příkaz si měl.
2016-12-31 17:29:13   Měl.
2016-12-31 17:29:17   Měl si jít na zadní stěnu v boxu.

A právě z důvodu že nejsi natolik bystrý a schopný chápat pravidla a řídit se jimi, ti byl udělen zákaz k CT, místo banu za FK.
Stačilo se přitom jen za FK omluvit a pamatovat si jak takovou situaci máš řešit.

Dále tady lžeš v tom co si psal. Zeptal ses mě, jestli je za FK ban na den a já ti odpověděl za co je ban na den. Pak si mě začal úmyslně urážet a dostal si ban.
Kód: Vybrat vše
2016-12-31 17:30:51   Za FK je ban na den?.
2016-12-31 17:30:52   za to ze ses dement je ban na den.
2016-12-31 17:30:52   Nemusíš mi hned nadávat.   
2016-12-31 17:30:52   taky ti nepíšu, jakej si čůrák.

Dneska ses mě ve hře zeptal proč jsem ti dal ban když sem ti řekl že si dement. Já ti odepsal že lžeš.
Což je pravda.
Nenapsal jsem ti že si dement, ale že ban na den je za to že seš dement. Taky je za neznalost pravidel, neschopnost CT a to všechno mluví o tobě.

Jenže ty seš takovej dement, že si budeš na svou demenci stěžovat, přesto že ti bylo všechno řádně vysvětleno, místo aby si držel hubu a snažil se to akceptovat.

Ano, teď jsem ti řekl že si dement :)
Obrázek
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Voobys » 01 led 2017, 14:17

WoW:DD Tak jako kdyby sis dal jméno Awee, tak bych respektoval to, co si mi napsal. Já jsem myslel, že tak to je správně, ale kdyby mě upozornil admin, tak bych se samozřejmě omluvil. V tom je ten problém, já nevěděl, že si Awee. Kdybych věděl, že si to ty, tak bych tuto stížnost ani nedával, protože vím, že s tebou se nedá hádat:D

Ano, podle toho, co jsem si přečetl, tak máš pravdu, ano.. Přiznávám, omlouvám se:) Až když jsem si to přečetl nahlas, tak až pak jsem to pochopil:D Jo, jsem retard, já to vím:D Prostě se ti omlouvám a doufám, že budeme v pohodě hrát:)
Voobys
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 01 led 2017, 14:35

Dobrá, zas takovej dement nebudeš :D Asi si jen neměl den, stane se.
Myslím že ban už není potřeba, vypadá to že si prozřel.

Unbanned ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Voobys » 01 led 2017, 14:48

Tak bylo chvíli před silvestrovským večerem, tak jsem byl asi trochu nervozní. Nevím:D
Ale každopádně děkuji:)
Voobys
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy