• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zombie Blood - Návrh
Zdravím vás všechny, měl bych pár návrhů, které jsem posbíral od hráčů.
Na zm, konkrétně na bloodech, když už je tam aktivita, tak velké množství hráčů využívá jen frosta a není to tak hratelné. Podobně jako awp na dm apod. s tím awp je vyřešené tak, že ho může mít jen omezené množství hráčů, stejně tak bych to nastavil i na zm. U silnějších typů zm (frost, speed, jump, resist, bigger) aby měli omezený počet. Ti slabší (crab, climb, vampire, smoker) by mohli mít počet vyšší (mají míň hp a ne nějak extra schopnosti - no možná smoker...)
Jde o to, aby se to nějak zredukovalo, protože když tam běhají jen frosti, tak je to nehratelné mimo kemp. A v kempu je to rizikové na inf a nesmrtky, navíc Hannibal nemůže kempit, to je blbost. A boti by nebyli omezení nijak, aby nemohli blokovat zm normálním hráčům. A omezení na typu daného zm jen na nějaký počet hráčů, aby ho tam nemohl mít každý. Nechci je rušit, nechci jim ubírat hp ani nic, to mi nevadí, takto je to dobré.
Pokud budete mít jakékoli lepší nápady pište je sem, budu jen rád, když budou všichni spokojení.
Děkuji vám za přečtení s pozdravem StOrA!
Na zm, konkrétně na bloodech, když už je tam aktivita, tak velké množství hráčů využívá jen frosta a není to tak hratelné. Podobně jako awp na dm apod. s tím awp je vyřešené tak, že ho může mít jen omezené množství hráčů, stejně tak bych to nastavil i na zm. U silnějších typů zm (frost, speed, jump, resist, bigger) aby měli omezený počet. Ti slabší (crab, climb, vampire, smoker) by mohli mít počet vyšší (mají míň hp a ne nějak extra schopnosti - no možná smoker...)
Jde o to, aby se to nějak zredukovalo, protože když tam běhají jen frosti, tak je to nehratelné mimo kemp. A v kempu je to rizikové na inf a nesmrtky, navíc Hannibal nemůže kempit, to je blbost. A boti by nebyli omezení nijak, aby nemohli blokovat zm normálním hráčům. A omezení na typu daného zm jen na nějaký počet hráčů, aby ho tam nemohl mít každý. Nechci je rušit, nechci jim ubírat hp ani nic, to mi nevadí, takto je to dobré.
Pokud budete mít jakékoli lepší nápady pište je sem, budu jen rád, když budou všichni spokojení.
Děkuji vám za přečtení s pozdravem StOrA!

Pokud budete mít jakýkoli dotaz, kontaktujte mě na steamu : StOrA! a nebo tady do Zpráv. 

-
stora - Amatér
Zombie Blood - Návrh
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zombie Blood - Návrh
Hra je vyrovnana uz to hovorim 1000001x mate hannibalov, termou + escape + nesmrtku co vam staci 

Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Zase jen výhoda pro humany..rozhodně ne, Zas by to bylo nevyrovnane..
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Mně je to jedno, ja vam sem jen píšu prosbu hráčů ze serveru, já s tímto problém nemám.
Pokud budete mít jakýkoli dotaz, kontaktujte mě na steamu : StOrA! a nebo tady do Zpráv. 

-
stora - Amatér
Mexxis píše:Zase jen výhoda pro humany..rozhodně ne, Zas by to bylo nevyrovnane..
Naprosto souhlasím

zombie veterán
-
YamaL - CS 1.6 Admin
Za mě klidně, proč ne. Dojděte se někdy podívat na blood 2, když je plný server. Viz teď na aztec. Zmrazil mě frost a další 4 mě hned mrazili, takže jsem se z toho už nedostal. Hannibalové byli 4, během půl minuty byli všichni dole díky frostům,, probíhalo jich tak 8 (ne-li víc) okolo, na aztec není kam utéct a frost je prakticky jak nesmrtelnost v momentě, kdy zmrazí. Tímto omezením by se docílilo toho, že by se hráči naučili využívat i jiné typy zm a trochu zapojit do hry hlavu. Ne jen bezhlavě mrazit. To pak nemusí ani existovat tolik typů zm.
*32
-
Eco - Pokročilý
TiberSeptim píše:Hra je vyrovnana uz to hovorim 1000001x mate hannibalov, termou + escape + nesmrtku co vam staci
A este mame bazuku, leaper humana, speed za spirity, lego granaty a fire grenades. Este by som posilnil zombie a to pisem bez ironie

-
keron - Zkušený
keron píše:TiberSeptim píše:Hra je vyrovnana uz to hovorim 1000001x mate hannibalov, termou + escape + nesmrtku co vam staci
A este mame bazuku, leaper humana, speed za spirity, lego granaty a fire grenades. Este by som posilnil zombie a to pisem bez ironie
staci ak 2-3 zombie zobere smoker,frost a je to op uz som to pisal milion x

Ex pomocnik akademie
Ex pomocnik akademie
-
Tak znovu, stavte se prosím na blood 2 ať se přesvědčíte sami. Najít tam lidi a ne boty je častokrát zázrak a najít tam lidi, kteří jsou schopní něco takového jako frost a smoker spolupráci zvládnout je až až. Možná na blood 1 je to snazší. Pokud jde o typy lidí - Ano, mámě leap a escape, ale za celou dobu jsem konkrétně já na escape ani nedosáhl + tě zachrání jednou a sotva tě najdou, znovu neutečeš. Fakt bych rád věděl, kde hrajete a s kým, že vám tohle vyhovuje. Chápu, jste všichni admini, tak názor hráče asi bude podřadný. Zlaté časy 5 let zpátky. Admini aspoň byli na serveru vidět, nebýt maxwella a story, tak zm servery jsou zasypané porušováním pravidel.
*32
-
Eco - Pokročilý
Eco psal jsem ti to taky.
Blood 2 hraji a blood 1 je mnohem plnější a tam hraji taktéž. Není to problém, když umíš hrát, tak ti frost nic neudělá. Teď je to vyrovnané a já v tom nevidím problém, jsou zde důležitější věci, které by bylo potřeba řešit, ale ty tu již byli zmíněny milionkrát a nic. 

Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Eco píše:Tak znovu, stavte se prosím na blood 2 ať se přesvědčíte sami. Najít tam lidi a ne boty je častokrát zázrak a najít tam lidi, kteří jsou schopní něco takového jako frost a smoker spolupráci zvládnout je až až. Možná na blood 1 je to snazší. Pokud jde o typy lidí - Ano, mámě leap a escape, ale za celou dobu jsem konkrétně já na escape ani nedosáhl + tě zachrání jednou a sotva tě najdou, znovu neutečeš. Fakt bych rád věděl, kde hrajete a s kým, že vám tohle vyhovuje. Chápu, jste všichni admini, tak názor hráče asi bude podřadný. Zlaté časy 5 let zpátky. Admini aspoň byli na serveru vidět, nebýt maxwella a story, tak zm servery jsou zasypané porušováním pravidel.
Ako vidim hrajes na zb2 a je tam maxvell takze v celej sekcii zm hraje iba 1 admin?

Zm pouzije infu na teba pouzijes escape, mozes sa zakempit a spokojne hrat

Ex pomocnik akademie
Ex pomocnik akademie
-
To je takový problem.Hráči si jen stěžujou že tam tam to a tam to je blbe atd.
LIDI SCHOPTE SE NAUČ TE SE HRÁT!!!
NESMRTKA INF HP ---´KOLOTOČ!!! NASERTE HRÁČE !! ONI SE POTOM ODPOJÍ
ZA TO ŽE NEUMÍTE HRAT JE VASE VINA. Že jste takoví [KIDI] kteří jen kempí a čekaji až tam vleze zombík a da si nesmrtku ---vase chyba
Budte ONLY GEORGE,TERENCE, --- chodte behat a nekempte jako SRABI!
BUDTE OLDSCHOOL HRÁČI"!
HLAVNĚ NEPLAKEJTE ŽE DE NA VAS 5 ZOMBIKU S NESMRTKMMI KDYŽ JA ZVLADNU I 20 ZOMBII NAJEDOU
DDDD
LIDI SCHOPTE SE NAUČ TE SE HRÁT!!!
NESMRTKA INF HP ---´KOLOTOČ!!! NASERTE HRÁČE !! ONI SE POTOM ODPOJÍ

ZA TO ŽE NEUMÍTE HRAT JE VASE VINA. Že jste takoví [KIDI] kteří jen kempí a čekaji až tam vleze zombík a da si nesmrtku ---vase chyba
Budte ONLY GEORGE,TERENCE, --- chodte behat a nekempte jako SRABI!
BUDTE OLDSCHOOL HRÁČI"!
HLAVNĚ NEPLAKEJTE ŽE DE NA VAS 5 ZOMBIKU S NESMRTKMMI KDYŽ JA ZVLADNU I 20 ZOMBII NAJEDOU

-
bajgar - Mistr
Prošel jsem tam za 5 let už více módy, jeden se kempilo, druhý se naopak nekempilo, asi to teď má být napůl. V kempu se dlouho zůstat nedá, venku se běhat díky tomu množství frostů taky nedá. Rozhodně mi nepřijde jako znevýhodnení zm, když budou víc namíchaní, ba právě naopak. Ale to je těžko, když u toho nejste. Bohužel hráči si zvykli, že s frostem zmrazí a mají to bez práce a nové možnosti hry, které samotná hra nabízí už se neobjevují. Rozhodně nikdo nechce, aby se nějaký typ zm rušil nebo upravoval. Naopak třeba životy bych některým typům zm rozhodně i přidal. Viz climb, smoker, ale i crab - obzvlášť pokud jsou hl. Jak říkám, po 5 letech už z toho něco málo vím a chápu, proto se nesnažím znevýhodnit ani jednu stranu. Bohužel mě vidíte jen jako hráče, co se asi snaží si hru až moc ulehčit, ale kdybych nevěřil tomu, že by tato úprava měla smysl, tak bych to sem ani nepsal. Btw. Maxi, říkal jsem ti, že to sem minimálně napíšu. I na názorech hráčů záleží. Btw. Ano, na nás server z ADM chodí pouze Maxwell a teď StOrA. Průběhem 2 let zpátky tam narazit na ADM byl malý zázrak. A na kida se necítím, ani jím nejsem (to bych měl aspoň čas si nahrát na toho escape humana
) což se mi jako pracujícímu nepodaří.

*32
-
Eco - Pokročilý
Bylo to tu zmíněné už víckrát tak ti to napíšu znovu, Hra takhle zůstane, byla by nevyrovnaná, Tenhle mod je trochu o taktice, Určí se maximální množství frostů,smokerů a uvidíš jak to bude vypadat, Všichni běhají po mapě s hannibalem/termem a za chvíli je na serveru prázdno.Co se týče zvýšení HP zombíkům co jsi zde psal mi přijde též pitomost, Je last, Crab si koupí HP a nesmrt a last je hned dole, + to že to hraješ 5 let tu nic neznamená, Mluvíš zde o tomto modu ne o těch předešlých.
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Zmiňoval jsem minulé módy proto, protože na nich bylo Skoro pořád plno. Asi nebude náhoda, proč teď hráčů ubývá. Opakuji znovu, že se vyjadřuju k blood 2, kde nejde očekávat taktika ze strany zm pro případnou souhru. Prostě si jak ovce vezmou frosta. Navíc jediná souhra, která tam vzniká je ta, že se hráči zm/human nechávají, a pak ještě šikanují ADM (to ale neřeším, o tom se už neví). A neříkám, že máte za každou cenu přidat zm hp. Ale např hl climb je dole rychle - a to na jakékoliv mapě. A opět, není to o tom, že bych hru neuměl, ale hl climb trpí vždy ať za něj hraje kdokoliv. Budu to chápat tak, že blood 2 je vlastně ztracen, protože hra se odvíjí spíš od blood 1 a hráčů na něm. Nicméně díky za vyslechnutí a jako vždy zkritizování
jste prostě nejlepší :-* kéž bych aspoň byl jeden z těch hráčů, kteří těch úprav chtějí zneužít
třeba by to pak vyšlo.

*32
-
Eco - Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2