[Zamítnuto] Žádost o AKADEMII na JailBreak servery

Příspěvekod Voobys » 01 led 2017, 20:35

Vítám Vás u mé 3. žádosti do akademie. Doufám, že se nebudete moct nudit:)

Nick ve hře: Voobys

Nick na fóru: Voobys

Odkaz na profil: voobys-u1380.html

Věk:
17

SteamID:STEAM_0:1:49402688

Sekce: JailBreak

Odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=12618

Proč chci akademika? Akademika chci proto, protože se chci podílet na chodu GS. Jelikož bych se chtěl stát jednoho krásného dne adminem, tak chci projít akademií, aby se mi tento malý cíl mohl splnit.

Moje prohřešky na GS: Ano, samozřejmě nějaké ty bany jsem dříve měl. Byl jsem "ještě" dítě a nevěděl jsem o čem je tato hra. Tak jsem měl často ban za MFK, FK atd... Ale poslední dobou se snažím hrát podle pravidel, snažím se chovat slušně, jak k adminům, tak k hráčům samotným. Ale včera jsem obdržel rovnou 2 bany za mojí demenci. První ban jsem obdržel, když mě Awee upozorňoval, že jsem mu dal FK, samozřejmě Awee byl přejmenován, tak jsem si myslel, že je to normální hráč a já si myslel, že vše dělám dle pravidel. Tak Awee mi dal ban za neschopnost na 1 DEN. Tak jsem si tam s ním chvíli psal a pak jsem mu napsal, že je to ču**k. Ano, to jsem přehnal, omluvil jsem se mu, trest jsem za to dostal.. Bylo pár hodin před silvestrovským večerem, tak jsem byl mírně nervozní. Každému někdy ujedou nervy.

Byl jsem už akademik? Ano, byl jsem 2x. Jednou mě Tommy odebral za to, že jsem nenahlásil mé "kamarády", a že jsem se špatně choval v chatu. A po druhé jsem se nechal zrušit sám, protože byl začátek školy a mě chvíli trvá, než se do toho dostanu. Ale už jsem v pohodě, na školu jsem si zvykl a mám plno času se věnovat na chodu GS a být o krok blíže k mému cíli:3

Doufám, že mi dáte ještě jednu šanci Vám ukázat, že Vás nezklamu. Děkuji za přečtení mé žádosti.
Voobys
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto] Žádost o AKADEMII na JailBreak servery

od Rumcajz » 01 led 2017, 20:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o AKADEMII na JailBreak servery

Příspěvekod Tommy58 » 01 led 2017, 21:33 VIP

Sorry, ale to nepůjde. Naposled, když si byl akademik, si se nechal zrušit poměrně brzo a navíc si věděl, žes dostal podmínku, která tvé následné zamítnutí na tento post prodlouží 2x. Uvidíme se 1.4.2017, kdy už si budeš moct požádat. Zamítnuto.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky