• Stránka 1 z 1
[Duplicita] 100% wh a zajimavé AB
Zdravím. Jelikož už mám nahráno přes 10 let a už sem adminem byl tak chci s klidnou hlavu a jistotou nahlasit NS lamku s nickem Aklaim Love Blond Girls... natočil sem dema ale mam trošku problém je najít jelikož mám Macbook Pro a prostě ať hledám jak hledám tak mám problém najít. Nikdy neobvinuju nikoho a neudavam pokud si to neoverim a nepotvrdím aspon 3 zkušenýma hráčema s kterýma hrajeme od mala:) Byl bych moc rád kdyby jste se semnou nějak spojili a třeba přes teamviewer pomohli to najít je tam kráásně vidět jak přes flash si počkal a hlavičku pak jeste nez vylezl jezdil crossem po zdi a jeste nez vylezl tak strilel a když sem hral proti němu a podotykam ne jen JÁ tak si zkušený hráč všimne když mu vždy první kulka leti do hlavy a další 4 co vystřelí přesný hity do těla. Sledoval sem ho 2 dny než sem se odvážil ho obvinit, trošku jsem se do něj pustil a tak když sem byl ve spectu tak mi přišlo že zkoušel dělat jako by nic neměl a koukal najednou za všechny krabice rohy atd..ale chvilema se neuhlídal a to je vidět na těch demičkach takže budu doufat že mi pomůžete jedná se o only D2:6 Díky moc!

-
R0B0T - CS 1.6 Admin
[Duplicita] 100% wh a zajimavé AB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 100% wh a zajimavé AB + snaha dělat lamu když spectuju:D
Duplicita. Lock.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-