Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]Unban

Příspěvekod ZiexTCZE » 01 led 2017, 19:59

1. Ban na serveru Minecraft Survival GS.
Ban mi udělil "Admin" Menphis7
Můj nick: ZiexT

2. Délka banu je 2 měsíce, důvodem je cheatování.

3. Co bych k tomu měl říct než to, že admin se nevyjádřil k banu dost jasně, žádné cheaty nemám a jestli si Menphis mylsí, že ano tak ať mi ukáže kladný důkaz, že jsem cheatoval. Děkuji.

ZiexT
ZiexTCZE
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]Unban

od Rumcajz » 01 led 2017, 19:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Unban

Příspěvekod HelmuTiTS » 02 led 2017, 12:52 VIP

HelmuTiTS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ZiexTCZE » 02 led 2017, 14:14

Ale to, že jsem těžil dia neznamená, že jsem měl x-ray. Když mám Ironu dost, goldu dost, redstonu taky a lapizu taky (sám se o tom můžeš přesvědčit v mém shopu /w mallsk, 2. poschodí, že toho je v bednách dost (teda pokud to někdo nevykoupil, zlevňoval jsem)

To je jako by si ty chtěl jenom cobble a já ti dal ban za x-ray, že těžíš cobble protože cobblu máš málo. Nebo si mi rovnou mohl dát ban za já nevím co... oak wood, že těžím oak wood protože ho mám málo a že netěžím ostatní dřeva protože se mi nelíbí.
ZiexTCZE
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ZiexTCZE » 02 led 2017, 14:30

Ber to takhle, půjdeš do nějakého obchodu si koupit pomeranče, koupíš si pomerančů dost na to aby ti vydrželi celý měsíc. no a teď se rozhodni. Další den jdeš do obchodu zase. koupíš si zase hodně pomerančů/jiná orečka, i když jich máš doma dost? nebo si koupíš něco jiného, třeba čokoládu/dia? já bych si raději koupil tu čokošku. Promiň, že ti to vysvětluji jako pětiletému děcku, ale ty to prostě nedokážeš pochopit :)

Sám když jsem u bedrocku objevil několik cestiček s Hunterem152 atd, tak tam bylo nechaného redstonu atd... a ty si jenom zrovna všimneš mých vykutaných cest. náhoda? :)
ZiexTCZE
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TheRsM1 » 02 led 2017, 16:23

Ban opravněný, UB pouze za VIP.
TheRsM1
Profesionál
Profesionál

Zpět na Unban Žádost