Tutorial - Zlatý steam profil (Dočasně!)

Příspěvekod Taygete » 02 led 2017, 20:31 VIP

Zdravím, jelikož tato funkce je jen dočasná tak nemá smysl dělat permanentní topic takže po fixnutí tohoto bugu smažu i tento topic.

edit. Pokud by to přišlo někomu neadekvátní nebo si někdo myslí že to tu nemá být tak mi určitě napište a topic smažu.

PŘEČÍST!!!!!!
Tento návod použijte jen na Vlastní nebezpečí! Takže neručím za to co se vám poté stane, já jsem si ozkoušel golden profil a funguje to bez problému ale jak psal Moderator na steamu tak tento problém byl již nahlášen Valve a nebylo by moudré mít zlatý nick po delší dobu (ban za to nedostanete)
Ale doporučil bych si po vyzkoušení tohoto bugu změnit heslo ke steamu jen pro jistotu.

Kód: Vybrat vše
erλm  Moderator 18 hours ago   
It's already been reported.

If you changed your name to gold,right now may be a good time to change it back.

Cheers.

Takže jako první věc klikneme na tento link a stáhneme si node.js : https://nodejs.org/dist/v6.9.2/node-v6.9.2-x64.msi
Stačí jen nainstalovat a tot vše.
Poté jdeme na tento link : https://github.com/DrakeWitt/steam-yell ... master.zip
A začneme stahovat steam-yellow-master
Jdeme to složky kam se nám stáhl a tam ho i zároven extrahujeme

Poté zapneme příkazový řádek a napíšeme zde : cd a uděláme mezeru
A za tu mezeru přímo do cmd vložíme extrahovaný soubor, jednoduše ho chytte myší a dejte dovnitř do cmd ukáže se vám tam cesta.
Stiskněte enter
Napište : npm install
Počkejte cca 2-4min až se dokončí process (tip. měli by jste vidět kus fialového textu což znamená že jste zatím vše udělali správně)
Po dokončení napište : node index.js VAŠEJMENO VAŠEHESLO
Poté pokud máte authentificator tak i kod to bude požadovat.
A hotovo.

Výsledek :
Obrázek

Ale jak říkám, nepoužívejte toto déle jak hodinku +- mějte to jen na ozkoušení nebo s tím zamachrujte před kamarádama tot vše, golden profil vypnete tak že vypnete i cmd.
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Tutorial - Zlatý steam profil (Dočasně!)

od Rumcajz » 02 led 2017, 20:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Zpět na Vyriešené topicy