• Stránka 1 z 1
Garlinov Trest.
Ahojte, ja by som chcel poukázať na jeden topik ktorý sa mi strašne páči príde mi poučný, vtipný a smutný zároveň,
Neviem však či je práve toto tá správna sekcia do ktorej by som mal toto písať, týka sa to nielen JB ale ide hlavne o JB servery.
https://www.gamesites.cz/forum/bububu-jailbreak-1-t148066.html.
V prvom rade by som chcel povedať že k Adminom sa treba vždy správať s rešpektom a akceptovať ich rozhodnutia na servery(aj vtedy ak si myslíte že nekonajú tak ako by mali konať).
Ďalej by som vás chcel poprosiť aby ste sa nebáli bojovať za svoju pravdu presne tak ako to spravil hráč vo vyššie uvedenom topiku(Bojujte na forku nie na servery !! a bojujte "slušne"). Určite aj vy máte veľa krát pocit že proti Adminom (hlavne tým "vyššie postaveným") sa neoplatí bojovať pretože majú vždy pravdu, no tuto mate dôkaz že aj oni robia chyby ( niektorí dokonca častejšie ako obyčajní hráči
).
Ale zasa na druhú stranu si zobrete ako by vyzeral portál keby tu neboli, tým chcem povedať že budme radi že ich máme a vážme si ich.
Môj názor na tuto situáciu je že sa Garlin zachoval úplne neprofesionálne a neinteligentne(hlavne to ako sa vyjadroval na forku), no dostal zato celkom zaujímavý trest a chcel by som byť pritom keď si ho bude odpykávať
.
Celkom ma zaujíma aký trest by ste mu vybrali vy
diskutujte o tom, budte kreatívny a možno sa Dwandymu niečo z toho zapáči a dá mu to ako prídavok.
PS: Admini menej banovať, viac vysvetľovať(hlavne zložitejšie situácie).
Neviem však či je práve toto tá správna sekcia do ktorej by som mal toto písať, týka sa to nielen JB ale ide hlavne o JB servery.
https://www.gamesites.cz/forum/bububu-jailbreak-1-t148066.html.
V prvom rade by som chcel povedať že k Adminom sa treba vždy správať s rešpektom a akceptovať ich rozhodnutia na servery(aj vtedy ak si myslíte že nekonajú tak ako by mali konať).
Ďalej by som vás chcel poprosiť aby ste sa nebáli bojovať za svoju pravdu presne tak ako to spravil hráč vo vyššie uvedenom topiku(Bojujte na forku nie na servery !! a bojujte "slušne"). Určite aj vy máte veľa krát pocit že proti Adminom (hlavne tým "vyššie postaveným") sa neoplatí bojovať pretože majú vždy pravdu, no tuto mate dôkaz že aj oni robia chyby ( niektorí dokonca častejšie ako obyčajní hráči

Ale zasa na druhú stranu si zobrete ako by vyzeral portál keby tu neboli, tým chcem povedať že budme radi že ich máme a vážme si ich.
Môj názor na tuto situáciu je že sa Garlin zachoval úplne neprofesionálne a neinteligentne(hlavne to ako sa vyjadroval na forku), no dostal zato celkom zaujímavý trest a chcel by som byť pritom keď si ho bude odpykávať

Celkom ma zaujíma aký trest by ste mu vybrali vy

PS: Admini menej banovať, viac vysvetľovať(hlavne zložitejšie situácie).

¯\_(ツ)_/¯
Casual Player
How to MFK:
Pôjdete do boxu, a tam na zadnú stenu, a tam budete doplňovať bližšie do stredu.
Been There, Done That.

-
Dyki - Profesionál
Garlinov Trest.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Garlinov Trest.
Jako dobre zasmali sme sa ked tam dwandy psal o spivani ale toto je spis trapne co si tu zalozil

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Připadá mi, že se povyšuješ nad Garlinem, že jsi měl pravdu ty. Každý udělá chyby, tohle kdyby zakládal každý co si stěžoval na admina, to jak by vypadalo? Nic proti, ale nesmysl co jsi založil.
28.3.2016
-
Hesh - Drbna
Ahoj.
Prečo by o tom tu mali ľudia diskutovať? Celá tá záležitosť je už dávno vyriešená a nemyslím si, že je treba ju ďalej rozpitvávať. Spamovať sa dá aj inde.
P.S.: V poslednej dobe ma stále viac a viac baví sledovať, ako tu niektorí ľudia rozmýšľajú, správajú sa k sebe a vyjadrujú sa. Nechcem nikoho odsudzovať, ale v každom prípade je to zaujímavé...
S pozdravom ITKnedlik
Prečo by o tom tu mali ľudia diskutovať? Celá tá záležitosť je už dávno vyriešená a nemyslím si, že je treba ju ďalej rozpitvávať. Spamovať sa dá aj inde.
P.S.: V poslednej dobe ma stále viac a viac baví sledovať, ako tu niektorí ľudia rozmýšľajú, správajú sa k sebe a vyjadrujú sa. Nechcem nikoho odsudzovať, ale v každom prípade je to zaujímavé...
S pozdravom ITKnedlik

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Dyki píše:Ďalej by som vás chcel poprosiť aby ste sa nebáli bojovať za svoju pravdu
Po této kravině jsem zbytek ani nečetl.
Každý by měl bojovat za pravdu. Nikoli za svou pravdu. Vaše pravda v 99% případu není pravda ale pouhá neznalost pravidel.
Kdokoliv má problém s adminem, může se obrátit na mě ať ve Stížnosti, či anonymně v PM.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1