• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] Knife
Zdravim, rád bych zkusil požádat práva na servery Knife..
Nick ve hře: maximus
Nick na fóru: MaximusSteamak
Profil na fóru: maximussteamak-u31427.html
Věk: 17 let
Steam nick: maximus
SID: STEAM_0:0:75208551
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... ayer=11398
Nějaké bany/prohřešky: Jailbreak.. Před resetem BL jsem měl několik banů za nadávky, které jsem se posnažil vymezit.. Na starém steamu jsem měl VAC ban, který však na novém steamu není. Proto mám nový steam, VAC ban CS:GO před rokem a půl z důvodu použití programu Bloody V5.
Něco o sobě: Jsem Maxmilián, jsem na gymnázium Arabská konkrétně obor programování. Ve volném čase se věnuju badmintonu a pozemnímu hokeji. Rád hraji CS 1.6 knife + jailbreak, sem tam nějaký ten aim. Miluji černý humor, miluju lidi, kteří je dokážou pochopit, zasmějou se jim a třeba se taky o nějaký podělí, např. Kofola, nebo smekin
Proč by jsem chtěl na GS adminovat: No.. Rád bych pomohl s knifem a zpříjemnil hru jak sobě, tak ostatním..
Díky za všechny ohlasy předem, všem, co to čtou přeju šťastný nový rok ;D
Nick ve hře: maximus
Nick na fóru: MaximusSteamak
Profil na fóru: maximussteamak-u31427.html
Věk: 17 let
Steam nick: maximus
SID: STEAM_0:0:75208551
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... ayer=11398
Nějaké bany/prohřešky: Jailbreak.. Před resetem BL jsem měl několik banů za nadávky, které jsem se posnažil vymezit.. Na starém steamu jsem měl VAC ban, který však na novém steamu není. Proto mám nový steam, VAC ban CS:GO před rokem a půl z důvodu použití programu Bloody V5.
Něco o sobě: Jsem Maxmilián, jsem na gymnázium Arabská konkrétně obor programování. Ve volném čase se věnuju badmintonu a pozemnímu hokeji. Rád hraji CS 1.6 knife + jailbreak, sem tam nějaký ten aim. Miluji černý humor, miluju lidi, kteří je dokážou pochopit, zasmějou se jim a třeba se taky o nějaký podělí, např. Kofola, nebo smekin
Proč by jsem chtěl na GS adminovat: No.. Rád bych pomohl s knifem a zpříjemnil hru jak sobě, tak ostatním..
Díky za všechny ohlasy předem, všem, co to čtou přeju šťastný nový rok ;D
-
MaximusSteamak - Zkušený
[Zamitnuto] Knife
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife
Omlouvám se, že se vyjadřuju, ale to že si koupíš nový cs na steamu přece neznamená že budeš zatajovat svojí minulost kde si nedostal malé bany.Např: permu
post688626.html#p688626

-
ReporterKappa - Kolemjdoucí
ten ban byl zrušený Fousku :c 2 dny na to jsem si zase hrál a ty to moc dobře víš
-
MaximusSteamak - Zkušený
MaximusSteamak píše:ten ban byl zrušený Fousku :c 2 dny na to jsem si zase hrál a ty to moc dobře víš
Čekni si ten topic ještě jednou a podívej se co napsal admin. Když na to klikneš stále máš permu

-
ReporterKappa - Kolemjdoucí
Re: [Zamitnuto] Knife
Moje drze chovani me bude jednou mrzet.
-
Mizuu - Mistr
• Stránka 1 z 1