• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadost akademik Superhero
Nick ve hře: *SukaProKnife*Pintos*
Nick na fóru: PintosDigManTV
Odkaz na profil: pintosdigmantv-u43431.html
Věk: Bude 12 [21.1.2005 narodený]
Steam ID: STEAM_0:1:163932046
Sekce, kde chcete akademika: SuperHero
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... layer=8574
Proč chci akademika: Akademik chcem byt preto, pretože chcem nahlasovat cheaterov, viem to rozoznat viem rozoznat ab wh wh ide tažšie rozoznat ale da sa to.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na GS nie, Par banov mimo za cheating no už necheatujem dlho , Kupil som si original hru. a ešte na steam profile mam vac ban vysvetlenie: Predal som polku učtu pretože mi neslo stahovat hry chlapik nanom cheatoval a dostal vac na cs go .
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nie nebol, žiadal som bol som odmietnuty z dôvodu nadávok v chate.
Niečo omne: Ahoj volam sa Maroš Futej pochádzam s prešova som narodený 21.1.2005 a onedlho budem mat 12. Cs 1.6 hram od malica a viem aj rozoznat ab wh pretože raz som cheaterom bol, ale už davno necheatujem .
Za Gramatiku prepáčte.
Nick na fóru: PintosDigManTV
Odkaz na profil: pintosdigmantv-u43431.html
Věk: Bude 12 [21.1.2005 narodený]
Steam ID: STEAM_0:1:163932046
Sekce, kde chcete akademika: SuperHero
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66440/ ... layer=8574
Proč chci akademika: Akademik chcem byt preto, pretože chcem nahlasovat cheaterov, viem to rozoznat viem rozoznat ab wh wh ide tažšie rozoznat ale da sa to.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na GS nie, Par banov mimo za cheating no už necheatujem dlho , Kupil som si original hru. a ešte na steam profile mam vac ban vysvetlenie: Predal som polku učtu pretože mi neslo stahovat hry chlapik nanom cheatoval a dostal vac na cs go .
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Nie nebol, žiadal som bol som odmietnuty z dôvodu nadávok v chate.
Niečo omne: Ahoj volam sa Maroš Futej pochádzam s prešova som narodený 21.1.2005 a onedlho budem mat 12. Cs 1.6 hram od malica a viem aj rozoznat ab wh pretože raz som cheaterom bol, ale už davno necheatujem .
Za Gramatiku prepáčte.
TheSkillersSK [PintosDigManTV]Klan TheSkillersSK :O
Superhero je mega!!

-
PintosDigManTV - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žiadost akademik Superhero
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadost akademik Superhero
Vac ban. Zamítnuto.
-