• Stránka 1 z 1
[zamítnuto]Žádost o práva [fejlyy / Jump]
Zdravím,
předem chci jen říct: Steam účet je koupený od hráče lofeNN, můžu dodat screeny z obchodů.
Nick v hre : Ve hře používám různé nicky, ale nejvíc fejlyy, fejlyyN
Nick na fóre : Na fóru se jmenuji fejlyy
Profil na fóre : Zde: fejlyy-u53586.html
Vek : 16 let
Steam nick : GS.cz # fejly
Steam ID : STEAM_0:0:1888205
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... layer=1889 (Navštěvuji hns, deathrun, jump, bhop)
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na ns to bylo jednou za nadávky asi když jsem začal hrát CSko, bany na tomhle účtě nejsou mé, ale jsou tu jen za kažení hry a nadávky.
Niečo o sebe : Ahoj, mé jméno je Petr a je mi 16 let. Bydlím v Liberci, chodím do 1. ročníků, obor Automechanik. CSko hraju cca 2 roky.. Rád si zahraju fotbal a florbal. Na GS hraju momentálně asi 2 měsíce, věnuji se sekci Jump, protože mě baví. Najdete mě na Deahtrunu, občas hns, a bunnyhop a jump.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Baví mě hrát deathrun, a je tam moc hráčů co porušují pravidla, a dále chci rozvíjet řády Adminů a podílet se na práci u GS.cz.
Zde přikládám i zabanované (4) PP:
1, nadavky-jump-t148207.html
2, deathrun-1-nadavky-na-hrace-t148209.html
3, deathrun-1-reklama-t148206.html
4, bunnyhop-nadavky-t148201.html
Děkuji za přečtení mé žádosti,
snad mi dáte šanci aspoň k pohovoru
předem chci jen říct: Steam účet je koupený od hráče lofeNN, můžu dodat screeny z obchodů.
Nick v hre : Ve hře používám různé nicky, ale nejvíc fejlyy, fejlyyN
Nick na fóre : Na fóru se jmenuji fejlyy
Profil na fóre : Zde: fejlyy-u53586.html
Vek : 16 let
Steam nick : GS.cz # fejly
Steam ID : STEAM_0:0:1888205
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... layer=1889 (Navštěvuji hns, deathrun, jump, bhop)
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na ns to bylo jednou za nadávky asi když jsem začal hrát CSko, bany na tomhle účtě nejsou mé, ale jsou tu jen za kažení hry a nadávky.
Niečo o sebe : Ahoj, mé jméno je Petr a je mi 16 let. Bydlím v Liberci, chodím do 1. ročníků, obor Automechanik. CSko hraju cca 2 roky.. Rád si zahraju fotbal a florbal. Na GS hraju momentálně asi 2 měsíce, věnuji se sekci Jump, protože mě baví. Najdete mě na Deahtrunu, občas hns, a bunnyhop a jump.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Baví mě hrát deathrun, a je tam moc hráčů co porušují pravidla, a dále chci rozvíjet řády Adminů a podílet se na práci u GS.cz.
Zde přikládám i zabanované (4) PP:
1, nadavky-jump-t148207.html
2, deathrun-1-nadavky-na-hrace-t148209.html
3, deathrun-1-reklama-t148206.html
4, bunnyhop-nadavky-t148201.html
Děkuji za přečtení mé žádosti,
snad mi dáte šanci aspoň k pohovoru

- fejlyy
- Amatér
[zamítnuto]Žádost o práva [fejlyy / Jump]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva [fejlyy / Jump]
Nadávky, radění v chatu.... Zkus to zlepšit, kup si svůj steam, nahraj si tam vlastní aktivitu a potom to zkus znovu.
Zamítnuto.
Zamítnuto.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Re: Žádost o práva [fejlyy / Jump]
Karmik66 píše:Nadávky, radění v chatu.... Zkus to zlepšit, kup si svůj steam, nahraj si tam vlastní aktivitu a potom to zkus znovu.
Zamítnuto.
Okey, ty nadávky ale nebyly mé, mám tedy možnost si požádat jak tohle vše splním, nebo zase za měsíc?
- fejlyy
- Amatér
Re: [zamítnuto]Žádost o práva [fejlyy / Jump]
S ohledem na datum registrace a všech okolností... za měsíc 

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1