Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] JailBreak's/<ReasoN>

Příspěvekod Reasonik » 05 led 2017, 11:31

Ahoj, bolo by mi potešením sa staň jedným z členov admin tímu GS.

Nick v hre : <ReasoN>

Nick na fóre : Reasonik

Profil na fóre : !!!

Vek : 17

Steam nick : <ReasoN>

Steam ID : STEAM_0:0:77119399

Hlstats : !!!

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Myslím si, že som pohodový človek, ktorý si vie dať pozor na svoje správanie a vyjadrovanie(samozrejme aj ja občas stratím hlavu, ale vždy v rámci normy dalo by sa povedať). Žiadne prehrešky by som nemal mať(teda aspoň pokiaľ ja viem ... :idea: ).

Niečo o sebe : Zdravím, volám sa Kevin a pochádzam z mestečka na severe Slovenska. Chodím na tunajšie gymnázium a venujem sa prevažne priateľom, škole, športom, hudbe a v neposlednom rade GS. S ničím nemám problém a veľmi rád sa učím novým veciam. Zaujíma ma svet a všetko čo nám môže ponúknuť ale taktiež zábava a herné potešenie, ktoré zažívam pri hraní CSka.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Adminom som už bol a bola to pre mňa výborná skúsenosť. Medzi prvými som si dokončil akadémiu (keď ešte vlastne len vznikla) a neskôr som sa stal oficiálnym adminom. Avšak každý máme aj iné povinnosti ako len hranie a tak som musel CSko odložiť na nejakú tú dobu ... Avšak za ten čas som veľmi rád, pretože by sa dalo povedať že som tak nejak viac dospel a moje správanie a celkové vystupovanie sa o dosť zmenilo (viem vyznie to divne ale určite ma chápete ... ;) ). Teraz sa pokúšam o návrat do GS family aby som sa mohol všetkému opäť naplno venovať.

Ďakujem za váš venovaný čas, prípadne k pozitívnym ohlasom.
Reasonik
Pokročilý
Pokročilý

[Zamietnuté] JailBreak's/<ReasoN>

od Rumcajz » 05 led 2017, 11:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak's/<ReasoN>

Příspěvekod Habs » 05 led 2017, 14:52 VIP

pretože by sa dalo povedať že som tak nejak viac dospel a moje správanie a celkové vystupovanie sa o dosť zmenilo

Až natoľko, že začneš podvádzať pri nahlasovaní hráčov v domnení, že dostaneš práva. Určite.

Zamietnuté.
Habs
Spamer
Spamer

Re: [Zamietnuté] JailBreak's/<ReasoN>

Příspěvekod Maxipes » 05 led 2017, 16:24

Pro opakovane lzi permanentne zamitam.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů