Přihláška do Akademie

Příspěvekod GaMeRTomas99 » 04 led 2017, 18:41

• Nick ve hře: Tomas99
• Hodiny: 22
• Zkušenosti na RoSA: RPůměrné 6/10
• Věk: 17
• Proč chci akademika: Akademikem bych chtěl být, jelikož bych chtěl vyzkoušet na serveru i jinou roli, než je hráč bez nějakých +oprávnění. Jistě bych chtěl pomáhat likvidovat tu verbeš co nectí pravidla a ostatním se akorád snaží tu hru kolikrát zhnusit. Taky bych chtěl tímto ukázat, že chci aby server byl hratelný po všech stránkách (Tímto myšleno hlavně In-Game) a to tí, že budu zasahovat hned jak se nějaký hráč prohreší nějakým porušením pravidla (Nahlášením sem na forko). Také se snažím vymýšlet nějaké nové věci a baví mě to, přičemž bych i tímto mohl přispěk RoSA, jelikož můžu svůj nápad, dát také na forum.
• Moje prohřešky na GS nebo jinde: Žádné nejsou
• Byl jsem už GTA akademik zde na GS?: Nebyl
• Něco málo o sobě: Mé jméno je Tomáš, jak je již víže uvedeno je mi 17 let a bydlím nedaleko Tábora, tím pádem je pochopitelné, že jsem z Jížních Čech. GTA SA hraju cca 5-6 rokem, přičemž se mu už věnuji i po stránkách Mappingu a Pawn jazyku. Mám klidnou a pohodovou povahu, nevyvolávám konflikty a ani se do nich nesnažím nějak zapojovat. Vždy jsem se snažil být poctivím člověkem. Také nadále se věnuji sportu, konkrétně tedy Hokeji (Brankař) a Fotbalu (Založník).
GaMeRTomas99
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Přihláška do Akademie

od Rumcajz » 04 led 2017, 18:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Přihláška do Akademie

Příspěvekod Sk1ll3r7 » 05 led 2017, 13:29 VIP

Budu na TS v room Akademie GTA, napiš mi tam a dáme menší test, případně můžeš napsat Kubíkovi. Vypadá to, že budeme mít po delší době kvalitního začátečnického akademika.

Tímto zdravím Jožka pokud to čte.
Obrázek
Sk1ll3r7
Spamer
Spamer

Re: Přihláška do Akademie

Příspěvekod Kub1k » 08 led 2017, 14:33 VIP

lock.
[EX]
GTA Hl. Admin
GTA Hl. Mapper
GTA Cheathunter