• Stránka 1 z 1
Žádanka na Administrátora Furien | chad
Čauky mě možná ještě neznáte ale třeba se poznáme
Kde bych se chtěl stát Adminem ?| Furien mod
Takže na úvod Informace o mě:
Aktuální jméno ve hře| chad
Jméno na forum| Smurfiiicek
Jméno na steamu| MerossCZ
Profil na forum| smurfiiicek-u53644.html
Steam ID| STEAM_0:0:47510239
Věk| 16
HlStats| http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=13963 (Na furienu od GS mám nahraných už 4 roky ale hrál sem na neoriginálním cs 1.6 a nyní sem si koupil od kamaráda cs 1.6 takže to doženu nebojte)
Nějaké bany/prohřešky| Já sem klidný člověk. V uvozovkách
né každý má někdy špatný den ale já se dokážu udržet na uzdě a nemusím hned když umřu s SK nebo speedem se vyjadřovat do chatu. Proto NE nemám žádné bany za cheaty,nadávky,camp, a tak dále z toho už jsem vyrostl.
Niečo o sebe| Zdravím jmenuji se Robin bydlím v Moravskoslezský kraji jsem starý 16 let jsem stabilní, a vyrovnaný člověk, který miluje holky. Chodím na ET nebaví mě to ale co už nějaký ten papír být musí
Moje koníčky hraji hry skoro pořád dokážu si říct že jsem takový no lifer
Také mě baví nastavovat minecraft servery a weby koníčkem patří i moje holka a také motorky v těch jsou i moje sny jsem takový typ člověka že rád pomohu když mohu a nepotřebuji za to nějaký finanční obnos dělám to jen pro radost proto také moje minecraft projekty které sem kdysi měl měli úspěch. Rád si nechám poradit a opravuji svoje chyby.
Prečo by som chcel na GS adminovať| Jako první věc je to že již hraju furiena 4 roky a proto si myslím že sem za tu dobu nabral hodně skušeností také mám na serveru EVIP proto také se chci stát adminem abych mohl také vyvíjet tento krásný projekt a pomáhat lidem také mě baví opravovat chyby lidí a naučit je správné věci a mám rád když je na serveru velká hratelnost a mám rád když jsou lidi spokojení.
Díky za pozornost příjemný den

Kde bych se chtěl stát Adminem ?| Furien mod
Takže na úvod Informace o mě:
Aktuální jméno ve hře| chad
Jméno na forum| Smurfiiicek
Jméno na steamu| MerossCZ
Profil na forum| smurfiiicek-u53644.html
Steam ID| STEAM_0:0:47510239
Věk| 16
HlStats| http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=13963 (Na furienu od GS mám nahraných už 4 roky ale hrál sem na neoriginálním cs 1.6 a nyní sem si koupil od kamaráda cs 1.6 takže to doženu nebojte)
Nějaké bany/prohřešky| Já sem klidný člověk. V uvozovkách

Niečo o sebe| Zdravím jmenuji se Robin bydlím v Moravskoslezský kraji jsem starý 16 let jsem stabilní, a vyrovnaný člověk, který miluje holky. Chodím na ET nebaví mě to ale co už nějaký ten papír být musí

Prečo by som chcel na GS adminovať| Jako první věc je to že již hraju furiena 4 roky a proto si myslím že sem za tu dobu nabral hodně skušeností také mám na serveru EVIP proto také se chci stát adminem abych mohl také vyvíjet tento krásný projekt a pomáhat lidem také mě baví opravovat chyby lidí a naučit je správné věci a mám rád když je na serveru velká hratelnost a mám rád když jsou lidi spokojení.
Díky za pozornost příjemný den
Nikdy se nevzdávej až do posledního boje !
-
Smurfiiicek - Kolemjdoucí
Žádanka na Administrátora Furien | chad
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádanka na Administrátora Furien | chad
Přeji každému kdo si kupuje steam od někoho aby dostal VAC ban. Za blbost se platí.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: Žádanka na Administrátora Furien | chad
Někdo sem tě nepochopil
Ale vac je na CS:GO + klidně půjdu na 2 steam učet kde mám csko originální

Nikdy se nevzdávej až do posledního boje !
-
Smurfiiicek - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1