Volná debata o Counter Strike 2.

nejde spustit csgo

Příspěvekod GammeR » 06 led 2017, 16:06

Zdravím,mám trochu větší problém se spuštěním csgo ... před měsícem sem tu hru normalně hral a spouštěl uplně v pohodě žadné problemy,potom sem dal pc do opravny a když mi ho vrátili byl výkonější ale vše resetované,takže sem si stahl steam nainstaloval hry a všechny šli kromně goučka...nevím jaká muže být chyba když spustím tak se to freezne a sem nucen to vypnout přes spravce uloh..když sem dal starší verzi goučka tak to jede ale nemohu hrát nic online...takže jen s boty...ale před měsícem mi to šlo byli stejné updaty...nevím si rady zkoušel sem : reinstall,aktualizovat drivery,ověřit mezipaměť hry,spustit jako správce,spustit na učtu guest...nic nepomáha tak se obracím na vás .. kdo mi pomůže vyřešit tenhle problém tak ho odměna nemine !!!! v podobě skinů či sem ochotnej koupit psc ;)
[b][color=#00BF00]Weed[/color] is not a drug ,[color=#00BF00] weed[/color] is a [color=#FF0000]Cure[/color] ![/b]

[b][color=#008000]dám si radši špeka if u know what i mean xd , radši kytku co vyrostla sama ^.^ než alkohol :'c (pivenko se nepočítá :D to vždycky kdekoliv a kdykoliv xd)[/color][/b]
GammeR
Amatér
Amatér

nejde spustit csgo

od Rumcajz » 06 led 2017, 16:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Zpět na Volná debata