[Prijatý]Builder SU

Příspěvekod KGB » 21 lis 2016, 19:07 VIP

1) Nick na serveru: Largo
2) Věk: 19
3) Originální MC: nemám
4) Aktivované VIP: EVIP
5) Denní aktivita: áno
6) Přestupky na Gamesites: žiadne
7) Přestupky mimo Gamesites: žiadne
8) Něco o sobě: Volám sa Erik, mám 19 rokov. Medzi moje hobby patrí hranie hier (MC a CS1.6/CS:GO) .. V máji som skončil školu takže teraz mam veľa voľného času, ktorý trávim prevažne hraním hier.
9) Proč právě ty: Baví ma stavať rôzne veci v mc. Ako malí som staval z lega rôzne stavby, ktoré mi závideli aj kamaráti a baví ma to dodnes aj keď to už nie je lego ale stavanie v MC.
10) Vaše stavby:
https://ulozto.sk/!rRQWBUR5AZZF/eiffel-jpg
https://ulozto.sk/!XalrF5DuiQVR/hrad-jpg
https://ulozto.sk/!peGXc56saTcs/kastiel-jpg
https://ulozto.sk/!gx6w02904LzK/steve-jpg
Obrázek
KGB
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[Prijatý]Builder SU

od Rumcajz » 21 lis 2016, 19:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Builder SU

Příspěvekod Surprice » 06 pro 2016, 21:26 VIP

Osobne by som rád videl tvoje stavby, nie tie, čo už niekto postavil a ty si to prestaval. ( Hrad - Tvôj hrad, Steve - Tvôj steve )
Surprice
Minecraft admin
Minecraft admin

Příspěvekod KGB » 06 pro 2016, 22:02 VIP

Tie stavby nemam absolutne z YT a nestaval som podla tutorialu .. Vsetko boli len inspiracie .. Takto mi to radil noblemar .. Uvidel som na googli obrazok a staval som nieco podobne .. Kazdy jeden clovek stavia budovy ake uz niekde videl .. Eiffel je napodobenina eiffel z pariza tak nie je tiez moje .. A myslim si ze nie je umenie postavit nieco podla tutorialu a ja som to podla toho nestaval. A je velky rozdiel stavat podla tutorialu a nacerpat inspiraciu a stavat to podla seba nemyslis ?
Obrázek
KGB
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Abit » 06 pro 2016, 23:31

Largoslav píše:Tie stavby nemam absolutne z YT a nestaval som podla tutorialu .. Vsetko boli len inspiracie .. Takto mi to radil noblemar .. Uvidel som na googli obrazok a staval som nieco podobne .. Kazdy jeden clovek stavia budovy ake uz niekde videl .. Eiffel je napodobenina eiffel z pariza tak nie je tiez moje .. A myslim si ze nie je umenie postavit nieco podla tutorialu a ja som to podla toho nestaval. A je velky rozdiel stavat podla tutorialu a nacerpat inspiraciu a stavat to podla seba nemyslis ?

Ale je rozdil stavet Eiffel Tower podle realne predlogy a podle Minecraft modelu, kde mas dane pomert a pocty bloky a na tobe je domyslet si to co nevidis.

Pokud chces postavit neco vlastniho, tak treba pamatky z Prahy - Hrad, Karluv most, Narodni divadlo...
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
Abit
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod KGB » 07 pro 2016, 08:12 VIP

Sme sa nepochopili .. Ja tu cely cas pisem ze som to nerobil podla tutorialu takze nechpem o akych poctoch blokov a rozmeroch tu hovoris .. Jedine co som urobil bolo ze som pozeral obrazky na googli a co sa mi pacilo tak som postavil podla seba .. Eiffel som taktiez videl na googli ale postavena je podla mna preto sa z obrazkami na googli nezhoduje .. Ten biely kastiel som videl na streame lenze v mensej podobe a z ineho materialu + som mu pridaj nejaky ten dizajn .. Co sa tyka hradu tak sa ma tak isto podobar realu pretoze tam nebolo co menit kedze tento hrad sa mi pacil celkovo aky bol .. A nakoniec ta socha .. Pomer kociek a vsetkeho com si daval ja .. Takze mi tu neposielajte tutorial videa lebo keby ste neodpovedali po pol mesiaci tak by ste si to mohli skontrolovat lebo vsetko som staval na vas server aby sa nieco take nestalo. (Menphis7 si podaval ziadost a mal tam obycajne domy + 1 mlyn ktory je taktiez na googli). Ci tu neplati na kazdeho rovnaky meter ako pisal Noblemar ?
Obrázek
KGB
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod HelmuTiTS » 08 pro 2016, 15:40 VIP

Largoslav píše:Sme sa nepochopili .. Ja tu cely cas pisem ze som to nerobil podla tutorialu takze nechpem o akych poctoch blokov a rozmeroch tu hovoris .. Jedine co som urobil bolo ze som pozeral obrazky na googli a co sa mi pacilo tak som postavil podla seba .. Eiffel som taktiez videl na googli ale postavena je podla mna preto sa z obrazkami na googli nezhoduje .. Ten biely kastiel som videl na streame lenze v mensej podobe a z ineho materialu + som mu pridaj nejaky ten dizajn .. Co sa tyka hradu tak sa ma tak isto podobar realu pretoze tam nebolo co menit kedze tento hrad sa mi pacil celkovo aky bol .. A nakoniec ta socha .. Pomer kociek a vsetkeho com si daval ja .. Takze mi tu neposielajte tutorial videa lebo keby ste neodpovedali po pol mesiaci tak by ste si to mohli skontrolovat lebo vsetko som staval na vas server aby sa nieco take nestalo. (Menphis7 si podaval ziadost a mal tam obycajne domy + 1 mlyn ktory je taktiez na googli). Ci tu neplati na kazdeho rovnaky meter ako pisal Noblemar ?

Nájdi mi to na googli a hoď to sem.
HelmuTiTS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod KGB » 08 pro 2016, 20:29 VIP

https://www.google.sk/searchsite=webhp& ... vjNtrtM%3A .. To iste zakryvenie max co si pridal je ta tyc co ide az dozadu a zmenil si dizajn budovy .. Ja voci tebe ani tvojim tvorbam nemam nic .. Len ked si nieco najdem na nete ja a pozmenim to (sice nie az tak ako ty) tak uz to mam odkopirovane .. Teba by to taktiez nastvalo .. A pravdu povediac do ziadosti si dal iba domy na ktorych nie je nic zaujimave a 1 mlyn ktory rozhodol o tom ze si prijaty .. Ja som si pisal s noblemarom ktory mi povedal ze mozem stavat v creative (nemam stahovat mapy lebo oni na to pridu) a mam nacerpat nejake napady z netu .. Takze som si pozrel nejake tie obrazky na googli stiahol ktore sa mi pacili a staval to na servery aby mi nemohol nikto napisat ze som si stiahol nejaku mapu .. A nakoniec si na mna vymyslia ze som postupoval podla tutorialu ? Jedine co som chcel bolo pomahat stavat rozne veci pre server lebo stavanie ma bavi a este ja vyjdem za debila co nevie nic postavit a stavia podla tutorialu .. Takze som iba upozornil na tvoju ziadost ze podobny mlyn je takziet na googli len si ho pozmenil .. Vsetko som pozmenil aj ja az na toho steva pretoze tam som nemal co zmenit a to zeby som zmenil hlavu creepra za inu by tiez nepomohlo .. To je vsetko ..
Obrázek
KGB
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Abit » 08 pro 2016, 23:18

Largoslav píše:https://www.google.sk/searchsite=webhp&tbm=isch&source=hp&ei=urBJWLnkCMyUsgHB3JqwAw&q=minecraft+mlyn&oq=&gs_l=mobile-gws-img.1.0.35i39k1l10.0.0.0.1814.3.1.0.1.1.0.0.0..0.0....0...1c..64.mobile-gws-img..2.1.58.10.NS8IK_3pxq4#imgrc=6G8G7gjvjNtrtM%3A .. To iste zakryvenie max co si pridal je ta tyc co ide az dozadu a zmenil si dizajn budovy .. Ja voci tebe ani tvojim tvorbam nemam nic .. Len ked si nieco najdem na nete ja a pozmenim to (sice nie az tak ako ty) tak uz to mam odkopirovane .. Teba by to taktiez nastvalo .. A pravdu povediac do ziadosti si dal iba domy na ktorych nie je nic zaujimave a 1 mlyn ktory rozhodol o tom ze si prijaty .. Ja som si pisal s noblemarom ktory mi povedal ze mozem stavat v creative (nemam stahovat mapy lebo oni na to pridu) a mam nacerpat nejake napady z netu .. Takze som si pozrel nejake tie obrazky na googli stiahol ktore sa mi pacili a staval to na servery aby mi nemohol nikto napisat ze som si stiahol nejaku mapu .. A nakoniec si na mna vymyslia ze som postupoval podla tutorialu ? Jedine co som chcel bolo pomahat stavat rozne veci pre server lebo stavanie ma bavi a este ja vyjdem za debila co nevie nic postavit a stavia podla tutorialu .. Takze som iba upozornil na tvoju ziadost ze podobny mlyn je takziet na googli len si ho pozmenil .. Vsetko som pozmenil aj ja az na toho steva pretoze tam som nemal co zmenit a to zeby som zmenil hlavu creepra za inu by tiez nepomohlo .. To je vsetko ..

1] Ten odkaz nefunguje
2] Nauc se bud psat kratsi texty nebo to nejak strukturovat (vice odstavcu, boy) - precetl jsem 2 radky a ztratil jsem chut cist dal.
3] Nevim jak vy na slovensku, ale my v cesku pouzivame na ukonceni vety 1 tecku, ktera ma mezeru pouze za sebou.
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
Abit
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod KGB » 09 pro 2016, 08:20 VIP

1. Odkazy vam nemam posielat ja ale mate si to vyhladat sami (je to vasa praca nie moja .. Tak to potom vyzera na servery .. Za 3 dni adminom a po tyzdni adminstvo odobrane)
2. Tu poslednu spravu som nepisal tebe takze mije jedno ci sa ti to chcelo pisat alebo nie
3. Vyprosujem si aby si ma nazyval boy ty "dospelak"
4. Co sa obuvas do Slovenska ? To ako som to napisal je moja vec .. Pokial to je gramaticky spravne tak by som drzal usta pretoze 90% ceskych ludi na servery nevie ani zaklady gramatiky :)
Obrázek
KGB
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Lubou » 13 pro 2016, 10:35 VIP

Dobre chaloši tý čo sa tu nemajú vyjadrovať sa tu vyjadrovať nebudú (tu ztistíš kto môže a kto nie)

No Largoslav postavíš 2-3 stavby, ktoré mi potom pošleš na web do PM alebo ich hodíš sem. Postav niečo kreatívne, zaujímavé a z vlastnej hlavy. Ak nevieš čo tak skus nejaký hrad alebo sú teraz vianoce, tak mikuláša alebo vianočný stromček. Keď niečo postavíš čo sa nachádza vo videu, google obrázky a pod. tak to nepočítam ako tvoj výmysel a nebudeš prijatý.

Ak by si mal nejaké otázky, tak ma nájdeš na teamspeaku alebo na webe do pm mi píš poprípadne Supricovi
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
Lubou
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Lubou » 25 pro 2016, 19:07 VIP

25.12.2016 a stále mi nič neprišlo za takú dobu by som postavil 2x štadion a nie dve malé kreatívne stavby.

Zamietam
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
Lubou
Profesionál
Profesionál

Re: [Zamietam]Builder SU

Příspěvekod Lubou » 05 led 2017, 20:08 VIP

Po dohode a prehodnotení tvojich stavieb sme sa so Surpom dohodli že dostaneš šancu ;)... Napíš Surpricovi a dohodnite sa na termíne pohovoru
Lubou
Profesionál
Profesionál

Re: [Rieši sa]Builder SU

Příspěvekod Surprice » 06 led 2017, 16:41 VIP

Po pohovore prijatý, vitaj.
Surprice
Minecraft admin
Minecraft admin

Zpět na Nábor Adminu