I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Awee (cti Ejvi) - evelina / Jailbreak 6

Příspěvekod TeAge » 07 led 2017, 17:40

Nebudu ani vypisovat čas na demu, protože je toho moc. Chci nahlasít Aweeho, tedy na této mapě se jmenoval evelina.
1. V jednom kole jsem jako simon řekl "kdy chce mikrofon ohledně hry nebo hry předchozí skočí", skočil Army-- (jmeno si nepamatuju) a potom říkal že se mu líbí moje spray logo, o kterém jsem ještě v daném kole řekl pár vět. Evelina mu dal kill a tak jsem mu dal VD a dostal jsem ban na den k CT
2. Hráč xway nebo tak nějak jen zmáčkl tlačítko pro otevření cel (podle jeho svědectví viz. chat to bylo omylem), omluvil se a dostal ban k CT na den.
3. Hráč Seven napsal úryvek z wikipedie o nemoci zvané autismus a dostal ban do chatu na 12 hodin za nadávky. K tomu nemám co říct.
4. Když byl Awee simon, dal příkaz "po otevření cel pujdete do samotky" a potom "běžte na čáru, tam pustíte klávesnici a myš". Otevřel až po chvíli a všechny na čáře zabil, že měli jít do samotky. Příkaz ruší zákaz a navíc to hraničí se slovíčkařením, prý bylo jít na čáru nesplnitelný příkaz, ale po otevření cel už nebyl a byl to poslední příkaz.

Je tam toho mnohem víc, ale moje mozková kapacita to nestačila takovým rázem pobrat.
Prosím aby se z adminů co byli online vyjádřil spíš jen Awee, protože ostatní za ním chodili jako ovečky. Radši chci vyjádření z vnější. Díky
Jestli jsem zapomněl něco důležitého, klidně dopíšu v odopovědích.
Důkaz: http://leteckaposta.cz/732894949
Ein Volk, ein Reich, ein Führer !!!
TeAge
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Awee (cti Ejvi) - evelina / Jailbreak 6

od Rumcajz » 07 led 2017, 17:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Awee (cti Ejvi) - evelina / Jailbreak 6

Příspěvekod TheyCallMeSeven » 07 led 2017, 17:44

Moje IQ je na úrovni izbovej teploty

e by PEto: po tvojom vykone ti predlzujem ban
TheyCallMeSeven
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 07 led 2017, 18:04

TeAge píše:"kdy chce mikrofon ohledně hry nebo hry předchozí skočí"

1. Lžeš. Řekl si "Kdo chce mic ohledně tohohle kola nebo kola předchozího". Hráč tam začal hajlovat, proto dostal kill.
Byl si upozorněn 3x mnou a důrazně adminem Knedlik, že hráč VD mít nemá. Začal si na něj řvát že se nebudeš hádat a VD si mu dal. Hráč který nezná pravidla, záměrně ignoruje nařízení adminů a svévolně kazí hru, nemůže mít přístup k CT. Proto ti byl udělen ban.

2. Hráč hrál u CT a každé kolo nebral Simona. Poté otevřel cely když jiný Simon tvořil hru, čímž mu to pokazil. Hráč neplnil své povinnosti CT (Povinnost CT je brát Simona) a kazil hru (otevřením cel). Hráče kteří neplní povinnosti a kazí hru, nemůžeme nechat chodit k CT. Hráč může v klidu hrát, jen nesmí chodit k CT do doby, než se vše řádně doučí.

3. Hráč urážel admina Knedlík. Poté začal provokovat s tím že je mi 10, něco s mým bráchou a s autismem. Pokud je na serveru idiot, kterému nestačí upozornění slovní, ba ani ban na 10 minut, nezbývá než to řešit jinak. Takové hráče ve hře trpět nemůžeme. Nutno podotknout, že je to tady tenhle mudrlant, který píše ty sračky..

4. Situaci jsem vám jasně opakovaně vysvětloval. Pokud nejsi schopen akceptovat vysvětlení a řídit se pravidly, může za to tvoje nedostatečná mozková kapacita, jak sám píšeš ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod TeAge » 07 led 2017, 18:15

4. Ani tvoje postavení nedovoluje měnit si každou hru pravidla
1. Říkal že se mu líbí moje spray logo tak nechápu proč to musíš zamlouvat tím co řekl potom.
2. To říkáš teď, ale ani jsi mu nedal možnost dát simona, myslím že jen zveličuješ co udělal, protože tě nenechal si nafarmit killy
3. K tomu nemám co říct, to sis vymyslel jen jako další z tvýh obhajob, které tě zachrání vždy, ale to jen protože jsi miláček serveru, i když kdyby jsi slyšel, co se říká mezi normálními inteligentními lidmi, asi by jsi o svojí "kvalitnosti" (co se týče adminství) pochyboval.
TeAge
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Garlin » 07 led 2017, 18:18

TeAge píše:4. Ani tvoje postavení nedovoluje měnit si každou hru pravidla
1. Říkal že se mu líbí moje spray logo tak nechápu proč to musíš zamlouvat tím co řekl potom.
2. To říkáš teď, ale ani jsi mu nedal možnost dát simona, myslím že jen zveličuješ co udělal, protože tě nenechal si nafarmit killy
3. K tomu nemám co říct, to sis vymyslel jen jako další z tvýh obhajob, které tě zachrání vždy, ale to jen protože jsi miláček serveru, i když kdyby jsi slyšel, co se říká mezi normálními inteligentními lidmi, asi by jsi o svojí "kvalitnosti" (co se týče adminství) pochyboval.

Len ta poopravim, awe si moze menit pravidla ako uzna za vhodne nie zeby to robil bez porady s viacerymi ludmi ale ma na to pravo ak by chcel ;) takze si torchu mimo
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod TeAge » 07 led 2017, 18:20

Garlin ale ty jsi nepochopil co jsem myslel. Nemůže si jen tak z kola na kolo vymyslet vlastní pravidla, to pak celej JB ztrácí svoji podstatu a smysl.
TeAge
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 07 led 2017, 18:23

4. K tomu netřeba nic psát :)
1. Hráč má mluvit pouze o tom, k čemu jej Simon vyzval. Pokud by ses zeptal "kdo chce mic ohledně FK", musí mluvit pouze o FK. On mohl mluvit pouze o tomto kole, což nedělal.
2. Mé kvality může posuzovat asi jen 5 lidí. Co si myslíš ty nebo ostatní mě vůbec nezajímá.

Vše ti bylo řádně vysvětleno, máš prostor pro omluvu. Vlastně jsem ještě zapomněl dodat, že sis ve hře vyžádal mic a hodně sprostě mi vynadal. Tím pádem s omluvou asi počítat nemusím..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Garlin » 07 led 2017, 18:24

TeAge píše:Garlin ale ty jsi nepochopil co jsem myslel. Nemůže si jen tak z kola na kolo vymyslet vlastní pravidla, to pak celej JB ztrácí svoji podstatu a smysl.

Ty si nepochopil mna :D Moze to spravit ;) Ale to neznamena ze to robi, nemas pravdu v celom topiku hadas sa tu nezmyselne na blbostiach. Radsej sa pekne ospravledln a vsetci budu stastny.

Toto nema ako dopadnut dobre pre teba ;)
Obrázek

Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod TeAge » 07 led 2017, 19:04

1. Mluvil o kole. V tom kole těsně před tím než jsem jim řekl kam mají jít a kde taky mikrofon dostal, jsem řešil to jaké mám spray logo a on hned po tom chtěl říct do miku, že souhlasím.
2. Přesně jsem čekal že se budeš obhajovat svým postavením, ale ty by jsi právě naopak měl hledět hlavně na to, co si o tobě myslí server, né co si o tobě myslí tvoji naovečkovaní kamarádi

A opravdu nechápu za co se mám omluvit, jen protože je to miláček "Ejví" se nebudu omlouvat, když jen k tomu aby se obhájil změní pravidla. To tu pak nemusí "sekce na adminy" vůbec být.
TeAge
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Garlin » 07 led 2017, 19:13

TeAge píše:1. Mluvil o kole. V tom kole těsně před tím než jsem jim řekl kam mají jít a kde taky mikrofon dostal, jsem řešil to jaké mám spray logo a on hned po tom chtěl říct do miku, že souhlasím.
2. Přesně jsem čekal že se budeš obhajovat svým postavením, ale ty by jsi právě naopak měl hledět hlavně na to, co si o tobě myslí server, né co si o tobě myslí tvoji naovečkovaní kamarádi

A opravdu nechápu za co se mám omluvit, jen protože je to miláček "Ejví" se nebudu omlouvat, když jen k tomu aby se obhájil změní pravidla. To tu pak nemusí "sekce na adminy" vůbec být.

Ak ti nestaci vyjadreni cloveka co psal pravidla a stara sa o JB prakticky od zacatku tak potom ti nebude stacit uz nic. Ak sa neospravedlnis awemu tak akurat tak ukazes aky si v skutocnosti.

Prajem pekny den
Obrázek

Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod TeAge » 07 led 2017, 19:18

Před napsáním stížnosti jsem tohle čekal. Awee panovačný idiot co si zavolá kamarády a začnou se obhajovat že jsou vysoko postavení, tudíž nemusí dbát na pravidla. Kdo chce něco říct, toho umlčí. Vracíme se ke komunismu?
TeAge
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Garlin » 07 led 2017, 19:29

Nic chcel som fakt som chcel byt slusny ale ty si taka píča ze to nejde

LOCK
Obrázek

Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy