Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]knife server#1/MaxwellCZE/barstarzz?

Příspěvekod DrDre » 07 led 2017, 23:48

2) =========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: MaxwellCZE
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheating [KB] / PP
[=] Zabanovany nickname: barstarzz?
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:116821852
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

3) neprávem udělen BAN za knifebot, další popisek není třeba :) přidám sem dvě dema, které už asi někdo z adminů viděl, jenže asi nerozeznají knifebot.
http://www.imgbank.cz/9GQu
http://www.imgbank.cz/image/9GQv
na tomto jsem se popravdě hodně zasmál, a věřím že i ostatní :)!

DEMO OD NEJVĚTŠÍ LEGENDY VŠECH DOB "bastarda" od něho bych to teda nečekal :) http://leteckaposta.cz/814717570
a od trapného namyšleného hráče jménem Kokosak? :) http://leteckaposta.cz/491418512

4) NEJSEM VIP

Prosím vás koukněte se na to ještě jednou, a řekněte každýýý! né všichni za jednoho, každý svůj názor na ty dema :) děkuju
;barstarzz?
DrDre
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]knife server#1/MaxwellCZE/barstarzz?

od Rumcajz » 07 led 2017, 23:48

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: knife server#1/MaxwellCZE/barstarzz?

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 08 led 2017, 00:23

Tak asi za 1. Nechápem čo to bastarda vôbec napadlo natáčať na niekoho koho dlho pozná a vie že nič nemá a pritom bastard sám cheatuje.

2. bastard vedel že tí nový admini čo sú tu na knife nevedia rozoznať nič tak dajú ban niekomu kto hrá knife dlhé roky a zabíja slabých gsákov.

3. A teraz prejdime k "dnešnému" admin teamu, popravde neviem či mám plakať alebo smiať sa, keď tam bol kofola HLSA a ja som tam bol ešte admin s Le1cou tak tam bol väčší poriadok než 300 týchto neschopných adminov čo nevedia rozoznať KB a jediné KB čo poznajú je keď dáva BoG zádami :lol: , napr také decko Barbarr, killermacka a nejaký konan čo nikdy knife poriadne nehrali, iba prišli na knife odohrali 20hodin, požiadali si lebo to je sranda zabíjať nožíkmy :lol: a jediné čo od nich asi na skúške chceli je, že čo je to vlak :lol: :lol: :lol: , teda aspoň tak to mne a dalším oldschool kniferom príde, radšej nechcem poznať ostatných adminov lebo aj tých by som sem napísal.

4. Teraz k tomu demu, neviem či nemáte na poriadnych cheathunterov alebo čo, ale váš cheathunter a admini su asi fakt dosť, ale že dosť slepý keď tuto vidia knifebot, knife hrám už dlho a to demo si pozreli další 3 oldschool hráči ktorý sú dokopy lepší než celý GS knife admin team a niečo o tom vedia namiesto vás a všetci sme sa zhodli že ten kto udelil ban a uznal toto za knifebot je totálne v pič*. To by ma fakt zaujímalo, čo na tom deme admin/cheathunter videl, to že si rushoval slabých gsákov ktorý su slabý tak isto ako admin team? :lol: Práve teraz sa poriadne GS ukázalo akých adminov majú, pretože to demo je také obyčajné a neni ani ani 1 jediný moment ktorý by bol divný, jaj počkať, ja som zabudol že GS admini rozmýšlaju tak že: niekto si tu rushuje celý team a neviem ho ani ja chudák admin dať :(, má knifebot.
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod MaxwellCZE » 08 led 2017, 10:03

V aktuální chvíli nemáme nikoho kdo by knife chh dělal. Každopádně dema čisté nejsou a shodli jsme se na tom s kolegy. Čekám na odezvu od vedení, jak se tato situace bude řešit. Jinak ban byl udělen na základě těchto nahlášení : knife-1-kb-t148395.html

Nemáme dema s kým konzultovat. Více v tom nahlášení. Já byl hold přehlasován jinými a to ne u prvního uděleného banu. Excision tady dělal knife CHH a HLSA dostatečně dlouho, takže mu tak nějak důvěřuji.

e. Maxwell : Dávám ti unban do vyřešení situace!

Non-steam ti nechám zabanovaný, abych si ho pak nemusel zbytečně hledat. :) http://www.gamesites.cz/amxban/others/b ... p?bid=1255
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015. ;)
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx. ;)
Steam : MaxwellCZE
MaxwellCZE
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod DrDre » 08 led 2017, 11:48

Tuto větu jsem chtěl slyšet :) - "Každopádně dema čisté nejsou a shodli jsme se na tom s kolegy."
zajímalo by mě kde v nějakém tom demu, jde "poznat" že mám knifebot :) prosím čas.
+ mě troška zarazilo, nemáte chh? :)
"Excision tady dělal knife CHH a HLSA dostatečně dlouho" a stejně pořád nepozná knifebot :)

toto už jsem viděl :) a popravdě jsem se tomu s prominutim zasmál, od tama jsem vzal ty dema :) knife-1-kb-t148395.html

;barstarzz?
DrDre
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Diaz » 08 led 2017, 15:33 VIP

Unban zůstává, demo čisté, omlouváme se za potíže...

e. Maxwell : Dlužím ti omluvu za ukvapený verdikt. Přeji příjemnou hru.
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod DrDre » 08 led 2017, 15:38

Děkuji, aspoň někdo se tu našel, kdo ví co je HACK a co NÉ :)

;barstarzz?
DrDre
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Vyřešeno]knife server#1/MaxwellCZE/barstarzz?

Příspěvekod SlOowTyKnife » 08 led 2017, 16:47

Nebudu se vyjadrovat tam kam nemam.
SlOowTyKnife
Amatér
Amatér

Zpět na Unban Žádost