• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Žádost o práva na Wareft #1
Zdary rád , bych si zažádal o práva na serveru Wareft 1 .
Nick ve hře GannicuS ( na předešlém steamu hlavně - dračí princ )
Nick na forum GannicuS
Profil na forum ucp.php
Věk 19 let .
Steam nick : draci princ
Steam ID STEAM_0:1:197856880
Hlstats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... layer=7378
Bany / Prohřešky Zde na novém steamu žádný ( mám ho krátce ). No a na starém jich pár určitě je .. Začátky Furienu za kemp ,Na JB ještě , když jsem neovládal pravidla tak FK / MFK i za nějakou tu nadávku kdysi byl taky určitě ban , což už je fakt , ale dávno . Jinak také na starém učtu jsem dostal před 600 dni VAC BAN a dodnes nevím za co .. Nikdy jsem nedostal ban za cheaty , protože jsem je nikdy neměl . A když jsem se obracel na steam support tak mi jen odpověděli , že je to nevratný ( proto taky nový steam ). Ale jak říkám na novém steamu bez banu .
Něco o sobě Takže mé jméno je Filip je mi 19 let a bydlím v malé vesnici na okraji Plzně . Jsem prostě kovanej z hnoje a slámy
.. Momentálně pracuji jako otrok v jedné nejmenované Česko-Japonské automobilce jako Interní logistik a mé zájmy jsou mimo CS 1.6 také šachy , které hraju 7 let závodně ( ano , šachy se dají hrát závodně
), házená a pak mně třeba baví hodně sledování seriálu a mimo jiné nějaké ty kalby s přáteli
.
Proč bych chtěl adminovat na GS ? Protože si myslím , že adminu není nikdy dost a zrovna na tomto serveru , který hraji opravdu hodně často a mám tam hodně nahráno ( na starém steamu mam nahráno 4,200h na 1,6 ) , přičemž si všímám , že tam hraje jen jeden admin aktivně a toje Machec a rád , bych pomohl chodu tohoto serveru , aby tam byl vždy co největší klid a alespon trochu té zábavy .
Dík , že jste přečetli trošku delší verzi mého topiku
a na jakékoli jiné otázky mi klidně napište do PM . Čusák
Nick ve hře GannicuS ( na předešlém steamu hlavně - dračí princ )
Nick na forum GannicuS
Profil na forum ucp.php
Věk 19 let .
Steam nick : draci princ
Steam ID STEAM_0:1:197856880
Hlstats http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... layer=7378
Bany / Prohřešky Zde na novém steamu žádný ( mám ho krátce ). No a na starém jich pár určitě je .. Začátky Furienu za kemp ,Na JB ještě , když jsem neovládal pravidla tak FK / MFK i za nějakou tu nadávku kdysi byl taky určitě ban , což už je fakt , ale dávno . Jinak také na starém učtu jsem dostal před 600 dni VAC BAN a dodnes nevím za co .. Nikdy jsem nedostal ban za cheaty , protože jsem je nikdy neměl . A když jsem se obracel na steam support tak mi jen odpověděli , že je to nevratný ( proto taky nový steam ). Ale jak říkám na novém steamu bez banu .
Něco o sobě Takže mé jméno je Filip je mi 19 let a bydlím v malé vesnici na okraji Plzně . Jsem prostě kovanej z hnoje a slámy

Proč bych chtěl adminovat na GS ? Protože si myslím , že adminu není nikdy dost a zrovna na tomto serveru , který hraji opravdu hodně často a mám tam hodně nahráno ( na starém steamu mam nahráno 4,200h na 1,6 ) , přičemž si všímám , že tam hraje jen jeden admin aktivně a toje Machec a rád , bych pomohl chodu tohoto serveru , aby tam byl vždy co největší klid a alespon trochu té zábavy .
Dík , že jste přečetli trošku delší verzi mého topiku

-
GannicuS - Kolemjdoucí
[Zamítnuto]Žádost o práva na Wareft #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na Wareft #1
Nemáš nahráno 20hodin, dostalo se ke mě pár špatných referencí od adminů..
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto]Žádost o práva na Wareft #1
A další postup ??
-
GannicuS - Kolemjdoucí
Re: Žádost o práva na Wareft #1
Nebudu se vyjadřovat kam nemám.
-
Jackienator - Pokročilý